bazeni
uh, zanimivo. 10€ se pri takem znesku že pozna.
glede klora boš pa tudi videla, kak pa kaj. čez dan dva ga več ne boš tako vohala. voda normalno še ostane klorirana, pa tudi vonja še bo nekaj, ampak ne bo prehudo. razen, če si mogoče alergična na klor.
aja, pa ne ga direkno ovohavati. npr., ko odpreš tisto pakungo v kateri ga kupiš. sem enkrat mela nos preblizu, pa me je cel dan peklo.
glede klora boš pa tudi videla, kak pa kaj. čez dan dva ga več ne boš tako vohala. voda normalno še ostane klorirana, pa tudi vonja še bo nekaj, ampak ne bo prehudo. razen, če si mogoče alergična na klor.
aja, pa ne ga direkno ovohavati. npr., ko odpreš tisto pakungo v kateri ga kupiš. sem enkrat mela nos preblizu, pa me je cel dan peklo.
-
- Kofetarica
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
- Kofetarica
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
*SweetGirl* napisal/-a:^^ajaa to so verjetno tisti tanki, ko pač skopaš luknjo in ga daš noter al kak se naj izrazimiz baumaxa/obija?Jaz če ga ne bi meli bi si onega malega otroškega kupla, sam tam moreš vsak dan par x vodo menjat, ker se ti v 2eh urah ne 35 stopinj segreje
Jaz sem mislila pač ceno za zidanegaDrugač pa so cene bazenov na netu par x nižje, kot pa pol dejanski stroški, ker pol je treba vse posebej plačat- izkop, delavce, rob bazena (npr. marmor), ureditev okolice, solarna folija,... pa pol tut odvisno kolk maš lući noter, pa masažnih šob pa če maš tisti protitočni sistem pa še kaki slap pa bla bla... skratka pač preveri, če teh 1000 evrov res pomeni pol 1000 evrov
ja to itak pride več, tud če kupiš vgradnega in ni treba zalivat z betonom, moraš še vedno luknjo kopat

Men je met bazen vedno želja bla.. Loh bi ga ubistvu mel, glede na to da se fotr bavi z zidarstvom in mu ne bi bil problem pomojm kej tazga narest, sam se nobenmu ne utrne da bi kej tazga zrihtu.
Zdej smo se menl da bi kupl tega k je v Sparu, je 350 x 90 cm mislim da, s črpalko in lestvijo.. Za eno dokaj pošteno ceno, se mi zdi. Bomo sicer še vidl, sam če bodo take temperature kokr so zdele par dni pol bomo crknl če bomo brez bazenčka.
Kok mate pa vi pol temperaturo v bazenu? A mate velik masažnih šob pa tega? Joj sej sm ti čist jealous. Sam kokr sm že rekla, pr ns je slaba stvar tega da bi mel bazen to, da bi sosedovi mulci skoz not hodil.

-
- Kofetarica
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
- Kofetarica
No mi ga bomo menda kar kupil, če ga bodo še mel.. neki bom dala clo jaz zraven, smo pa rekl da sosedovi forci naujo smel not hodt (sploh ker bo pomojm clo na terasi, pol pa itak nimajo šans da grejo notr...). Pa še mt ga je nečakinji moji oblubla, in je dans z morja pršla in vprašala če je že bazen, joooj
Hehe.

-
- Kofetarica