Ljubezen s pripadnikom druge nacionalnosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Neeah »

Povej mi, zakaj bi jz zaničevala/ne marala itd. nekoga, ker je druge barve oziroma z druge države... dej mi povej par pametnih razlogov, zakaj
imzo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a imzo »

Neeah napisal/-a:Moja mama je Srbkinja, oče pa Albanec :wink: (med temi je tud nedavno še rajal grozn nacionalizem(in še je..), pa sta uspešno skupej že čez 20 let ;), fant pa Slovenec po obeh starših..

Povej mi, zakaj bi jz zaničevala/ne marala itd. nekoga, ker je druge barve oziroma z druge države... dej mi povej par pametnih razlogov, zakaj

Recimo temu tako:
Navsezadnje, vsak človek ima pravico (s strani humanega razmišljanja in zakonov) imigrirati v tujo državo. In nimam nič proti temu... toda prav pa je (pa da sem jaz ta ki gre nekam, ali kdo drug, ki pride sem), da je dolžnost vsakega imigranta spoštovati tamkajšnje (z njegovega stališča) tuje običaje, zakone ter kulturo. In ta, ki tega ni sposoben storiti nalašč (kot primer vsesplošne romske problematike), in poleg vsega še izkoriščati ta majav imigracijski sistem, da vsi zaposleni v skladu z našimi zakoni plačujemo davke, ki grejo navsezadnje za socialno pomoč nekomu ki pride k nam to le izkoriščat. Ne pravim da si vsak zasluži zaničevanje ker pač ni s tu, pravim pa da nikakor ne podpiram tega, da statistično imigrantom v naši državi asimilacija nekako ne uspeva... in navsezadnje, ni to problem v ljudeh, pač pa v našem sistemu. Pač, če se kdo ni sposoben prilagodit okolju v katerem živi, naj spakira in gre tam od kot je prišel, če pa ja, pol pa ok :)

Glej za primer Anglijo, oz. statistične podatke z Londona, kjer se je po množičnem imigriranju stopnja kriminala dvignila na vrtoglave številke, ironično pa je, da je imigrantov (le) dobrih 10%, pa so še vseeno sposobni storit 80% vsega kriminala.

Navsezadnje je to vsebolj podobno dogajanju / statistiki po celi Evropi, vključno s Slovenijo.

Ja, nacionalist sem, in ni mi vseeno da ko bom imel sina, da ga bo strah da ga razbije rom/čefur sam zato k na naši državni meji piše "raj za imigrante, kjer lahko delate kar hočete, pa vam nč ne bo"

Ok no tole se da raztegnit na 100km v vsako smer pa čeprav sem vseskupaj zlo milo povedu, zato dost o tem.
Zadnjič spremenil imzo, dne 19. Jun. 2007 20:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka

Vseeno nmoreš posameznika ocenjevat po ostalih :S kaj pa če je on/ona drugačen, kaj če spoštuje in je prijetna oseba, k ne povzroča kriminala.
Zakaj bi bla tak nazi, da bi samo na podlagi nacionalnosti njega/njo vrgla v koš z ostalimi dreki. Vsaka rasa/narod ima svoje debile. Ampk to še ne pomeni, da so vsi.
Rasisti in nacionalisti pa ocenjujejo samo na podlagi rase in nacije, o tem je govora. Nismo vsi enaki, nikol nismo bli,nikol nebomo, zato nebom nikol zaničevala nekoga na podlagi ničesar razen njegove osebnosti.
Kosmo_s_Kjem
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kosmo_s_Kjem »

Ah laži ja..pol pa po Ljubljani delaš kažine.. (se hecam, to je blo mišljeno sam kot čist hec, upam da te nism užalu. Če sm te se ti opravičujem.)

Drgač pa, se to verjetno dogaja zaradi naslednjega (sm nepristranski drgač).
Verjetno je to zarad tega kr so imigranti nekako potisnjeni na dno socialne lestvice (morebit tud zarad tega ker se nočejo prilagodit) in so pol "prisiljeni" (sm dau u navednice) delat kriminalna dejanja in je zarad tega taka statistika.
Uporabniški avatar
lalla
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenska

Neprebrana objava Napisal/-a lalla »

...
Zadnjič spremenil lalla, dne 13. Jun. 2011 15:07, skupaj popravljeno 1 krat.
~ŁaŁŁa~
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka

ah neda s mi več :roll: pač ne ocenjujem posameznika po celotni družbi :roll: in tud če bi bla njegova družina kup dreka, bi še vedno samo njega gledala kot posameznika in njegovo mišljenje..

