Ja, pa res, zlato članstvo ... prekleto.
Ammm, Dagi, vidm, da si mela neki podobnga ... Sam je pr men še to, da sva soseda tle dol in da dela u lokalu pred našim vikendom ... Nimam šans, da ga ne bi vidla (če ne pa zihr slišala), ko/če letos še pridem dol, če ne prej pa zvečer po konc šihta.

In take stvari mene ubijajo. Tko da vikend do nadaljnega odpade, na dopust očitno spet nikamor ne grem, in ja, čaka me res lepo poletje
Mene boli to, da nekdo na usak način hoče bit s tabo, te dobit in tko naprej, pa se branš, kr nočeš bit SPET prizadeta, nočeš, da bi spet jokala in spet prebolevala ... pa reče, da tokrat ne bo tko ... in u upanju, da je ta res drugačn, iskren in spoštljiv, si naiuno rečeš, "probi, mogoče pa bo ...". Postaneš "njegova" kr ti ni do one night stand variant, ni ti do statusa lubice, ni ti do občasnih mečkanj itd., začneš gojit določena čustva, kr si pač taka oseba, kr neki "tko mal na easy" pr teb ni mogoče ... Komi zdržiš tedn da ga vidš in si ga usakič bl želiš, pa tut če sam ležiš ob njem in ga gledaš. On pa reče, da trenutno ne more, kr ma preveč drugih stvari in ni navajen met punco, kr je zdej dve let samski pa ne bi še ene obveznosti

(prosim? a lahko tega nikol, nikol več ne slišm), noče razumet, ko mu ti razlagaš, da nej punca ne bi bla u breme ampak lih obratno, da bi ti prou u takih časih in situacijah stala ob stran in ti pomagala ... In seveda ne moreš, da se ne bi zjokala, on pa reče, da mu ni jasno zakaj, da se ne moreš tko hit navezat in da zakaj si dovolš take stvari ...
Ne, tokrat sm res misnla, da bo drugač, da je nekomu res neki do mene no matter what ... Ne rabm takih izgovorou, ne rabm pridig, ne rabm dejstva, da sm razočarala samo sebe in da ni poti nazaj.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...