Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

meni je šlo slabo :( no ok, saj sm napisala skor vse, samo so bile redke stvari, v katere sem sigurna, da mam prav. pa še tiste bioklimatske pasove smo se mi neki drugač učil, tko da so me zmedli čist ...
no ja, vsaj konec je zankrat :)
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tammyka »

jst sem ga tud tak bluzla danes :) ... fak ne ... ful hitr sem bla konec sam pisala sem pa svašta :D
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Ja, uni bioklimatski pasovi so bli kr eni. ma sej drgač ni bla tok težka, sam kr neki je bla. če bi se učila al pa ne.
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka

^kaj ste dale pr onih procesih (C)?
pa kaj je bla zadnja naloga v tem sklopu, k je bla ona kotanja?
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

kere procese to misliš?

pri kotanji pa js nisem nič napisala :( nisem se mogla nič pametnga spomnt...sam baje je temperaturna inverzija. to se mi zdi kar logično... drugač je pa to edina naloga ki sem jo prazno pustila, sicer pa moja domišljija ni mela meja dons :P tok sm enih novih stvari izumla ... naprimer pri spreminjanju rabe tal sem dala da gradijo smučišča :D jah kaj čem, če pa nerada puščam prazno :P
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
akassha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a akassha »

sam je blo res čist preveč časa....ampak znala pa lih nisem use :oops: tist turizem v španiji, turčiji in franciji je biu kr neki...mislm, kje so pa to najdl :eek:
Uporabniški avatar
In Love Girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a In Love Girl »

Morda kera ve če se vprašanja pri zgodovini kdaj ponavljajo, da vem če se mi splača stare pole pogledat!? :D
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

jaaaa sam res. mah jaz sem se ob vsaki nalogi vprašala kje so jo najdl :D neki jih mede letos na ricu :P
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka

letos je že cela matura čudna, tak da itak ni blo nč drugega za pričakovat.
misla sem na tretjo (al četrto?) nalogo, k je pisalo, da morš povedat, čemu je v zadnjem času namenjena raba tal v področju C.

Zadna naloga pa da bi bla inverzija :? ... če je blo označeno ruševja pa prehajanje iz listnatega v mešani gozd. jst sm dala ozelenjevanje ... :P

In Love Girl napisal/-a:Morda kera ve če se vprašanja pri zgodovini kdaj ponavljajo, da vem če se mi splača stare pole pogledat!? :D

ja, se ponavljajo. mislim, da se ti splača pogledat slovence v prvi jugoslovanski državi pa zgodnje visoke civilizacije ...
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

tammyka napisal/-a:misla sem na tretjo (al četrto?) nalogo, k je pisalo, da morš povedat, čemu je v zadnjem času namenjena raba tal v področju C.

aja to sem že napisala kaj sem dala, ker je nisem vedla :P smučišča :D drugače pa pravijo eni ogozdovanje. samo men ta sklop nalog itak cel ni bil nič jasen :/

tammyka napisal/-a:lZadna naloga pa da bi bla inverzija :? ... če je blo označeno ruševja pa prehajanje iz listnatega v mešani gozd. jst sm dala ozelenjevanje ... :P

ja inverzija lih zato - ker je potem spodaj mrzlo, gor toplo in se zamenjajo višinski pasovi. meni je logično sam kaj ko sem butasta pa se nisem vmes tega spomnla :D
to infinity and beyond!
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a iziris »

eeee.. ponavljam vprašanje..
a umetnostne zgodovine pa res nima nobena??
(al pa kakršne koli zapiske)
Love rules the court, the camp, the grove and men below, and saints above; For love is heaven and heaven is love. Sir Walter Scott
Uporabniški avatar
akassha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a akassha »

hehe, sj jz sm tut napisala za smučišča :D edina logična stvar...:)
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka

akassha napisal/-a:hehe, sj jz sm tut napisala za smučišča :D edina logična stvar...:)

jst sm pa ogozdovanje učitno uganla, sam one inverzije pa ... sanjalo se mi ni, no :D
joj ... pa nastanek mest - to sm kr geološko dobo pisala, ker si nisem vredu prebrala pa sem misla, da je treba definirat nastanek pokrajine.
kje se da videt lanske kriterije za maturo?
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a barby* »

Tiste ki imate kemijo, kok že znate? :D
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

akassha napisal/-a:hehe, sj jz sm tut napisala za smučišča :D edina logična stvar...:)
a reeees :eek: pol nisem jaz najkreativnejša maturantka :( :P jaz ko sem to napisala sem se kar smejat začela. mislim, jaz itak včasih napišem stvari, za katere vem da so narobe, ampak me tako srce boli če kdaj kaj prazno pustim :D
to infinity and beyond!
Zaklenjeno