uf, boga *ka!a*. . . si prav nič ne želim biti na tvojem mestu. .. .
jaz sem jo pa dobla takoj naslednji dan po 13. roj. dnevu. sem šla tok lepo na wc in sem pač vidla taki rjavo-krvavi izcedek na hlačkah. pa sem šla v spalnico in vzela mamci en vložek. potem sem pa lavfala bo bajti in se drla:" baba sem!!!!" mami je ravno neki kuhala, pa sem tak letela v kuhijo in se ji začela dret: "mami, baba sem. . baba sem. ..

" pol pa še k svakinji in ji isto govorila.seveda ni blo nobeni NIČ jasno, za kaj se gre. . . in potem sem pač mogla obrazložit, da sem menso dobla. taaaaaaak sem bla happy! sem ravno prejšni dan brala knjigo o tem, kako v nekaterih plemenih oz državah častijo ženske, ko dobijo menso, v drugih pa jih zaničujejo. . in že takrat sem bla taka zagrizena feministka pa to. . tak da sem taaaaaaak srečna bla, ko sem jo dobla. . da sem ratala baba. . .
očitno je vso to veselje ob prvi mensi pripomoglo k temu, da sedaj nimam nobenih težav z njo. . 4 dni. . tak malo. . nobenioih krćev pa nič. . pač pride in gre. . medtem, ko druge vse tako boli. . mene, na mojo srečo, ne boli nič. .