imate soimenjaka/soimenjakinjo???
tud jst sm unikatna;) ne wem za nobeno in tud glede na tole nas je mnj kot pet...
mam pa eno sošolko, ki ima še štiri soimenjakinje (s priimkom vred) in se je lih zadnč zgodil, da mi je ena poslala e-mail, naj ji neham pisat, ker ona ni tista k jst mislem d je
in pol ugotovim, d sm si jst napačn meil zapisala in pišem njeni soimenjakinji
mam pa tud eno kolegico k ma isto v našmu kraju soimenjakinjo, s tem, da ona druga ni lih najbol normalna (ma pač neke svoje)....in pol ji jst enkrat razlagam....a veš tista... tista, sam ne ti
zna bit kr zabavno ja;)
mam pa eno sošolko, ki ima še štiri soimenjakinje (s priimkom vred) in se je lih zadnč zgodil, da mi je ena poslala e-mail, naj ji neham pisat, ker ona ni tista k jst mislem d je

mam pa tud eno kolegico k ma isto v našmu kraju soimenjakinjo, s tem, da ona druga ni lih najbol normalna (ma pač neke svoje)....in pol ji jst enkrat razlagam....a veš tista... tista, sam ne ti

zna bit kr zabavno ja;)
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
- Bunny Muffin
- Komunikatorka
- Kraj: Disturbia
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kraj: Logatec
- Kontakt:
La*Perla napisal/-a:pri meni je pogostost kombinacije imena in priimka manjša od 5 ali pa se sploh ne pojavi v tej kombinacijiyay
Meni tud to napiše,

v sosednji občini je doma.
Poznam je sicer ne, sem pa zvedela zanjo, ko sem pred leti po pomoti dobila za plačat eno položnico za neko zemljišče, kr neki