urszika napisal/-a:Ful je luškana ja! Je shujšala? Ker sm jo zanč vidla na nacinalki in se mi je zdel da je bl suha..
ja meni se je tud zdelo, a to mislš v oddaji Na zdravje? Ker sem gledala od zadaj kira je špela, ker sta bile pač obrneje v drugo stran in nism mogla se odločt, k so mi ble obe podobne
urszika napisal/-a:Ful je luškana ja! Je shujšala? Ker sm jo zanč vidla na nacinalki in se mi je zdel da je bl suha..
ja meni se je tud zdelo, a to mislš v oddaji Na zdravje? Ker sem gledala od zadaj kira je špela, ker sta bile pač obrneje v drugo stran in nism mogla se odločt, k so mi ble obe podobne
Mhm! Mt mi je pokazala in rekla če je kile zgubila, pa js tko neeee toj sam taka obleka. Sam očitno je res bl šlank ratala. Hudo ane dobr zanjo, loh bi se eni po njej zgledval Kok zdej te joške boljš zgledajo k je mal bl suha Nina Osenar dobiva konkurenco pr men, kar se tiče gledanja v dekolte
Špela trimčka za Bistrico v Domžalah. Nisem ravno 100% kdo sta bla une dva tipa zraven, sam za enga mislim, da je bil njen ljubi. Je bla pa v trenerkici, trak v glavi, in je prou fajn zgledala, kljub temu, da je bla v fris mal zaripla.
Obleka mi je pa res tok všeč, pa sede ji u nulo. Tle je res lušna, zihr najbolj od vseh na uni zabavi. Sam reva se je čist zapletla med une kugle z lasmi Je mela mal smole, sam dobr da je bil tam Rok Kosmač haha.
Ja, v Novi je cela zgodba o tem, kako je sla ma WC in se zapletla v neke trake s svojo frizuro, in kak sreca je da je bil takrat tam Rok Kosmac, ki j je pomagal. Kr nekaj
^^ lol, ja sej Nova z nečim mora zafilat unih preveč strani k jih ma Ma sej frizurco ma tud hudo Špela. Ampak ta pesm k jo zdej izvajajo - Toni je pa ribo ujel (a še to izvajajo??) mi je pa smotanaaaaa
Men je ta skupina obupna; nimam pojma kaj vidte na njih... Na živce mi grejo osladni nasmeški, amaterska besedila in še pa še... tut tak stil muske mi ni všeč.
Špela mi vizuelno ni všeč. Sicer pa je ne morem sodit ker je ne poznam.
Ampak mam pa pripombo...lahko bi tegale svojga Mitja, kdaj v kako drugo coto napravila, saj bo znal ta beli rekelc že sam po partijih hodit...skos žule eno in isto.