Fantovščine in dekliščine...

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Ja sj ravno v tem je problem, ker priče dejansko ne poznam :lach: niti ostalih ki bojo na dekliščini, razen moje sestre pa še ene punce. Tko da ... bi blo pa res lejm da une ful organizirajo, pol pa še jst tm kr neki po svoje :rofl: Bomo nekak pršli do informacij :D
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

js sm v amerik vidla so mele ene deklišno je blo res hudo, so šle v en zabaviščn park, pa nevesta je mela bride na majci, njena mat brides mum ostale pa bridesmaid, men se je zdle res odštekan pa res huda ideja, tko d peleš na izlet namest na eno žurko kjer se ga nabutaš do mrtuga
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

allessya napisal/-a:na kolege, ki so ponavadi vsega krivi

Se absolutno strinjam...sploh če so samski in jim gre še posebej v nos da ima njihov prijatelj dekle oz še celo ženo. Torej 2 problema: ženska mora ostati izven njihovega dosega, moški pa nima več tolko časa za njih...arrr na bruhanje mi grejo taki moški!
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss N. »

js sm u diskaču u Italiji vidla dekliščino. Nevesta je imela majico z napisom "Bride" in je morala na okrog nositi napihljivega tiča, ki je v višino segal okoli 1,80 m. aja pa lento je imela. Vse skupej je pa ful smešno zgledalo.

So pa enim k jih poznam, sta mela vsak posebej, prijatelji plačali striptizerja oz striptizeto. Vem da so njej naročile torto v obliki tiča in gor je pisalo "poliži me nežno" in ga je mogla polizat, pa milo v ustrezni obliki in še vse pripomočke za prvo poročno noč. sam preveč neumnosti pa ni smelo bit ker je bla v 5. mescu nosečnosti.

zdej pa prpravljam govor za dekliščino od prjatlce in še ne vem kaj napisat. Kakšna ideja? :D
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
ada22
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ada22 »

men pa bo najboljša kolegica organizirala dekliščino:)je rekla da bo vse ona pripravla in da bo ful presenečenje.....mojmu pa bo njegov brat pripravil fantovščino:)moram se pa pohvalt da me je povabu in seveda moje kolegice
tk da jz sploh ne vem kakšna bo moja dekliščina,a je moj povabljen....nč ne vem.....upam samo da ne bo nobenih pretiravanj in da se ne bo vse skup spremenil v katastrofo
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

Če bosta s partnerjem oba prisotna, ne bi smelo bit katastrofe...ampak se sliši kot obilo doooobre zabave :wink:
Uporabniški avatar
ČrnaSenca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ČrnaSenca »

Jaz sem bila pa ravno v soboto organizator prijateljičine dekliščine. Ker je bolna in ima ginekološke težave, se nismo prav izživjale nad njo. Pripravila sem ji kakih 6 iger in vse so bile v povezavi s seksom. Z vsako opravljeno igro pa si je potem prislužila tudi nagrado. Žurale smo ga do pol štirih zjutraj. Striptiza nismo imele, saj so se fantje tudi odločili, da ga ne bo - vsaj tako so rekli.
Fantje so pa ženina napili že kar zgodaj, no v bistvu se je sam (ga ni noben silil, le mešali so mu alkohol). Jih je pa ženin stalno provociral, če mu bojo zrihtal striptizeto, če ne si jo bo pa sam plačal. No fantje so jo potem res poklicali in 10 min. preden je prišla, je ženin zakomiral. V glavnem ženin se striptiza sploh ne spomni, so pa potem imeli naši fantje vsi več od njega. Moj mi je rekel, da so se eni kar razživeli - predvsem poročeni in so jo dobro prešlatali.
Alone in the forest of dusk I ride, without one path where I could go, a place of ancient splendour rise, darkness fall upon my face.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Mene pa zanima, če lahko katera napiše kaj več o teh igrah, ki se dogajajo na dekliščinah/fantovščinah. Ali pa če katera pozna kako dobro za na ohcet... potem zvečer, ko postane vse skupaj bolj sproščeno. Rada bi namreč pripravila kako presenečenje, pa nimam ideje.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
dami
Sramežljivka
Sramežljivka

Vprašanje

Neprebrana objava Napisal/-a dami »

Živijo!

