Moj sanjski avto - nikoli več francoz. Kar se pa mojga C2ja tiče - smo ga še enkrat peljali na servis in na srečo je bil tam eden s katerim se malo poznamo in smo mu še enkrat povedali isto in je reku, da je to treba definitivno poštimat in da to ni normalno in da nas je tisti fant zadnjič preprosto nalagal (pa delata v istem salonu!). Tako da se bo očitno uredilo brez nepotrebnih kregarij (hvalabogu).
Jaz vozim, mazdo 323 avtomatik 1.6, vozim tudi clia 1,2 rt - je mala poraba bencina in peugeota 306 - 1.6, lahko rečem, da nam kar solidno služijo, (Zaenkrat imam najmanj težav z mazdo, edino me moti, ker porabi največ bencina, mestna vožnja, na dolge ture od 6-7 L na 100/km.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
končno ga imam, in sem vsak dan bolj navdušena..samo smeji se mi
Aja ti ga imaš al kako? Če ga imaš dej mi pokaž fotko kako...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...