jst sm gledla 23, men je ful uredu film, čeprow sm slišala dost negativnih kritik o tem filmu. Če bi katera film, ji ga pošljem - brezplačno seveda, ker ni orginal. Podnapisi so hrvaški, kvaliteta pa ni tok dobra.
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
According to the source, the script for the fourth film is currently being written, and Disney bean counters are already examining ways to cut its massive costs.
Midva sva si včeraj ogledala pirate ... itak nimam sploh kej več doddat ... film je fenomanalen
Pred neki časa sm si ogledala The Hitcher ... všeč mi je bil predvsem ženski del zasedbe (Sophia Bush) ... pa tut vsebina ni toook slaba ...
Tak luškan film za kakšen deževen večer
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
According to the source, the script for the fourth film is currently being written, and Disney bean counters are already examining ways to cut its massive costs.
Joooj, zakaj morte spoilerje pisat? Spoilerje se piše z belo, če že.
inchy84 napisal/-a:Pred neki časa sm si ogledala The Hitcher ... všeč mi je bil predvsem ženski del zasedbe (Sophia Bush) ... pa tut vsebina ni toook slaba ... Tak luškan film za kakšen deževen večer
To je neka grozliuka ane? A je huda Sophia a? Jo morm mal pogledat
Mr. Bean's Holiday - ocena: -1000/10
Tako zanič filma pa že dolgo ne, nehala sem ga gledat po pol ure, ker mi je bil totalno nezanimiv in poln bednih in zguljenih for.
Tiavanna napisal/-a:Mr. Bean's Holiday - ocena: -1000/10 Tako zanič filma pa že dolgo ne, nehala sem ga gledat po pol ure, ker mi je bil totalno nezanimiv in poln bednih in zguljenih for.
se strinjam.
za pirate sem brala nekaj kritike, da se v prvi polovici nič ne dogaja, pozneje je že malo boljše. ne vem, se bom morala prepričati na lastne oči. je kera gledala pirate v xpand-u? kakšni so vse "učinki"? vem, da ni v 3D-ju.
sem pa pred dnevi gledala številko 23. zanimiv film, ampak me ni prepričal, da bi si nekaj pretirano začela razmišljati o številki 23. sem sešetvala registracijske številke do doma, to pa je tudi vse . film, vreden ogleda. jim v drugačni vlogi - odlično!