Tudi sama imam vprašanje na temo fantovščin. Pred kratkim sem opazila, da ima fant cd s slikami s fantovščine, ki je bila konec junija. Ko sem ga vprašala, če lahko pogledam slike, mi ni dovolil, ker so kao privat slike od fanta, ki je imel fantovščino (to je njegov prijatelj). To se mi ni zdelo smiselno, ker tega tipa sploh ne poznam in nima pol veze, če vidim slike.

Ker mi ni dovolil, da si jih ogledam, sem začela razmišljati o tem in mi ni dalo mira, dokler si jih nisem ogledala, takrat ko ga ni bilo doma. Na teh slikah so bodočega ženina dali na križ in potem je striptizeta plesala po njem. Resnično upam, da jih njegova žena ni videla, ker so res hude...

Najhuje je bilo, ko sem videla, da je tudi moj fant na slikah s striptizeto in to v prav nič lepem položaju. Ko sem to videla, se počutim prevarana.

Kaj menite o tem? Vem, da ni bilo prav, ker sem te slike pogledala brez njegovega dovoljenja. Vendar mi ni prav, da nekaj skriva pred mano. Ali naj mu povem, da sem si te slike vseeno ogledala? Ali naj bom raje tiho in mu sitnarim, dokler mi jih sam ne bo pokazal?
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Ma sj ne vem kaj nej ti napišem...pod prvo, res ni bilo prav da si si slike ogledala brez njegovegea dovoljenja, pod drugo striptizeta je plačana za to, da pleše tam po folku. Očitno tebe to blazno moti zato mu povej...če si imela pogum pogledat slike brez njegovega dovoljenja imej pogum mu to še priznat in potem sprejet karkol ti bo reku. Pač jaz bi znorela, ker ne maram da kdo brska po moji zasebnosti, sploh če nekaj prepovem.Ti se sedaj počutiš prevarana, ok ajde delno zastopim sam po drugi strani pa prav ne..to je striptizeta, meni bi bilo bolj bad da bi bila to neka naključna punca s katero bi se moj fant na žurki imel strašno fajn.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

*QueenBitch* napisal/-a:to je striptizeta, meni bi bilo bolj bad da bi bila to neka naključna punca s katero bi se moj fant na žurki imel strašno fajn.

Aha.

Striptizete se itak potem "vlačijo" po vsakem fantu, za to so pač plačane - sploh na žurkah. A si predstavljaš kako bi se kolegi norčevali iz njega, če bi jo zavrnil (okej, to nima veze :D )? Ne vem no... Saj se ni dal dol z njo :) .
dami
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dami »

Ja, saj če bi videla, da so tudi drugi v takih položajih z njo, me ne bi tolko motlo, ampak kr je bil sam on in še bodoči ženin. Gre se za to, da ni sam plesala ob njem. On je sedel na klopi, ona pa je bla ob njem in na sliki jo poljublja na njeno po domače povedano pičko! (oprostite izrazu;))
Ko mi je govoru o teh fantovščinah je bil ful navdušen in tudi on pričakuje, da mu bojo zrihtali striptizeto. Zato ne vem, kaj naj si mislim...
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Uf. Jaz bi ga že poslala v rodno deželo! Res ne trpim striptizet, sploh na fantovščinah mi je to najbolj primitivna oblika zabave in bi se mi na tvojem mestu verjetno kar utrgalo. Ni ti dovolil pogledati slik, ko si si pa pač sama dovolila, pa naletiš še na nekaj takega! Ne vem kako boš sicer njemu povedala, da si videla slike, kaj si videla in kaj si misliš o tem, ampak v mojih očeh bi v trenutku padel na nulo. :evil:
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

dami napisal/-a:On je sedel na klopi, ona pa je bla ob njem in na sliki jo poljublja na njeno po domače povedano pičko!

:eek:
No... če bi se teb zdel sprejemljivo da bi bla dekliščina pa bi ti striptizerja kušvala na glavco od njegovga one-ta al pa karkol, pol kul. Če pa ne, je pa odgovor na dlani.
Jaz zase vem, kaj bi nardila ker vem kje mam sama mejo in od mojga pričakujem da se bo tud on obnašal v skladu s tem.
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

OMG :eek: Zdej je zgodba dobila nove razsežnosti...

Kot prvo mu priznaj da si pogledala slike, pozabit na to tko najbrž ne boš mogla. On bo najbrž jezn ampak hočeš nočeš bo mogu povedat kaj je blo z uno striptizeto in njim. Eno je da ona pleše po njem, drugo je pa, da jo on poljublja... sploh pa tkole.
Velik sreče no.
Odgovori