Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

cReAmY napisal/-a:Tut pr men je blo tko...vedn manj je on reku kdaj se vidva pa kdaj pridem itd. pol sm mela pa dost pa sm čakala da bo reku sam od sebe..pa nism docakala:) tko da ta rad te imam vcasih zbledi:S

zdej po dveh mescih sm ze bols..sploh kar mi je spet reku nazadne k sm spakirala stvari iz sobe...poslau sms..ce se nisi spakirala prosim ne hodi v sobo..d ne recem d ma ona ze copate v sobi k jo mam se par dni jst..ampak dobr..sm predcasno oddala ključ kr grem na dopust ;)...re si velik dovoli..se jogi sm mu dala nazaj..in me je klicu da kaj naj s tem jogijem..hahah..jogi paše v sobo pa če njemu paše alpa ne.

ojoj pa kakšnega psihota si ti prenašala 3 leta?!!! :evil:
Kje boš pa sedaj živela v času študija?
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cReAmY »

zdej sm kon s študijem...;) ...mislim...absolvent bom oktobra tko da ne rabim več živet v študentu..ja res psiho. ki si je preveč dovolu js pa bla butasta pa prenašala..zadnič je pa tko reku d če povzame skupi je bla zveza en kup dreka :D res se še išče...s to tanovo tut ni vse krasno.. :razz:
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

cReAmY napisal/-a:zdej sm kon s študijem...;) ...mislim...absolvent bom oktobra tko da ne rabim več živet v študentu..ja res psiho. ki si je preveč dovolu js pa bla butasta pa prenašala..zadnič je pa tko reku d če povzame skupi je bla zveza en kup dreka :D res se še išče...s to tanovo tut ni vse krasno.. :razz:

Svaka ti čast da si prenašala takega debila....
Madona to bi bil cel hudič če bi ta frajer dobil mene :evil:
Itak bo čas pokazal svoje pa saj veš "vse se vrača vse se plača" :D

Ko boš prišla kaj v Kranj pa sporoči gremo lahko na kavo? :D
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cReAmY »

uu a ti tut s Kranja?:) jooooj kje ste ble prej hehe:) Bom prišla še kej avgusta pomoje zravn sosolke na izpit...js bm mela pa takrat prosto pa javim!!! ja sej..res ne vem..ampak je bil čist drgačn res...Pol pa vklopi tak obrambn mehanizem..ja res upam..da se vse vrača.
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

cReAmY napisal/-a:uu a ti tut s Kranja?:) jooooj kje ste ble prej hehe:) Bom prišla še kej avgusta pomoje zravn sosolke na izpit...js bm mela pa takrat prosto pa javim!!! ja sej..res ne vem..ampak je bil čist drgačn res...Pol pa vklopi tak obrambn mehanizem..ja res upam..da se vse vrača.

jah jz sm tut bol pozno dojela, da si v Kranj na fax hudila :D

No javi se potem avgusta pa se vidimo....

Če mene vprašat 3 leta ne moreš pozabiti iz danes na jutri.

Bo prišlo za njim vrjemi ampak žal prepozno
**Baby**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a **Baby** »

Puncee...

rabm pomoč..
povejte mi še svoje mnenje če je to normaln kr se men dogaja( vsi ostali mi govorijo da ni)
z bivšim sva bla skupi in narazn v 3 letih kr prevečkrat.. skregala sva se zarad vsake malenkosti..in seveda njegov moški ponos- vedno sem js izgubila živce in ga pustila, namreč njemu je bilo vseeno al končava al ne.. vedno eno in isto.. in vedno sem si govorila.. tokrat je pa res zadnjič.. in glej čez 14 dni al pa 2 mesca.. js s5 prjokam nazaj in on me sprejme.. sicr da navte mislle tut on nej bi me kao nevem kok pogrešal.. pa je bil pretrmast in preponosn da bi naredu prvi korak...
najina ljubezen je zgleda prešla v navado.. 3 leta so dooolllgaa.. pa čeprav sva parkrat končala... sva se mela rada.. oz. js vem da sm ga mela oz ga mam še vedno

in dva dni nazaj se je pojavu nov problem, prjavla sm se na miss kongo al kokr kol.. in njega je to nevem kok potrl.. reku je da tega pa ne more prežvet in mi postavil pogoj al on al tekmovanje. točn pa ve da mam take stvari rada.. pa ne.. on postavi pogoj
js pa trmasta kt sm.. nism popustila.. rekla sm da tistega ne bom odpovedala in njega nočem izgubit.. pa reče le da to dela ker me ima rad.. še zmer ne razumm tega.. sam zgleda je njegov ponos več vreden kot najina zveza...