Imzo, v prdprejšnem postu si napisal, da nisi nacionalist, zdj pa da si, vsaj priznaš.
Kosmo_s_Kjem
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kosmo_s_Kjem »

Jah lalla..to je treba v zakup uzet če se za tazga odločiš..ni kej :?

Drgač pa je biu enkrat par dni nazaj en "fajn" film..od ene američanke k se je poročila z irancem..in je blo prej vse kul, ko so pa pršli v iran..je začeu uveljavljat tiste svoje t.i. pravice (pretepu jo je ipd.). Če bi se tla ločt bi pa morla eno malo hčerko tam pustit z njim (ona itak de ni tla). Pač kriza, in še po resnični zgodbi je blo. To sam tko povem, če se slučajno kira speča s podobnim, nej najprej premisli (lahk en bjo sam počitnce..). Sicer je to OGROMNO OFF TOPIC, ampak ne prželim nobeni da bi se ji to zgodilo (jih je pa ogromno takih žensk k morjo tako žvet..).
Dobronamern nasvet.
Zadnjič spremenil Kosmo_s_Kjem, dne 19. Jun. 2007 20:49, skupaj popravljeno 2 krat.
imzo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neeah napisal/-a:Vseeno nmoreš posameznika ocenjevat po ostalih :S kaj pa če je on/ona drugačen, kaj če spoštuje in je prijetna oseba, k ne povzroča kriminala.

se strinjam

Neeah napisal/-a:Zakaj bi bla tak nazi, da bi samo na podlagi nacionalnosti njega/njo vrgla v koš z ostalimi dreki. Vsaka rasa/narod ima svoje debile. Ampk to še ne pomeni, da so vsi.

ok ne razumet moj govor kot subjektivni, samo podajam podatke, ki so očitno nekaterim neznane:
Sama ideja bele rase jo doumeva kot dominantno raso (če primerjamo s črno raso, en link), po teoriji česar naj bi imel otrok, ki je mešanec bele in črne rase manjšo možnost da doseže mentalne sposobnosti belca, potem takem naj bi z mešanjem metali gene v prazno in šli z razvojem nazaj. Drug dejavnik so židi (ZOG teorija), al to je pa že druga zgodba...

Neeah napisal/-a:Rasisti in nacionalisti pa ocenjujejo samo na podlagi rase in nacije, o tem je govora. Nismo vsi enaki, nikol nismo bli,nikol nebomo, zato nebom nikol zaničevala nekoga na podlagi ničesar razen njegove osebnosti.

Ne mešaj Nacionalizma z neo-nacizmom
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a me,myself&I »

imzo napisal/-a:Osebno ne trdim da sm rasist/nacionalist, niti da nisem. Odgovarjam na to objektivno

imzo napisal/-a:Ja, nacionalist sem, in ni mi vseeno da ko bom imel sina, da ga bo strah da ga razbije rom/čefur sam zato k na naši državni meji piše "raj za imigrante, kjer lahko delate kar hočete, pa vam nč ne bo"

1. Drzi se tega kar reces. Kaj zdj, ali si ali nisi (jst bi rekla, da si, ampak ti ocitno ne ves kaj hoces :roll: )

2. Ne vem ce si kdaj prestopil naso drzavno mejo, tam nic takega ne pise.

3. Tudi skini in podobni (in to niti ne nujno ostalih nasilnezev, ampak preganjajo npr. povsem miroljubne skejtarje).

imzo napisal/-a:toda prav pa je (pa da sem jaz ta ki gre nekam, ali kdo drug, ki pride sem), da je dolžnost vsakega imigranta spoštovati tamkajšnje (z njegovega stališča) tuje običaje, zakone ter kulturo. In ta, ki tega ni sposoben storiti nalašč (kot primer vsesplošne romske problematike), in poleg vsega še izkoriščati ta majav imigracijski sistem, da vsi zaposleni v skladu z našimi zakoni plačujemo davke, ki grejo navsezadnje za socialno pomoč nekomu ki pride k nam to le izkoriščat. Ne pravim da si vsak zasluži zaničevanje ker pač ni s tu, pravim pa da nikakor ne podpiram tega, da statistično imigrantom v naši državi asimilacija nekako ne uspeva... in navsezadnje, ni to problem v ljudeh, pač pa v našem sistemu. Pač, če se kdo ni sposoben prilagodit okolju v katerem živi, naj spakira in gre tam od kot je prišel, če pa ja, pol pa ok :)

4. Romi niso priseljenci. Vsaj ne v bliznji preteklosti.

5. Asimilacija?!!! Sem proti temu. Integracija v druzbo ja, vendar naj vsak v okviru te ohrani svojo kulturo (ce ima zeljo, seveda).

