Vse o kopalkah
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kraj: Logatec
- Kontakt:
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
densy napisal/-a:jest sm pa najprej hotla ene pisane od lisce kupt iz kolekcije za mlade, pol sm pa vidla še ene boljše v emporiumu in mam prov najhujše joške v njiih![]()
dala sm pa 42€.. tko da je to za letos to..
mam pa take, k so te tadesne na sliki, samo da so rjave, roža je pa turkizna ..
so pa kr od ene firme ocean, sam gor na etiketi pa piše skiny, tko da ne vem zdej.. upam, da bodo vredne tega keša, k ponavad si rajš dvoje kupm, pa za ene 25€
Ej tele bele koplakice so full hude...kje se dobijo?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Js mam pa letos takele
Lanske so mi ble pa čis najlepše, sam so žou zlo barvo zguble
Ampak jh mislm še usen letos nost.
Plus ujemajoči se boardshortsi k obojim.
To more bit!

Lanske so mi ble pa čis najlepše, sam so žou zlo barvo zguble

Plus ujemajoči se boardshortsi k obojim.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Hihi, legally, ponaulanka zastaulanka
Bi tut js raj mela uno drugo varianto modrca (na isto foro k une prejšne), sam so mi te dobr stale pa sm nardila mau spremembe (pa upam, da se nism zeznla, k so zdej joške bl "na udaru"
) ...

Bi tut js raj mela uno drugo varianto modrca (na isto foro k une prejšne), sam so mi te dobr stale pa sm nardila mau spremembe (pa upam, da se nism zeznla, k so zdej joške bl "na udaru"

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
- Komunikatorka