Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

ne boš nobene blazne revolucije nardila s tem. zmešala si boš menstro, ki sploh ni nujno d bi trajala manj (oz. sploh ne bo trajala manj), pa še zaščita ne bo 100% če ne začneš jemat na prvi dan ciklusa. tko da boš pač mgla potrpet, tko kukr bi mogla vsaka druga ;)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

mam en kveščn: jemlem tabletke diane 35 že pou leta in nikol nism mela problemov in nč.. zdej pa, k sm dubla menstro je normalno trajala 4 dni in od tkrt naprej kr noče nehat bit tist 'rjav izcedk'..ne ful močn, ampk isto kukr beli tok, sam da ni prozorn ampk vleče na bež-rjavo :? :? :? any ideas, a sor atale prešibke al kvaa?? :(
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

SweetNumb napisal/-a:Jaz pa naj bi zdaj začela jemat prvo škatlo kontr. tabletk. In ker baje, ko vzameš prvo tableto prvi dan ciklusa, potem menstr. ne neha takoj ( še ene 2 dni ne). Jaz pa je v petek RES nebi smela met. A lahko pol začnem jemat tabletke pred prvim dnevom menstr. ? :)

če si do zdej lohka žvela z njo k je tut RES ne bi ne mela..boš pa še ta tedn počakala :) drgač pa ja, k uzameš 1. škatlco, ti menstra traja normalno 6 dni al kok si/jo mela/maš?
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaBonita »

kok pa mislite da se mora narediti premor med jemanjem tabletk? jaz recimo sem nameravala 3 mesece...a mislite da je dovolj da se telo prečisti?? ali je potrebno več?
:gruebel:
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

ja sam zdej je vprašanje kaj boš s tem nardila... telo se bo lih umirilo, ti pa boš spet začela zastrupljat..
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaBonita »

punkie_ napisal/-a:ja sam zdej je vprašanje kaj boš s tem nardila... telo se bo lih umirilo, ti pa boš spet začela zastrupljat..

ja saj to razmišljam...če bi morala podaljšat s premorom..na pol leta? :nixweiss:
petka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a petka »

Jeeeeeeees!

Po dveh letih mi je končno ratal shujšat (od Logest sm se zredila za celih 8 kil)!

3 kile so šle dol (z Yarino in kolesarjenjem) in jst sm vesela, kokr da jih je šlo 10 dol, hehe:))
to je samo moje ponižno mnenje:)
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

LaBonita napisal/-a:kok pa mislite da se mora narediti premor med jemanjem tabletk? jaz recimo sem nameravala 3 mesece...a mislite da je dovolj da se telo prečisti?? ali je potrebno več?

ja lej, nared premor, pol boš pa itak sproti vidla koko se boš počutla in če ti bo preveč nadležno brez. mislm, ne vem, a se ne morš to sprot odločt?! brezveze kompliciraš neki blazno že zdej...

res pa je, da je bol, da je premor daljši, da se res spucaš. ampak da pa zdej rešč, da ga boš mela pa točno 4 mesce se mi zdi pa mal hecno, no...
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Zakaj bi se pa mogla pucat?
pixi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pixi »

LaBonita napisal/-a:kok pa mislite da se mora narediti premor med jemanjem tabletk? jaz recimo sem nameravala 3 mesece...a mislite da je dovolj da se telo prečisti?? ali je potrebno več?

Jaz sem tudi najprej mislila, da je potrebno narediti premor med jemanjem tabletk, a sem potem za mnenje vprašala svojo ginekologinjo, pa mi je ta rekla, da sedaj ni več potrebno delati premorov, ker tabletke v današnjem času niso več tako "škodljive" kot včasih. So tudi bolj blage in naj ne bi vplivale kasneje na zanositev.
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

ma katera izkušnje z lindynette 20? meni jih je dans gin.predpiso, pa sploh prvič slišim za njih?
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Zoey
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Zoey »

amital napisal/-a:ma katera izkušnje z lindynette 20? meni jih je dans gin.predpiso, pa sploh prvič slišim za njih?

Jaz jih mam,v bistvu so to iste kot logest sam podjetje so menjali pa s tem tudi ime.
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

aja, no tega pa nism vedla :) drugač pa ti ustrezajo?
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Okrogla:)
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Okrogla:) »

novo vprašanje

vem da ste že 1000x govorile o tem....sam me res grabi panika, ker je pač to moja 1. škatlica tabletk v lajfu....

torej...jemljem yasminelle...imam še 4 tabletke do konca škatlice...do zdej je blo vse lepo in prov...dons sm pa opazla pač tak izcedek...tak belo prozorn...PLUS poleg je blo mal krvi...tko mal rdeče je blo....zj ne vem kaj naj bi to pomenilo...fora je v tem ker seksam brez kondoma in me zj panika, da tabletke ne delujejo :?

naj me kdo pomiri, prosim :( k zj med izpiti si res ne smem privoščit takšne distrakcije :( :(

hvala :*
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ej ma vse je vredu. če jemlješ tablete redno si zaščitena in pika. itak bo pa šez kašn tedn tvojih skrbi zihr konec, ko bo čas za menstro ;)
Zaklenjeno