Naj seksi del moškega
-
- Komunikatorka
- Kraj: ljubljana
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Zvoncica napisal/-a:če so med drugm tut po faci mal zaraščeni, pa da majo goste temne lase

glede poraščenosti po telesu pa... mi je res vseeno no. čeprav popolnoma bejbi kožica mi je malo odvratna no. (odvratna ni prava beseda...) ampak določena poraščenost je obvezna. zame.
da ima tepih po hrbtu - a a. da ima kocince okoli popka in malo po prsih - mljask

in najljubši del telesa na mojem fantičku? ritka (sploh ko z njo muva na ritme glasbe), roke (z majčko s kratkimi rokami... mmm), učke (z obrvmi vred - za umret), ustnice, njegovi dolgi laski (ampak moji so še vseeno daljši

- rdeče vrtnice
- Kofetarica
moje je sexy;)
ey na mojumu pa pomoje ni stvari ka mi ne bi bla ušeč. joj sam ima pa toooooooooook lepe učke...pol pa rečmo se še nasmeji mi pa me tk lep pogleda. uf božansko ane...al pa brez majce...mah enostavn božansk je. ja no na ritka se pa ne sme pozabit---->lep oblikovana
res ni nič slabga na njem;)
uživite

uživite
Pr temu, s kerim zdej mal skp visim
mi je najbl kjut njegou mali prifrknjeni nosek (oh, res je kjut - to izhaja še iz časou, k sm bla mahnena na male noske
) pa hude zelene okice ...

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...