Ljubezen s pripadnikom druge nacionalnosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Tanisha 24 napisal/-a:U glevnem....težko je posploševat..... najprej je treba usazga človeka spoznat.... ne morš pa že u naprej ljudi popredalčakt :) aha ti si čefur.....ti boš tak...:)

to se pa popolnoma strinjam :) ..vsak človek je poglavje zase.

druga narodnost res ni ovira za ljubezen. problem je le, če je vmes tisoč kilometrov razlike in se vidiš le nekajkrat na leto. ampak tudi tukaj je razlika med posamezniki... nekdo bo to razdaljo preživel, druga pač ne.
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

mene nič ne moti, če je druge narodnosti... ljubezen je pač ljubeze, če se človek zaljubi se pač zaljubi, tak to je...
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Leann »

Tudi jaz se strinjam s Tanisko 24... Da ne moreš posploševat in vse ljudi neke narodnosti metat v isti koš.
Jaz sem dosedaj imela razmerje z Nizozemcem, ki pa se ni obneslo samo zato, ker sem jaz izgubila interes.
Drugače pa sem ravno sedaj v razmerju s fantom, ki je prava mešanica- malo Španca, Turka in Bosanca; tudi drugačne vere- islam (ampak itak ni veren)... Ne vem, zaenkrat mi to ne predstavlja nobene ovire in ne opažam razlik na tem nivoju med mano in njem. Poznam tudi nekatere člane njegove družine, pa se mi zdijo čist fajn.
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

ja mene osebno ne moti samo da ga dobro poznam pa je uredu. ker tukaj pomoje ni nujno da so pač rečmo vsi bosanci enaki eni so maybe še bol kt kešn slovenc al pa ulik jih je hujših. mah js praum odvisn od posmeznika. :wink: drugače ima pa vsak narod svoje navade in pa kulturo.
no če bil pa druge vere bi blo pa pomoje sam za domače mau drgač. sam to je blo bl učasih zdj tega ni več.
se pa strinjam z barbi. ljubezen je ljubezen. res je :wink:
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Js imam fanta ki je pol bosanec pol srb. Njegovi starši živijo v Sloveniji že več kot 20 let in oba z bratom sta bila rojena tukaj. So vsi ful uredu in se lepo razumem z njimi. Nikoli nisem imela predsodkov glede tega. Mi je nasploh neumno to da če veš da je nekdo druge narodnosti nočeš imet z njim nič samo zaradi tega. Saj tudi oni so samo ljudje, in normalno da so eni slabi drugi dobri, tako kot v Sloveniji. Enostavno ne prenesem nacionalistov! :stupid:
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Tanisha 24, sm brala tvoje poste. V enem si napisala da je tvoj fant musliman v drugem pa da je črnogorec. Sam črnogorci so pravoslane vere ne pa islamske. :roll: Zdej ne vem al maš dva fanta al kaj?? :D
Kosmo_s_Kjem
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kosmo_s_Kjem »

haha :D :D

A ne vidš tega spod al je cabrio al ne (sicer bi lahk biu tudi zarad zdravstvenga stanja ampak ponavad ni tko) ?
imzo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a imzo »

lolitaa napisal/-a:Js imam fanta ki je pol bosanec pol srb. Njegovi starši živijo v Sloveniji že več kot 20 let in oba z bratom sta bila rojena tukaj. So vsi ful uredu in se lepo razumem z njimi. Nikoli nisem imela predsodkov glede tega. Mi je nasploh neumno to da če veš da je nekdo druge narodnosti nočeš imet z njim nič samo zaradi tega. Saj tudi oni so samo ljudje, in normalno da so eni slabi drugi dobri, tako kot v Sloveniji. Enostavno ne prenesem nacionalistov! :stupid:

point nacionalizma oz. v tem primeru belega nacionalizma sega mal dlje kt pa to da razmišljate d so izjeme v vsem. Sicer se mi ne da o tem zj pisat, al bom v bližnji prihodnosti
Zaenkrt sam pravim d je :stupid: smeško povsem nevmesen.
Kosmo_s_Kjem
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kosmo_s_Kjem »

...sega do tistih ljudi ki se nočejo integrirat v družbo in se asimilirat, ampak vztrajajo s svojo kulturo?
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Neeah »

Kekšen bel nacionalizem..
To je rasizem, kar se tiče barve.. Edin če ti Belo razmišljaš, nazi en :D
imzo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neeah napisal/-a:Kekšen bel nacionalizem..
To je rasizem, kar se tiče barve.. Edin če ti Belo razmišljaš, nazi en :D

tanka črta med dvema pojmoma, malo globje razmisli o enemu, kmalu prideš do rasnih problemov.
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka

Oboje je sranje od sranja in pravtaki so ljudje, ki temu sledijo.
NIKOL nemorš človeka sodit po njegovi barvi, nacionalnosti, ČEMURKOL.
Še posebej ko ti nič niso storili in tud če bi ti, sovraži posameznika ne NARODA OZ RASE!
imzo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neeah, kot sem reku, ni to ena taka stvar k bi jo lahko zdebatirali v parih besedah, pa tud tema ne ustreza temu, samo kljub temu se ne strinjam s tabo.
Če hočeš podrobnosti, lahko tud na pvt (pač ne prenesem dejstva da nekdo reče temu nediskretno sranje, brez prave podlage znanja o tem)
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka

Za osebno izbiro biti rasist oz nacionalist ne potrebuješ nobenega znanja oz podlage.
Popolnoma nobenga, nemi zdj z zgodovino in ostalimi " dejstvi", ker živimo v sedanjosti in posameznika sodim po njegovih dejanjih in njegovi osebnosti, ne preteklosti njegovih prednikov ali drugih ljudi.

Sicer pa jz sama nism Slovenka, moj fant pa je in nikol nisva mela nobenih problemov, ker mava iste poglede na omejenost kot je rasizem in nacionalizem.
imzo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neeah napisal/-a:Za osebno izbiro biti rasist oz nacionalist ne potrebuješ nobenega znanja oz podlage.

narobe, za zagovarjati karkoli je nujno vedeti o čem se gre, za nasprotovanju nečesa prav tako

Neeah napisal/-a:Popolnoma nobenga, nemi zdj z zgodovino in ostalimi " dejstvi", ker živimo v sedanjosti in posameznika sodim po njegovih dejanjih in njegovi osebnosti, ne preteklosti njegovih prednikov ali drugih ljudi.

dejstvo je, da to ne bi obstajalo, če ne bi bil problem sedanjosti

Neeah napisal/-a:Sicer pa jz sama nism Slovenka, moj fant pa je in nikol nisva mela nobenih problemov, ker mava iste poglede na neomejenost kot je rasizem in nacionalizem.

smem vprašati o tvoji nacionalnosti?

poleg tega pa... ne razumi me narobe, samo pravim da se ne strinjam s tem da praviš nacionalizmu neomejenost oz. kakorkoli že v prejšnjih postih. Osebno ne trdim da sm rasist/nacionalist, niti da nisem. Odgovarjam na to objektivno
Zadnjič spremenil imzo, dne 19. Jun. 2007 20:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori