Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Okrogla:)
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Okrogla:) »

Mene zanima, če je mela katera ful probleme s tabletkami Yasminelle? Stranski učinki in to....

Sej bi prebrskala za nazaj....sam je krepko preveč strani in js mam zrd izpitov premalo časa...

Hvala vam.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

JSt sm uporablala logest oz. jih bom zdej še dokonca to škatlco pa šaltam pol na Femoden..men so bli ql mislm nč kej pretiranga sam sm bla pa ful drgačna po obnašanju, tko ful sm spreminjala razpoloženje,jokala se za brezveze, k nikul nism kej tazga delala..mela sm izsušeno sluznico dol..zredila se nism nč..jst bom zdej te zamenjala da vidm sam zarad sluznice kako pa kaj bo k če mam s tem probleme bom mela še večje pol z mehurjem..tko da če bodo te kej slabš bom šla na une nazaj..sicr pa ni neke velke razlike med tem dvema majo isto nizkodozne hormone..če ti kej nuca odgovor Aphrodite ;)
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

je katera uporabljala Logest? me zanima če so stranski učinki ful očitni...

veš to je čist odvisno od tvojega telesa. ne samo pri Logest, pri vseh tabletkah. js sm jedla Logest dobro leto in mi ni bilo hujega. prvi teden sem se mal čudno počutla, bla sem razdražena. za kakšno kilo sem se zredila, vendar je težko zdej 100% rečt, da so bile tabletke krive, lahko je karkoli. nikoli nisem mela kj dost mozoljev, tud med jemalnjem ne, zdej ko sem jih pa nehala, pa opažam, d se jih je pojavlo nekaj.

na eno frendico so iste tabletke tko vplivale, da jih je po 2 tednih nehala jemat, ker jo je čist potolklo.

probaj, pa boš videla. še zmeri lahko nehaš jemat. [/code]
nikita..
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikita.. »

Mene pa zanima kako ve gledate na to da je treba tabletke jemat usak dan ob isten času...kolk je to lahko narazen..par min,pol ure..ura...?na kolk natančno?
~-~> Sticks and stones can break my bones,
but words will never hurt me <~-~
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaBonita »

Punce
jaz sem danes po nekaj letih prekinila s tabletkami....včeraj bi jo morala vzet, pa je nisem, danes je prvi dan...full se bojim, da bom imela spet probleme z menstruacijo, ampak mislim da si moje telo zasluži, da se malo prečisti teh hormonov... drugače sem jemala harmonet ( in jih bom čez nekaj mesecev spet začela)

v glavnem upam da bo vse ok....vam poročam
:oops:
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

Aphrodite napisal/-a:je katera uporabljala Logest? me zanima če so stranski učinki ful očitni...
LP

Jst jih uporablam, in večjih stranskih učinkov ni kej velik, opažam pa, da zelo veliko spim. vsako popoldne moram za ene 2 uri spat, drugače sem čist "mrtva". To se mi do jemanja teh tabletk ni dogajalo
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

nikita.. napisal/-a:Mene pa zanima kako ve gledate na to da je treba tabletke jemat usak dan ob isten času...kolk je to lahko narazen..par min,pol ure..ura...?na kolk natančno?
jst jih predn grem spat- ponavad okol 11h, polnoči- kukr je. če gremo km žurat, tut kasnej :oops:

do zdej ni blo še nikol nobene panike- tko da se ne obremenjujem z minutami :)
Uporabniški avatar
ZEAST
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ZEAST »

nikita.. napisal/-a:Mene pa zanima kako ve gledate na to da je treba tabletke jemat usak dan ob isten času...kolk je to lahko narazen..par min,pol ure..ura...?na kolk natančno?
Ja men se zdi to predvsem parkticno jih skoz ob isti uri vzet, ce ne zarad druzga, da ne pozabs cez dan. Jz zmer vzamem tabletko takoj k vstanem (vstajam skoz ob isti uri) in jih mam takoj zravn postle, da je to prva stvar k vidm k se zbudim :D Drgac pa ni nc narobe tut ce ne jemles skoz ob isti uri, sam na zacetku je priporoclivo. :)
alysa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a alysa »

**SiMoN@** napisal/-a:
Aphrodite napisal/-a:je katera uporabljala Logest? me zanima če so stranski učinki ful očitni...
LP

Jst jih uporablam, in večjih stranskih učinkov ni kej velik, opažam pa, da zelo veliko spim. vsako popoldne moram za ene 2 uri spat, drugače sem čist "mrtva". To se mi do jemanja teh tabletk ni dogajalo

Jst sm mela isti problem...sm zato nehala jemt logest, kr sm bla res nenormalno zaspana...pa ne sam tko zaspana, tut brez energije totalno - in ne zgleda glih d gremo žurat, jst pa ob 11ih vidm sam postlo:P Tko d sm zamenala na Yasminelle pa ni neke bistvene razlike - je pa res d jemlm šele 3 mesce, bomo vidl kaj bo pokazu čs:P
"Love is like a butterfly - hold it too tight, it will crush, hold it to loose, it will fly"
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objava Napisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L »

jaz ko sem začela logest jemat sem postala full razdražena,...glavoboli...jok...nevem, pol pa je to kar samo izginlo...niam pojma kdaj...sam spremembe ko sem začela jemat tablete pa sem začutila...
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Novo vprasanje

Pred tedni sem v 2.tednu jemanja kt pozabila vzeti eno tabletko, vzela sem jo po navodilih (Logest), in sicer pise, da ce pozabis vzeti kt v 2. tednu ciklusa, potem jemljes dalje normalno in se zascita ohrani. Na zacetku sem temu verjela, s fantom sva sicer za vsak slucaj do konca ciklusa uporabljala se kondom, edino zadnji dan menstruacije ga nisva, naslednji dan pa sem tako vzela prvo kt iz nove tablice... Vem, da je rahlo komplicirano in konec koncev navodila jasno povejo kako in kaj, ampak mene ze par dni popolna panika, kaj ce je bilo takrat, zadnji dan m. kaj narobe in sem zanosila? :? Nikakor se ne znam resit pomislekov, ker me res mori, da sem pozabila na tisto kt v prejsni tablici... Ima katera kaksne izkusnje?
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Še eno vprašanje:

Torej, jst sm s to škatlico prvič začela jemati tabletke (logest) ampak šele po koncu ciklusa, saj sva se očitno z ginekologinjo narobe razumeli. Zanima me, kaj mislite, naj jih jemljem naprej normalno ali naj neham? In pa, če nadaljujem ali bo zaščita ali ne?
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Novo vpršanje
Mene zanima kako začnem jemati druge vrste tabletke..pač zdej mam še tri dokonca starih (logest)..mam pa nove zdej (femoden)..in me zanima al prvi dan menstruacije al pač tko kukr bi strae uzela..pa še ena stara mi bo zmankala ker sm jo zbruhala in me zanima če je ravno tko zaščita taka k treba če pač en dan prej neham jemat..huh sm mal zakomplicerana..hvala za odg. ;) lp
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

poješ škatlico do konca --> narediš 7 dni pavze --> začneš jest novo škatlico.

jst sm sicer prvi mesec težila tipu s kondomi, ker sem pač po duši komplikator in sem hotela najprej videt, da res ne bo nobenih vmesnih krvavitev in podobnih zadev, ampak po navodilih sodeč je bilo to čisto pretiravanje.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ja a mislš da je kej narobe ker jih bom pojedla sam 20
in ne 21? k sm pojedla pol drugo ker sm jo zbruhala.. :?
Zaklenjeno