Vse o kopalkah

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

najti bom probala ene čist navadne, čimbolj poceni,
lahko da tudi samo hlačke, na zavezovanje, ker modrca tako ali tako skoraj nikoli ne nosim,
sam enga je pa vseen fajn imet, za vsak slučaj :D

Pa lih belih alpa črnih ne bom kupila, verjetno da mi bodo kake roza ali turkizne padle v oči.

Čeprav so mi lepe te Liscine:
Slika
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

jz bom pa letos mela oz. sm ze mela:
2 od lani:
burrbery in
ene iz clazedonie&WS ( spodn del brazilke crne iz calzedonie, in zgorn del iz WS crn, z nekim pisanim potiskom)

in ene nove: crne emporio armani, cist simpl z eno masnco na zgornem delu v sredini, in eno na strani na spodnem delu...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Neeah napisal/-a:mojebodo! :D

Uf, pa to te celga prekrije. Not a thing for me, wanna get some colour. :)

Jz bom kupovala pomojem junija, pa neki bl "resnega" k ponavadi (zdej sm mela skoz pisane, funky), obliko bomo pa vidl, odvisn kaj bo najboljš stal na meni.
Aja, pa glede na prvih par postov v oni temi, ki je bla na novo odprta, pomojm skor zihr ne bojo rumene. :D Da ne bojo plaže pol k en rumen sonček. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Js sm pa čist žalostna, k nism nč najdla ... Roxy sucks :D Lan sm lih trofla hud model, barvo in use, letos sm jih že gledala, pa mi ni nč pretirano u uč padl, dons sm jih še par probala (usakim neki "fali" al jim pa js ne ustrezam, hehe), pa bom kr na lanskoletnih ostala oz pač poiskala kšne kjut drgje ... Oh, well.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Neeah »

Hja mikena nimamo vse popolno izoblikovanega buška :D
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

Aloha napisal/-a:Js sm pa čist žalostna, k nism nč najdla ... Roxy sucks :D Lan sm lih trofla hud model, barvo in use, letos sm jih že gledala, pa mi ni nč pretirano u uč padl, dons sm jih še par probala (usakim neki "fali" al jim pa js ne ustrezam, hehe), pa bom kr na lanskoletnih ostala oz pač poiskala kšne kjut drgje ... Oh, well.

I can feel your pain. :nein:
This too shall pass.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

^^Me too. Sm bla ze ene 14 dni nazaj tm, takoj k so jih dubl pa sm bla cist razocarana. Na netu so mi ene troje fuuul usec, sam nobenih nimajo :(

Neeah napisal/-a:Hja mikena nimamo vse popolno izoblikovanega buška :D

Men se pa zdi da ti pr tankiniju zgorn del sam se poudar use, k se oprime trebuha pa se cist bela si pol.

No, js se vedno sanjam o Billabong kopalkah ... Ja, optimistka sm :P
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

In kaj je letos sploh moderno? pa barve? nisem se nic po trgovinah hodla...:?
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

letos nj bi bil s5 ta čist navaden bikini v modi, pa te enodelne kopalke k zgledajo že skor dvodelne
barve pa tko k pr cuncah - rumena, črna :D , zelena...
MiLLy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a MiLLy »

Letos si moram nabavit ene nove, iskala bom pa take, kjer bo spodnji del v obliki navadnih hlačk (ampak čimbolj minimalističen, pa ne sme bit velik blaga ob straneh, da se me bo poznala bela črta), zgornji pa bo bikini modrc. Za barvo se bom odločla sproti.
...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

jest sm pa najprej hotla ene pisane od lisce kupt iz kolekcije za mlade, pol sm pa vidla še ene boljše v emporiumu in mam prov najhujše joške v njiih :P
dala sm pa 42€.. tko da je to za letos to..
mam pa take, k so te tadesne na sliki, samo da so rjave, roža je pa turkizna .. :hearts:
so pa kr od ene firme ocean, sam gor na etiketi pa piše skiny, tko da ne vem zdej.. upam, da bodo vredne tega keša, k ponavad si rajš dvoje kupm, pa za ene 25€
Slika
Mallina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mallina »

NEEAH kaj pa te so ti všeč so podoben stil, kot tiste k si jih ti prilepla
Slika
Lady_Liora
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_Liora »

js sm jih pa naročila iz la redoute. sm dala kr 40 eurov sam so pa lepe. mal še gruntam če mi niso prevelke ker so mi čist tko na izi no..pa pol v vodi se mal raztegne, tko da res nevem a nej nazaj pošlem. sam pol bojo pa premejhne pa tud ni lepo če se ti kam zarežejo prov :/

slikce pa ne znam dat gor ..take bele so z rdečimi pa rjavimi pikami, bikinke.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

ah js pa letos mislm da nam sploh kupvala ker bom kr od lansk let porabla: zivo rumene in temno rjave navadne bikinke, crno bele bikinke z mal debeljsimi strikci za zavezat, mornarko svetleve modre bikinke s potiskom pomaranc, jagod, ananasov itd.. :wink:
Zivljenje je piskotek!
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Neeah »

Mallina napisal/-a:NEEAH kaj pa te so ti všeč so podoben stil, kot tiste k si jih ti prilepla
Slika

uu, kje ?!

So všeč ja, samo ta krogec me mal mot na bokih :D
Zaklenjeno