no ok, saj sm napisala skor vse, samo so bile redke stvari, v katere sem sigurna, da mam prav. pa še tiste bioklimatske pasove smo se mi neki drugač učil, tko da so me zmedli čist ...
no ja, vsaj konec je zankrat

nisem se mogla nič pametnga spomnt...sam baje je temperaturna inverzija. to se mi zdi kar logično... drugač je pa to edina naloga ki sem jo prazno pustila, sicer pa moja domišljija ni mela meja dons
tok sm enih novih stvari izumla ... naprimer pri spreminjanju rabe tal sem dala da gradijo smučišča
jah kaj čem, če pa nerada puščam prazno 

In Love Girl napisal/-a:Morda kera ve če se vprašanja pri zgodovini kdaj ponavljajo, da vem če se mi splača stare pole pogledat!?
tammyka napisal/-a:misla sem na tretjo (al četrto?) nalogo, k je pisalo, da morš povedat, čemu je v zadnjem času namenjena raba tal v področju C.
smučišča
drugače pa pravijo eni ogozdovanje. samo men ta sklop nalog itak cel ni bil nič jasen 
tammyka napisal/-a:lZadna naloga pa da bi bla inverzija... če je blo označeno ruševja pa prehajanje iz listnatega v mešani gozd. jst sm dala ozelenjevanje ...
![]()

akassha napisal/-a:hehe, sj jz sm tut napisala za smučiščaedina logična stvar...
a reeeesakassha napisal/-a:hehe, sj jz sm tut napisala za smučiščaedina logična stvar...
pol nisem jaz najkreativnejša maturantka
jaz ko sem to napisala sem se kar smejat začela. mislim, jaz itak včasih napišem stvari, za katere vem da so narobe, ampak me tako srce boli če kdaj kaj prazno pustim