in tko se pravljica konča
skupi nama je blo luštn ne glede na vse kr sva prežvela.. sam ta kreganja so se iz pol letnih mirovanjs razpasle na 2 tedna..pred dvemi tedni sva ponovno začela..v sredo s5 nehala...
aja drugač sm pa js stara 18 on 19 sam sm vseen mislla da je bol resen in odrasel... pa zgleda ni tko..

help me :?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

baby, iz lastnih izkušenj ti povem, da se tole ne bo dobr končal. al enkrat za vselej prekinta al pa bodta skup in prekineta ob naslednji krajši prekinitvi.
mela sm tipa, katerga sm pustila in bla spet nazaj z njim, pustila, nazaj, pustila, nazaj... in sm ga dokončno pustla, je pa on hotu nazaj mene. ampak ne hvala, mel je svojo šanso, pa jo je zapravu.
tko bi tud ti mogla narest. sam, da ta dokončno ne bo čez par let, ampak čimprej, ker se boš s tem uničla čist. vem, tri leta je res dolga doba, ampak ne moreš se pa trpinčt s tem, da sta šla spet narazn in bosta slej al prej spet skup, tko da je navadn.
to glede tega, da si se ti prjavla tja in ti je dal pogoj oz. ultimat... ja sorry, pr men bi že koj pr tem oplel, ker bom delal jst lih tisto, kar bom hotla. z ali brez njegove podpore.
a se splača bit v vezi pa začet, končat... v nedogled? ne poznam nobenga, k bi lahko tko funkcioniru na dolgi rok.
**Baby**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a **Baby** »

ja veem da se to ne obnese.. do zdei pr vaskmu tipu k sm ga mela.. tut kao resne.. sm si rekla k bo enx konc bo konc za zmeri.. in tut pr njemu sm tko mislla.. pa wedno k končava si rečm.. ei zdej je pa dost.. pa zna to on.. tak feeling mam kt da me ma okol prsta navito..pa se mu še vseen pustim... včasih sm bla odločna punca.. trmasta.. pr njemu pa ne rata.. mam bivšga k je bil prva ljubezen..pa sva končala enx in za zmeri.. pa sva zdei res kolega tko kt je prov.. pr temu zdei pa nimam tazga feelinga.. ne vem.. ne najdm izhoda.. k sva se že tokrat menla za prihodnost pa to pa kok bo lpo itd. pol drug trenutk pa reče... prekmal sva se spoznala... torej.. razočarana sm bla že tokrat v tej zvezi pa še kr nism dojela.. stupid me :?

tnx vseen
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

sj boš dojela, slej al prej. jst sm rabla tri leta pa pol :roll:
upam pa za tvoje dobro, da boš čimprej spoznala, da on očitno res ni zate in da bi blo najbolš, da bi končala.
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

ko sem mu rekla, da bi naredila vse zanj, se bom spremenila v tako kot si želi... je rekel, da tega pa sploh noče. Priznal je svojo krivdo, ve da sva se kregala zaradi njega, včeraj se mi je jokal, rekel mi je da me ima še vedno rad, vendar da imava tako različen karakter da nama nebo šlo... Rekel je da je KONEC. nevem kaj naj... rekel mi je da me bo poklical zvečer, pa me ni. tudi danes me še ni klical... js bi ga pa rada slišala,... rada bi ga nazaj ;(;(
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

**Baby** napisal/-a:in tko se pravljica konča
help me :?

Ok zej jaz resnično ne vem ali ste ene tako slepe ali kaj je z vami narobe...kaj od tukaj v treh letih je pa bilo podobno pravljici....

Ali smo prišli že tako deleč da so kreganja in stalni razhodi in ponovni prihodi v zvezo PRAVLJICA????!Samo to mi razloži!
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Tut js sm spet tle ... na koncu in obenem začetku. :cry: Usi strahovi so bli upravičeni, use črne misli so se uresničle in use sanje so spet samo sanje ...

Zakaj se je treba spuščat u neki, če veš, da sploh nočeš punce? Zakaj je treba useh pocukranih besed in naudušenja, če veš, da ti bo njena nauzočnost in dejstvo, da nekje je in obstaja, samo u breme? Zakaj je treba rečt, da si drgačn, da nobene ne prizadeneš? Zakaj čakaš, da se naveže nate in šele takrat rečš, da ne moreš? Zakaj greš z njo u pojslo, če veš, da jo najbl boli dejstvo, da jo maš sam za seks? Zakaj nardiš spomine, k jo bodo opominjal nate kadarkol bo na morju? Zakaj za vraga si jo tisto prekleto nedelo poklicu dol na kavo???!!! Zato, da zdej trpi, medtem ko je tebi useeno! Bila je samo simpatična soseda.

