imate soimenjaka/soimenjakinjo???

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

hahaha tole sm mogla prvert :oops: :D

Pogostnost kombinacije imena in priimka DAMJAN MURKO je manjša kot pet ali pa se ta kombinacija ne pojavi.

Za natančnejši pregled kliknite na izbrano ime ali priimek:

* DAMJAN - število moških s tem imenom: 4.351
* MURKO - število oseb s tem priimkom: 841

IZBRANI SPOL: "srečen sem, ker sm moški" :D

Pomoje so nesrečni tisti, k majo isto kombinacijo :D

Jst sm soimenjakinja znani slovenki.. ;)
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Mene je v Sloveniji manj kot pet :D - ampak vem, da sem edina. Moj priimek uporablja samo moja "obširna" žlahta in vem, da nikomur ni ime tako kot meni. :grinsevil:

število žensk s tem imenom: 6.266
število oseb s tem priimkom: 47

(sem pa presenečena, da je žensk z mojim imenom kar veliko...)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

mene je tud manj kot pet, ampak vem da nekaj nas je, ker se je sodnici za prekrške izpisalo še nekaj identičnih imen in priimkov ksupaj-nevem pa kolk...priimka je pa kar dost....me pa veseli da nas ni mljon :)
SoPrEfLiCtA
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a SoPrEfLiCtA »

juhej...nas je tut majn kot 5...vem pa usaj za 2 poleg mene...k mi jih je prek googla vn vrglo...
je pa zanimivo d je ena studirala natanko to, kar grem jst drugo leto...nakljucje al ki druzga?! :?: :roll:

drgač pa sm gledla še za naše pomembne in vplivne ljudi in kot zanimivost...janez janša se pojavi 11x....in PAZI.....ime in priimek predsednika države- janez drnovšek kar 21x...zanimivo.... :)
....it`s not easy....being easy....
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Meni pise, da jih je, ce so, manj kot 5. No, za eno vem, ker sva bili sosolki. In, ne, nama ni bilo tako zabavno kot drugim. :wink:
Uporabniški avatar
kiana
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kiana »

tud mene je manj kot pet...čeprav je ime kr pogosto... ne poznam pa nobenga, ki bi se tako pisal kt js... ok, razn moje "velke" žlahte... :D
have I told you how good it feels to be me...
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Pogostnost kombinacije mojega imena in priimka je manj kot 5.
Število oseb z istim imenom: 1.326
Število oseb z istim priimkom: 941

Če se poguglam ali ime in priimek vtipkam v najdi.si, najde samo mene. Mislim pa, da bi morala imeti 1 soimenjakinjo, ker se mi je enkrat zgodilo, da nisem mogla imeti maila ime.priimek, ampak priimek.ime. :) Bi jo z veseljem spoznala. :) Ali pa, kot je nekdo že napisal v tej temi, ljudi, ki so se rodili na isti dan kot jaz. :flower:
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Pomoje sem kar edina, no ali pa tudi ne. Zaenkrat ne poznam še nobene.
Pogostnost kombinacije imena in priimka je manjša kot pet ali pa se ta kombinacija ne pojavi.

* število žensk s tem imenom: 7.333
* število oseb s tem priimkom: 131
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Glede na to da nas je po statističnem uradu manj kot 5, je moje ime res redkost v Sloveniji. Ampak najbolj šokantno je bilo zame ko sem delala na pošti za okencem in mi ena blondinka prinese listek o pošti, pogledam ime :eek: me je skoraj na rit vrglo. Sem jo samo gledala, pa me vpraša zakaj buljim v njo, pa ji povem da ji je ime tako kot meni, je bila full prijetno presenečena :ja:. Uaauu dve z tako redkim imenom v ISTI občini. Sploh nisva mogli verjet. Je pa ona malo starejša od mene in nimava stikov. Potem sem zvedla da na primorskem živi ena deklica, ki ima tudi tako ime kot jaz. Pa smo že 3 :D in se mi full dopade, da nisem sama. Je pa naše ime v GB in USA precej bolj pogosto kot pa seveda pri nas. No Slovenko ime je pa zelo pogosto- Marjetka, Marjeta,.. in podobno. Z mojim priimkom pa ni nobene osebe razen mojega moža. Imava namreč oba priimka :D.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

tale statistika kaze da je moja kombinacija manjsa kot pet ali se sploh ne pojavi (no, 1x se ziher pojavi.. :wink: )
mojih soimenjakinj je: 9.118
mojih so priimekenjakinj :lol: : 353

drugac pa js osebno poznam vsaj 10 soimenjakinj, ena je tut znana igralka :cool:
Zivljenje je piskotek!
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Pogostnost kombinacije imena in priimka <ime> <priimek> je manjša kot pet ali pa se ta kombinacija ne pojavi. (sem prepričana, da sem kar edina..že teh ostalih 9 s tem imenom se mi zdi velik)
* <ime>- število žensk s tem imenom: 10
* <priimek> - število oseb s tem priimkom: 166

Poznam pa eno, ki ima rojstni dan takrat kot jaz, pa še isti letnik je - skupi sva ble v vrtcu. :)
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

Pogostnost kombinacije imena in priimka je manjša kot pet ali pa se ta kombinacija ne pojavi.

število žensk s tem imenom: 352
število oseb s tem priimkom: 1.484

tako, da ne ... definitivno ne ... če jo pa srečam, pa javim ;)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Jaz poznam eno, ki ji je ime kot meni pa še rojstni dan ima 7.11.1983, jaz pa ga imam 7.11.1984 :)

Število žensk s tem imenom: 1.849
Število oseb s tem priimkom: 1.073
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

sem kar lepo edina. še isti priimek ko t jaz ima manj kot 5 ljudi v sloveniji. pa vse poznam:) ker so pač moja družina.
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a keri »

LARIKA napisal/-a:Glede na to da nas je po statističnem uradu manj kot 5, je moje ime res redkost v Sloveniji. Ampak najbolj šokantno je bilo zame ko sem delala na pošti za okencem in mi ena blondinka prinese listek o pošti, pogledam ime :eek: me je skoraj na rit vrglo. Sem jo samo gledala, pa me vpraša zakaj buljim v njo, pa ji povem da ji je ime tako kot meni, je bila full prijetno presenečena :ja:. Uaauu dve z tako redkim imenom v ISTI občini. Sploh nisva mogli verjet. Je pa ona malo starejša od mene in nimava stikov. Potem sem zvedla da na primorskem živi ena deklica, ki ima tudi tako ime kot jaz. Pa smo že 3 :D in se mi full dopade, da nisem sama. Je pa naše ime v GB in USA precej bolj pogosto kot pa seveda pri nas. No Slovenko ime je pa zelo pogosto- Marjetka, Marjeta,.. in podobno. Z mojim priimkom pa ni nobene osebe razen mojega moža. Imava namreč oba priimka :D.

Joup in ta oseba je bila včasih moja soseda.... :D
Odgovori