razlogi, zakaj ga imaš rada

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
beli mačo
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: u govcah

Neprebrana objava Napisal/-a beli mačo »

ja heh hvala no da me toliko prehvališ:D drugače pa zelo enako velja zate morda še kakšna stvar več:) hvala za tvojo ljubezen rdeče vrtnice:D
rad te mam!!!:P:D :D :D :D
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

ne ne hvalim te preveč ampak povem tako kot je res.
čaw :love: :hearts: :bussi: :knuddel:
tvoj angel :angel:
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Mislim, da sem prevečkrat zasledila besede: KER MI., KER ME. bla bla. Malo izkoriščevalsko slišat vse skupi :D
Ker se ne podreja, a hkrati sklepa kompromise. Ker prvo pomisli in potem reče. Ker ne prepušča vse le čustvom, ampak tudi misli. Ker je hkrati miren in se zna zabavat. Ker zna očarat svoje sogovornike. Ker se lepo smeje in je prijazn. Ker ne prizadane ljudi nameroma. Ker zna reči: "Oprosti" in ga ni sram teh besed. Ker ima čudn smisel za humor. Ker je zjutraj sitn predn ne spije svoje kave. Ker je predan in bo nekoč super očka in ljubeč mož (čeprav mogoče ne meni). Ker ima svoja prepričanja. Ker mu je vsakič žal ko zamudi. Ker se jezi name ko si to zaslužim (in to na najbolj sexy način :twisted: ). In še ena KER ME ljubi, spoštuje in razvaja.
itd.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

rada ga mam, ker (enako ku Sp3lca) se razjezi name, ko je to potrebno...lih zadnič me je okregu, ker me je 10 minut čaku pred hišo, ker sm bla js tko počasna, predn sm se uštimala za it pohajat...in me je tko okregu, da je blo nazadne še njemu žou...meni pa je ful ušeč ko se jezi :wink: prou simpatičen je...zato ga mam rada
Meliora
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Bogu za leđima

Neprebrana objava Napisal/-a Meliora »

Čis lp bom povedala.Rada ga mam ker je to kar je.Ker sem 100% da me ma res rad in da mu lhka zaupam kr sva skup že 3 leta kar je za moja leta svetovno.Rada ga mam skratka ful ful.
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

rada ga mam čist samo zarad tega kar on je :) najboljši fnt na svetu, vsaj zame :)
Zhana
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Zhana »

Jaz imam rada mojega zato, ker po 2 letih skupnega zivljenja, mi se vedno vsak dan znova polepsa dan, ko sem vrne domov iz sluzbe in takoj stisne k njemu. Rada ga imam, ker ko rabim, da me nekdo okrega je on prvi v vrsti, prav tako je prvi v vrsti ko me je treba pocarkljat....skratka..rada ga imam, ker obstaja in je vedno tu zame...
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

rada ga imam ker:
- me vedno nasmeji
- me zna tko lepo polupčkat
- se ob njem počutim varno
- sem ob njem sproščena in se mi ni treba lišpat pa štimat, najlepše je ko sva v pižami in me crkla :love:
- je ta pravi moški
- me vedno preseneti s kakšno malenkostjo
- obožujem način kako mi pove da me ma rad
- in seveda ker je samo moj moj!!
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

Ker je to, kar je in ker me ma neskončno rd. Kar mi zna pokazat tko z dejanji, kot z besedami :oops:
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a šejla »

RADA GA IMAM, ker je zelo vredu fant, ker me vedno nasmeji in spravi v dobro voljo, ko imam slab dan,
ker se trudi tud on po najboljših močeh, me razvaja, večkrat kaj postori zame (mu je vrnjeno :) ) , ker me razume, ker mi stoji ob strani, ker sklepa kompromise, ker se rad pogovarja in po vrhu vsega je zlo čeden!!! :D :D :D
Kosmo_s_Kjem
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kosmo_s_Kjem »

Ma kaj vaši pobi so klonirani?
k4tk4
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tržič

oi.oi

Neprebrana objava Napisal/-a k4tk4 »

1x sm ga prašala zakj me ima rad in mi je še predn sm končala vprašanje že odgovarju in celih 5minut mi je naštevu zakj :lol: tk d me ne skrbi nič zame o njem pa velja enako :D :D
alček
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a alček »

:D jz ga mam pa rada zato k mi vraca to ljubezen... zato k me tko pogleda, ker me tko objame ,ker mi napise lep sms ..pa ceprou je drugacn od drugih tko na pogled pa ker je bl mocn ampak to je se bol k se ub nubenmu ne pocutm tok varna kokr se ob njemu :love:
k4tk4
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tržič

oi.oi

Neprebrana objava Napisal/-a k4tk4 »

iiiiiiiiiii :love: kok lepo
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem