ojla..a je že katero fant vprašal, zakaj ga ima rada...ali pa je že katera vprašala to svojga...moj mi je reku da mi lahk v isti sekundi, ko bi ga vprašala, naštel razloge...
kaj pa ve pravite?
Mene on tega ni nikol vprašal, pa tud js njega ne, čeprou sm mela pa enkrat že namen... Rada ga mam pa zato, ker je tko sweet do mene, ker se izgubim v njegovem objemu, ker me obožuje, ker ga večkrat zalotim, da me gleda, ko spim, ker so po 7 mesecih med nama še vedno iskrice, ker mi daje vse kar potrebujem in še tisto česar si samo želim...najbolši je!
rada ga imam, ker sem ob njemu lahko to kot sem v resnici. za njega se mi nikoli ni potrebno namazat, preoblečt, delat fino... rada ga imam ker me vedno spravi v dobro voljo in mi polepša vsak dan. rada ga imam, ker me ima rad.
zaradi malih pozornosti, zaradi opojnega vonja njegovega telesa, zaradi sladkih nasmehov, zaradi iskrivih pogledov zavoljo katerih se meni meša.zavoljo stvari, na katere ob njemu pozabim in zaradi vonja pomladnega zraka, ki je ob njem še lepši, ker se zvezde bolj bleščijo in .....
Nu$k@ napisal/-a:rada ga imam, ker sem ob njemu lahko to kot sem v resnici. za njega se mi nikoli ni potrebno namazat, preoblečt, delat fino... rada ga imam ker me vedno spravi v dobro voljo in mi polepša vsak dan. rada ga imam, ker me ima rad.
Zarad useh mejhnih stvari, k jih pocne zame. Ker mi zna pokazat, da me ma rad. Ker je tok zlo sweet do mene. Ker lepo disi, ker napol u spanju razlaga, kako zlo me ma rad, ker mi je najleps k leziva v temi in si sepetava sladke stvari, ker...Res je zlat.
rad me ima, ker me ima rad. tako odgovori, ko ga vprašam zakaj me ima rad. jaz imam njega rada zaradi vseh lastnosti, ki jih ima, zato ker me ima rad. on je vse kar hočem, da moj fant ima
zato kr mi je zadnjič reku "hvala" pa sm ga vprašala za kaj to, pa je reku da zato ker ga imam rada
rada ga imam ker je že tri leta ob meni, ker me vsakokrat spravi v dobro voljo ko sem žalostna,jezna al karkoli (samo njemu uspe), ker se ob njemu res lahko počutim sproščeno, tudi če sm nevem kako grozna, neurejena,se mu zdim sexy.Kar mi je najpomembnejše, moj dragi je moj najboljši prijatelj in vem, da se lahko zanesem nanj in se ob njem počutim varno kot nikjer drugje
Rada ga mam, ker mi je zmeraj stoji ob strani, ker me vedno znova na 1001 način spravi v smeh, ker se mava, ko sva skupej najrajš, ker ni tak kot ostali tipi, ker določenih stvari ne zna ubesedit, pa raj pokaže , ker me ma rd tako kt sm pa zato ker mi pr malenkostih, pr katerih sm trmasta popusti. Pa tud zato, ker nama je 10 mescu pa pou najlepš! :bussi:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Rada ga imam, zato ker je zelo dober clvek, ki zna prisluhniti, se smejati in jokati z mano, ko to rabim.
Rada ga mam tud zato, ker mi je stal ob strani, ko sem bila na tlah.
Rada ga mam zarad njegovih malih "pomankljivosti", ki me spravljajo ob zivce, vcasih pa me tud nasmejijo.
In se in se..
js ga to fulkrt prašam in mi zčne naštevt in se ne ustavi js njega mam pa rada, k je tak ku je: pozorn, prijazn, me zna sprawt u smeh, me tolaži, mu ni tško prit h meni ob usaki uri, me ljubi, ...kr ga preprosto tud js njega ljubim...