Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
**Emma2**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a **Emma2** »

Bulma napisal/-a:
*slatka* napisal/-a:
Bulma napisal/-a:To je tisto ko on pride s pujsom, pa potem namesto njega vzamejo pujsa v hišo? :D Ali nekaj takega...spomnim se nekega trailerja, pa mislim da celo on igra. Če je to to je ta scena zakon :D

Pujs? :? Ne :lach: Elizabethtown je tole.

Kje pa je tisti pujs? :D Meni se zdi da tudi Bloom igra. Ko pride k eno punci domov, pa ima pujska na vrvici itd :oops: Eh...pozabi :D Bom našla film pa ti povem potem :)

CASANOVA :D
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

mn sta bla oba fajna, elizabethtown in casanova, taka umirjena filma :)
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Norbit (2007) http://www.worstpreviews.com/images/posters/norbit/norbit1_large.gif
Hehe-scenski film s tipičnim koncem :) Eddie Murphy itak zakon :D
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Babe, u Casanovi je Heath Ledger! Še js vem, pa nism gledala :D

Šla sem gleda Shreka Tretjega - :gut:
Na začetku sicer ni tok smešen, ampak poool se pa začne :D Najboljši so prizori s čarovnikom Merlinom, pa Fiono ki ma v gosteh Sneguljčico, Pepelko, Motovilko in Trnjulčico. :D Donkey pa itak zmaga :D Poleg tega še Ostržek, pa Gingerbread man in vsi.. Ma super risanka je!
Stoodstotno priporočam!!!!
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Včeraj, sva se z lubekom spravla gledat Sunshine ... mislem da sva prišla nekje do polovice ... film me sploh ni pritegnil (nič kaj pretresljivega se ne naredi) - zdi se mi da se prva polovica vleče ... kako bo pa naprej bomo pa še videli :wink:

Nekako sm mislila, da bo tole različica filma The Core ... pa sm se pošteno zmotla :roll:
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

mene je tud film sunshine razočaral. pričakovala sem več dogajanja, akcije... skratka, tud mene ni pritegnil
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Jz sem pa včeri gledala Wild Hogs men je bil ful všeč :top:, sem se fajn narežala. :D
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Včeraj sem si po dolgem času ogledala nekaj filmov, ki so name že mesece čakali na računalniku :D

* Turistas - kar všečno, čeprav nič kaj preveč posebnega
* The Hitcher - totalen psiho. Že dolgo ni nobena grozljivka tako vplivala name - pri enem izmed prizorov sem se kar zjokala. :( V bistvu sem pričakovala drugačen konec, pa tudi tega nisem ugotovila, zakaj je tale psihič vse to sploh počel. :?
* Because I Said So - simpatična komedija
deniro
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a deniro »

allessya napisal/-a:* Turistas - kar všečno, čeprav nič kaj preveč posebnega
* The Hitcher - totalen psiho. Že dolgo ni nobena grozljivka tako vplivala name - pri enem izmed prizorov sem se kar zjokala. :( V bistvu sem pričakovala drugačen konec, pa tudi tega nisem ugotovila, zakaj je tale psihič vse to sploh počel. :?

Jst sm tud ta dva filma pred kratkim gledal. Pri Turistas sm vedno vrtel naprej, ker mi je bil na trenutke preveč dolgočasen. Res ne vem, zakaj je bil ta film v kinu, ker res ni nič posebnega.

The Hitcher pa bi bil fenomenalen če bi bil posnet 10 let nazaj, ko so taki filmi fascinirali. Zdej pa so take zgodbe čist preveč zlajane in zato ne presenečajo. Pa proti koncu sm vedno čaku, da se bo kej "globljega" izjalovil, recimo motiv za ubijanje... pol čist nč :?
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

deniro napisal/-a:
allessya napisal/-a:* Turistas - kar všečno, čeprav nič kaj preveč posebnega

Jst sm tud ta dva filma pred kratkim gledal. Pri Turistas sm vedno vrtel naprej, ker mi je bil na trenutke preveč dolgočasen. Res ne vem, zakaj je bil ta film v kinu, ker res ni nič posebnega.

The Hitcher pa bi bil fenomenalen če bi bil posnet 10 let nazaj, ko so taki filmi fascinirali. Zdej pa so take zgodbe čist preveč zlajane in zato ne presenečajo. Pa proti koncu sm vedno čaku, da se bo kej "globljega" izjalovil, recimo motiv za ubijanje... pol čist nč :?

o.k. pol bolš da ga ne gledam ker se mi zmer strga na koncu takih filmov... :wink:
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a DOra. »

jAZ BI gledla The Hicher-a ,...ce ne druga je Sophia Bush not glavna...Kaj se ne skuzi konc al kaj??
deniro
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a deniro »

Ma ne da se ne skuži, ker je film po vsebini čisto preprost, ampak je čist tak "navaden" konec... ničesar kar bi šokiralo. Jst sm cel čas čaku, da bodo pokazal, da ni vse tako kot se že od začetka zdi, vendar nič!

Sej ni slab, ampak če so ti všeč kšni psihološki trilerji, z zapleteno zgodbo, potem ti bo ta ful beden in dolgočasen!
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Ma ja, tudi jaz sem čakala na kaj šokantnega na koncu, pa nič! :? Ne vem zakaj si je našel prav tadva (Grace in Jima) zakaj je pobil ono družino, celo policijsko postajo, pa še vse ostale policaje, ki so bili kakorkoli vmešani, razpolovil Jima s tistimi tovornjaki, zakaj je hotel umreti....? Nič mi ni blo preveč jasno - pač kao psihič, ki je moril kar vse po vrsti, motena osebnost, brez pravega motiva. :? Al je pa kakšen prikrit motiv, pa sem preveč tupa, da bi ga pogruntala. :D
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Js lihkr pogledala The number 23... vau... :wink: Sam to lah rečem...
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Včeraj sem imela "preveč" časa pa sem pogledala kar 2 filma-}Premonition (2007) - super film, čeprav sem brala na različnih forumih pa ga folk kritizira. Super je! http://www.imdb.com/title/tt0477071/

Ondskan (2003)- ulala! Eden boljših filmov!!!!http://www.imdb.com/title/tt0338309/
Zaklenjeno