Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Dead_kid napisal/-a:Še eno vprašanje:

Torej, jst sm s to škatlico prvič začela jemati tabletke (logest) ampak šele po koncu ciklusa, saj sva se očitno z ginekologinjo narobe razumeli. Zanima me, kaj mislite, naj jih jemljem naprej normalno ali naj neham? In pa, če nadaljujem ali bo zaščita ali ne?

Jaz bi na tvojem mestu do pričetka naslednje škatlice raje uporabljala še dodatno zaščito.
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

Damyanchyka napisal/-a:ja a mislš da je kej narobe ker jih bom pojedla sam 20
in ne 21? k sm pojedla pol drugo ker sm jo zbruhala.. :?

ne, nič. ene punce si sploh tako prestavljajo menstruacijo, da nehajo jest par dni prej, namesto da bi ciklus podaljšale. 1 tabletka pomoje nič ne spremeni.
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Js si bom pa zdej za 14 dni naprej prestaula menstro. Sej ni predouga :?:
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

metuljčica* napisal/-a:
Dead_kid napisal/-a:Še eno vprašanje:

Torej, jst sm s to škatlico prvič začela jemati tabletke (logest) ampak šele po koncu ciklusa, saj sva se očitno z ginekologinjo narobe razumeli. Zanima me, kaj mislite, naj jih jemljem naprej normalno ali naj neham? In pa, če nadaljujem ali bo zaščita ali ne?

Jaz bi na tvojem mestu do pričetka naslednje škatlice raje uporabljala še dodatno zaščito.

Kako pa potem začnem z naslednjo škatlico? je tako, da en teden počakam, da dobim menstruacijo, potem pa ne glede na to ali še imam menstruacijo, tabletke začnem jemati na isti dan kot 1. in ne na začetku ciklusa, tako kot bi mogla že zdaj?
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

muffin napisal/-a:Js si bom pa zdej za 14 dni naprej prestaula menstro. Sej ni predouga :?:

mislim d niti ne...sam ne prevečkrat to delat
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Mene zanima če je zaščita enako močna če zadne tabletke ne uzamem..ker je pač nimam, nasledno rundo pa začnem nove jemat :? :?: pa kdaj
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

če sm prav razumela navodila, narediš 7 dni pavze in pač začneš druge tablete... jaz vem da sm tak nardila
isto kot če bi še naprej jemala logest, sm da so pač druge tablete...
pondelk se mi je začela pavza, danes po enmu tednu sm pa začela ta nove...
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Mah to štekam sam me zanima če lahko dokler ne dobim menstre sexam brez skrbi ;)

ker mam eno premau..20sm jih uzela in ne 21 ;) al nej pač zdej nardim 7dnevno pauzo pa jem pol en dan prej kukr učasih
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

mislim, da v navodilih piše tudi nekej v smislu, da naj bi lahk takoj začel nov paket oz. najkasneje po 7 dnevni pavzi... tak da pomoje lahk začneš jemat... in mislim, da tista tabletka ne bi smela velik spremenit...
čeprav teh 7 dni bi bla jaz vseen mal bolj pazljiva.... ko pa začneš nov paketek, mislim, da pa lahko veselo seksaš naprej:)
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sm poklicala ginekologinjo pa je rekla da ni panike če je pač ena spuščena sam ciklus si spremenim oz premaknem za en dan nazaj to je to..če bo kiro še kdaj kej tazga zanimal ;)
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Joj, js sm pa dons kr neko fejk menstro dubla, čeprou nism nč premora delala in ga še tut ca. 1,5 teden ne bom. Kako je možn, da se je to zgodil točn na ta dan kt bi normalno dobila menstro, če bi mela premor. Ok, sej razumem, da bi biu sam kšn flek :? sam tole je pa vseen mau več kt sam flek :evil:
A mislte, da je moj telo močnejši od tabletk? (zdej jem 2.zavitek novih tabletk- sm šla iz Logest na Yasminelle)
Okrogla:)
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Okrogla:) »

Men je ginekologinja rekla, da bistvene razlike v hormohih oz. količini, ki so v Logest in Yasminelle, ni.
Tko mi je rekla....sam ne vem...js šele tedn dni jem tabletke tko da nism lih ziher vir informacij :D

btw...a mam lahko js zj spolne odnose brez kondoma že? En tedn jemljem tabletke...sam to je prvi teden ever...tko da ne vem...nočem,da se na konc izkaže, da tabletke ne delujejo al pa kej...
Kaj menite?
Hvala :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

MilkyWay napisal/-a:
muffin napisal/-a:Js si bom pa zdej za 14 dni naprej prestaula menstro. Sej ni predouga :?:

mislim d niti ne...sam ne prevečkrat to delat

lahko podalšaš za največ en mesc - en zavitek!
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Okrogla:) napisal/-a:Men je ginekologinja rekla, da bistvene razlike v hormohih oz. količini, ki so v Logest in Yasminelle, ni.
Tko mi je rekla....sam ne vem...js šele tedn dni jem tabletke tko da nism lih ziher vir informacij :D

btw...a mam lahko js zj spolne odnose brez kondoma že? En tedn jemljem tabletke...sam to je prvi teden ever...tko da ne vem...nočem,da se na konc izkaže, da tabletke ne delujejo al pa kej...
Kaj menite?
Hvala
:)

Preber v navodilih kaj ti piše :) mislm da če začneš takoj po pravilih jemat tabletke,da si že takoj zaščitena. Jst sm začela vse lepo jest takt ko je blo treba sam sm usejen en tedn mela še kondom zravn-zihr je zihr. :D
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Ampak res bom popenla! :x Tabletke jem naprej, menstra je pa še zmer kr tuki (sicr u velik bolj blagi obliki), k da mam premor. :evil:
Zaklenjeno