6. Pogosto se priseljenci niso sposobi prilagoditi okolju, ker jih ta a priori zavraca.

7. Seveda je in tudi vedno bo problem s priseljevanjem, vendar pa je vsakrsno posplosevanje neumesno. In tudi ne mores ocenjevati nekega narado na podlagi specificne skupine (v tem primeru izseljenci, ki poleg tega niso medsebojno enaki).

8. OT!!! Gremo nazaj na ljubezen, kakor je tudi naslov temi in forumu. :)
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

imzo napisal/-a:
lolitaa napisal/-a:Js imam fanta ki je pol bosanec pol srb. Njegovi starši živijo v Sloveniji že več kot 20 let in oba z bratom sta bila rojena tukaj. So vsi ful uredu in se lepo razumem z njimi. Nikoli nisem imela predsodkov glede tega. Mi je nasploh neumno to da če veš da je nekdo druge narodnosti nočeš imet z njim nič samo zaradi tega. Saj tudi oni so samo ljudje, in normalno da so eni slabi drugi dobri, tako kot v Sloveniji. Enostavno ne prenesem nacionalistov! :stupid:

point nacionalizma oz. v tem primeru belega nacionalizma sega mal dlje kt pa to da razmišljate d so izjeme v vsem. Sicer se mi ne da o tem zj pisat, al bom v bližnji prihodnosti
Zaenkrt sam pravim d je :stupid: smeško povsem nevmesen.

smeško ni nevmesen ker se meni osebno nacionalisti zdijo neumni ljudje. tega ne bom nikoli razumela zakaj sovražit ljudi,ki niso iste nacionalnosti kot ti.
imzo
Sramežljivka
Sramežljivka

lolitaa napisal/-a:smeško ni nevmesen ker se meni osebno nacionalisti zdijo neumni ljudje. tega ne bom nikoli razumela zakaj sovražit ljudi,ki niso iste nacionalnosti kot ti.

beri zgoraj

me,myself&I napisal/-a:...

1. Ne me držat na malenkostih, sj se jih tud sam zavedam če preberem nazaj k sm mal preveč v naglici pisu. Al saj veš kaj sem mislil povedat :)
2. OK ZJ PA res lahk nazaj na topic :P
Zadnjič spremenil imzo, dne 19. Jun. 2007 20:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka

O neeee, mi dajat tiste strani joooj..
ni večje bedarije na internetu kot je ta kup dreka, še tiste strani k ocenjujejo mrtve ljudi in iztrebke bolj cenim kot to stran :roll:
Niti ena stvar na tej strani ni resnična.
Belci so črnce sužnjil tok let, kako bo črnc potem izumil kej, kako bo lahko bolj pameten, če nima NOBENE izobrazbe, belci so bili v prednosti v vsem in so črnce zatiral, zato pa so ta "dejstva". Nmoreš preteklosti primerjat, ko so bli zatirani z vseh strani po nepotrebnem. In rasizem je s strani belcev stokrat povečan kot pri črncih. Če bi imeli vsi enak okoliš bivanja, dano vse za prijetno življenje, izobrazbo razlik nebi bilo, kt jih danes ni.

Vse se zdj pokaže, ko imamo enake pravice, kako smo si enaki in enakovredni na vseh področjih.

Ok whatever, ljubezen je lepa, neglede na raso in nacionalnost :P
beba24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a beba24 »

ljudje smo pac polni predsodkov, naprimer romu ne damo priloznosti prav zaradi predsodkov, mogoce prav roma srecas , ki ti bo zmesal glavo, eni se znajo prav lepo obnasat in so imteligentni...
jaz osebno nebi imela roma ali pripadnika islamske vere ker se pol lahko zakomplicira pri vzgoji otrok .... in pa se tu so starsi oni drugace gledajo na to.ce je ljubezen se ne da pomagat...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Če v tem trentuku pomoslim si sebe ne predstavljem z Bosance, ker mi niti eden do sedaj, ki jih poznam ni všeč, in ker se vsi, ki sem jih videla obnašajo kot popolnoma nakultivirani ljudje in zadnje čase zgleda nihče več ne govori slovensko. In če hočete recite temu predoski.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
GoldenSoul
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenSoul »

hej!

Jaz mam tut kar močno prirojeno nacionalno zavest - to mi verjetno z vzgojo vbito v glavo in tut ne bi mela fanta druge narodnosti. Če bi prpelala čefurja domov, bi se me fotr pomoje kr odpovedu. :D Mogoče mal pretiravam, sam ... tko je. Me kr mal boli, ker je skos več teh tujcev v Sloveniji :cry: - pač mam rada Slovence :oops: . Pa ne mi zamert vsi Makedonci, Šiptarji in Bosanci, ki vas je skos več.... :eek:
Odgovori