smotkica_ napisal/-a:Malo bom OT, ampak me zanima, če je od laredouta katalog kje na netu...
Drugače so pa luštne kopalke, sploh, če se boljše počutiš kot pa v dvodelnih.
slovenske verzije la redoute kataloga na netu ni, je pa francoska in angleška, kjer imajo skor identične stvari kot pri nas... http://www.laredoute.co.uk/
sunnydayka napisal/-a:men so pa u h&mu ene took ušeč...sam moti me k majo tm use une hlače tko navadn narjene....k jst bi rajš mela na trakc...če me razumete kai hočm?
sej majo v H&M tud na trakec...zelene so, z metuljčki... pa res so lepe. v Cityparku vem ,da jih imajo...
Jst bom mela pa letos kr lanske kopalke, ker so mi še zmer ful všeč pa še zmer zgledajo kot nove So pa bikinke, črne&rdeče pa češnje so gor narisane.
Mogoče če naletim kje še na kakšne res lepe jih kupm, sam bo to bl težko k so redke ,da so mi prov u zgorn del (mjhne joške )
u calzedonii so prou smotane babe.. vsak tedn pridm vprašat za ene kopalke k dobijo novo robo.. že več k dva mesca ke hodm, pa še kr jih niso naročile.. zakaj so mi pol sploh dale un katalog k sm štumfe kupla, če jih itaq ne misljo dobit.. ahhh..
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!