Pa ce ma kera ksne zapiske na compu o teh pesmcah (razlaga) bi se priporocila

**SiMoN@** napisal/-a:JE mela že katera slovo na POM? jst se učim ku zmešana, mam v petek, pa je tega tolk preveč...do zdej sem predelala dvoje stezice+zapiski, pa še na polovici nisemČe je katera mela, nej kako vprašanje pove
Drugač sem pa do zdej mela zagovor v soboto,in mi je šu perfektno dober, povedala sem svoje, vprašanj nisem dobila, prfoksa iz komisije mi je tko lepo požmignla, tku da mislm da bo fajn
Anxious napisal/-a:~Mishka~ napisal/-a:A kera ve kako nej bi zgledale to vprasanje k mas pesem (angla - VR)? A to mors prebrat pesem pa jo potem razlozit al kako?
Pomoje morš sam interpretirat? Ne vem no. Čeprov ne bi blo slabo tut prebrat hehe.
cotkica napisal/-a:Js sm imela v soboto, 9.6. slovo. Dobila sem pa Krst pri Savici. Najprej sem mogla prebrat pesem (odlomek) in povedat obnovo. Drug del je bil slovnica. Sem imela precej u izi. Opredelit sem mogla kam spada besedilo, poiskat števnike, najdt eno napako v besedilu, povedat značilnosti tega besedila (bilo je obvestilo). To je blo pa vse.
Nič pretresljivega no. Vsaj zame ne, ker sem res znala Krst. Slovnica je bla pa tut smešno lahka.
~Mishka~ napisal/-a:Anxious napisal/-a:~Mishka~ napisal/-a:A kera ve kako nej bi zgledale to vprasanje k mas pesem (angla - VR)? A to mors prebrat pesem pa jo potem razlozit al kako?
Pomoje morš sam interpretirat? Ne vem no. Čeprov ne bi blo slabo tut prebrat hehe.
No ja, kukr sm si jz zdele prvic pogledala tele pesmce jih rajs nebi brala![]()
Kok jih pa je sploh??? K jz mam sam 3