Obozujem misice na trebuhu mojega fanta in se jim komaj uprem. Ne maram prevec misicastih ljudi, ki ves dan prezivijo v fitnesu, ampak on ima tako lepo isklesan trebuh..
Jst sm totalno nora na njegove prsi in roke!!!! Prov ne morm pustit teh mišic iz rok, ko je brez majce Pa od njegove gladke kože se mi bo tut enkrat v kratkem zmešalo, po moje
Ritka in roke - kr izenačeno na prvem mestu. Drgač pa sledijo še prsi in trebušček, pa če je tak nogometaš k se spodob, ma tud stegna "nabita".. neznansko seksi. Prouzaprou sm skor vsa področja moškega telesa zajela v temle odgovoru.. mar to pomeni da ljubim moške?
men se pa zdi najbolsa stvar na moskem telesu tiste kosti, ki jih imajo tam kjer imamo me zaobljene boke-ne vem zakaj, ampak so mi res najbolj huda stvarca in ko to zagledam...ufff....
It looks like we could have made it baby...me and you!
men so pa ful hude rame, če je brez majce se jih ne morm nagledat pa itak okice, sploh k ma take lepe poglede pa zadne čase opažam, da mi je nakak zlo ritka privlač
Men je vseen,al je kosmat al ne...mi pa seveda ni všeč tist pretirano kosmat...tist se mi pa že gabi!!!!Sicer pa ne morem rečt,ker ne vem kako bi reagirala če bi moj lubi bil tk kosmat.....