Ne verjamem, nej bodo saj enkat use zgolj grde sanje, nej bo saj enkat vs jok in boleče srce u neki drugi dimenziji, ne tuki in zdej, ne zares. Prosim. Kr ne morem več. Kr ne zdržim več.

Kako lahko stokrat zlomljeno srce še vedno čuti in kako lahko še en zlom več tako zelo boli? :cry:

Tadej, hvala ti za use ... Tvoj mali. :cry:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Aloha ko bi ti le lahko pomagala... Pa ne morem... Ko sm brala ta tvoj post je še mene zabolel... spomini ja... ko da bi opisovala človeka, zarad katerga tud js nam več ista ko bom v Kopru, ko bom v Piranu ko bom kjerkoli na obali, ker bom kljub temu kar je bilo samo to gledala kje se bo vzel... Pa niti v pojstlo nism šla z njim... Ne vem, če bom kdaj lahko pozabila, pa niti ne tolk zarad samga razočaranja kot pa zarad tega, ker mi določene stvari nikol ne bodo jasne... Zakaj ja, je treba nekomu upanje zbujat, če že na samem začetku ve, da noče nč resnga... Joj... bom kr nehala pisat ker sm se komej mal k seb spravla od zadnč...
Drž se punca... tud za nas, ki bi lah mele že zlato članstvo v tej temi, bo enkrat posijalo osnce...
Always look on the bright side of life!
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ja, pa res, zlato članstvo ... prekleto. :?

Ammm, Dagi, vidm, da si mela neki podobnga ... Sam je pr men še to, da sva soseda tle dol in da dela u lokalu pred našim vikendom ... Nimam šans, da ga ne bi vidla (če ne pa zihr slišala), ko/če letos še pridem dol, če ne prej pa zvečer po konc šihta. :frown: In take stvari mene ubijajo. Tko da vikend do nadaljnega odpade, na dopust očitno spet nikamor ne grem, in ja, čaka me res lepo poletje :cry:

Mene boli to, da nekdo na usak način hoče bit s tabo, te dobit in tko naprej, pa se branš, kr nočeš bit SPET prizadeta, nočeš, da bi spet jokala in spet prebolevala ... pa reče, da tokrat ne bo tko ... in u upanju, da je ta res drugačn, iskren in spoštljiv, si naiuno rečeš, "probi, mogoče pa bo ...". Postaneš "njegova" kr ti ni do one night stand variant, ni ti do statusa lubice, ni ti do občasnih mečkanj itd., začneš gojit določena čustva, kr si pač taka oseba, kr neki "tko mal na easy" pr teb ni mogoče ... Komi zdržiš tedn da ga vidš in si ga usakič bl želiš, pa tut če sam ležiš ob njem in ga gledaš. On pa reče, da trenutno ne more, kr ma preveč drugih stvari in ni navajen met punco, kr je zdej dve let samski pa ne bi še ene obveznosti :eek: :cry: (prosim? a lahko tega nikol, nikol več ne slišm), noče razumet, ko mu ti razlagaš, da nej punca ne bi bla u breme ampak lih obratno, da bi ti prou u takih časih in situacijah stala ob stran in ti pomagala ... In seveda ne moreš, da se ne bi zjokala, on pa reče, da mu ni jasno zakaj, da se ne moreš tko hit navezat in da zakaj si dovolš take stvari ...

Ne, tokrat sm res misnla, da bo drugač, da je nekomu res neki do mene no matter what ... Ne rabm takih izgovorou, ne rabm pridig, ne rabm dejstva, da sm razočarala samo sebe in da ni poti nazaj.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Aloha, men se tud zmeri kej takga nardi zato točn vem kak se počutiš. :? Pri men je čist isto, tolkrat me je že kdo razočaral, pa vedno potem upam da bo drugač, ampak ni, zmeri je isto ... Na začetku je blo vedno vse super, js sm bla naivna in sm verjela da bo to to, pa še ful hitr se navežem na nekoga, no, pol pa kr konc in se je izkazalo da je blo sam tak. :( Tak da ko berem tole kar si napisala, se mi zdi kot da bi brala o seb. :( Ampak vseen, verjet morš v to da bo enkrat pršu nekdo ki bo znal cenit kar lahk dobi ... Sej vem, slaba tolažba, ampak treba je mislit pozitivno, čeprav verjamem da ni lahko. :bussi:
Zadnjič spremenil no angel, dne 10. Jun. 2007 9:40, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Zaklenjeno