Matura [Združena tema]
- little bee
- Komunikatorka
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
little bee napisal/-a:aja mene zanima še to kolk tem se boste navadle pr soci? najbrš se ne boste čist vseh učile. ali pač? kolk jih nameravate spustit?
Jst mam občutek da bom modernizacijo spustila pa mogoče ekologijo če se mi ne bo dal prebrat

Zdej ko smo pisal angleščino pa slovenščino sm ugotovila da se da maturo lažje plonkat kot kterkol drug test...Itak profesorji ne smejo šetat po razredu, k se loh prtožš...tko da če maš srečo in sediš bolj zadi + da maš kkšne flegma prfokse (pr slovi je pr nas ena prfoksa brala Lady druga pa tko čudno bla sklonjena za torbo...pomoje je spala

Sam ne vem če si upam

- little bee
- Komunikatorka
Jaz sem pri seminarski dobila 24, pa ni slabo, samo sem se res potrudla, pa sem vidla ene par iz sosednejga klasa, pa so vse dobile 25(pa so ble slabše od moje) sam zato k majo eno mlado mentorco, k je ful popustljiva in neizkušena.
Psihologija pa že nekaj znam sam bo treba še kar malo pogledat...
kere teme mislte da bojo?
Po momejm bo kak Freud/Jung... Upam, da ne bo Piageta al pa kakšne zgradbe inteligentnosti
Psihologija pa že nekaj znam sam bo treba še kar malo pogledat...
kere teme mislte da bojo?
Po momejm bo kak Freud/Jung... Upam, da ne bo Piageta al pa kakšne zgradbe inteligentnosti

Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
ja js pa ne bi spuščala modernizacije
zato ker je bila še v skor vsaki maturi med eseji. ekologija pa ni bla tok pogosta. glede kakovosti pa :bljah: sej se kar pojavlja, ampak meni je res grozna tema, pa še z ničimer se ne povezuje tko da...niti odprla je ne bom.
od vseh tem sta samo ti dve (ekologija in kakovost) res primerni za izpustit, ker se na nič drugega ne navezujeta. vse ostale so povezane med sabo in zato pomembne. teorije so pa sploh pomembne

od vseh tem sta samo ti dve (ekologija in kakovost) res primerni za izpustit, ker se na nič drugega ne navezujeta. vse ostale so povezane med sabo in zato pomembne. teorije so pa sploh pomembne

to infinity and beyond!
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
Ej neki mi povejte.. Kak je s temi procenti..
Recim da mam zdej 23 točk od seminarske.. Kak je zdej s tem, ko se piše? Kok morš recim za 5 pol še pisat točk približn?
Recim da mam zdej 23 točk od seminarske.. Kak je zdej s tem, ko se piše? Kok morš recim za 5 pol še pisat točk približn?
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
SapraVeronika napisal/-a:Ej neki mi povejte.. Kak je s temi procenti..
odvisno...recimo da bo 90% za 5 [sam bo itak manj

točke od seminarske so avtomatsko že tut procenti.
I Just Like Being Imperfect!!
- **SiMoN@**
- Kofetarica
Danes je za mano zadnji pisni del POM, pisala sem pedagogiko, ni bila kej velik težka, edino ena tema me je malo zmedla, samo sem nabluzila, tko da nekej od tam bo moglo bit prav. In zdej mam 16.6 zagovor PEP, potlej pa še druge ustne dele. Komej čakam da bo vsega konec. Drugače sem pa misnla da bo zame to vseskup težje, da se bom bolj sekirala, ampak se ne, na maturohodm glih tako, ku bi pisala teste, oz. še slabše. Za teste sem se bolj sekirala 

men so pa prostorske skupnosti pr soci tok bedne d res ne morm brat
pa sploh ni nč konkretnega, kr neko natolcevanje. najbolj mi je všeč kšna šola, družina, religija ... use je še nekak prebavljivo sam te prostorske skupnosti pa res nimajo veze s soco.
baje je tud moč in oblast dokaj priljubljena tema na maturi.
mal me skrbijo eseji, ker so kr zahtevni .. pa še 2 mormo napisat
druga pola je čist preveč cajta, ena ženska je rešila vse teme k ni vedla, d je treba sam dve
za dober esej pa js rabm skor več k 60 min

baje je tud moč in oblast dokaj priljubljena tema na maturi.
mal me skrbijo eseji, ker so kr zahtevni .. pa še 2 mormo napisat