Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Ta vikend sm gledala Freedom Writers: http://www.imdb.com/title/tt0463998/

Film tipa Nevarna srca, pač kako druge rase v Ameriki niso sprejete in se jih povsod otepajo. V glavni vlogi učiteljice Hilary Swank, ki je odlično odigrala svojo vlogo. Men je bil ful všeč, škoda da niso malo bolj poglobili likov (malo bolj pokazali njihovo življenje), ampak je kulish!
Kofetarica
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objava Napisal/-a *slatka* »

moi T napisal/-a:Jez sm zdej gledla po TV film Wicker Park in je res ful dobr!!! Romantični triler z leta 2004! Priporočam za ogled skupej v družbi dragega :).
Joooj, sm čisto prevzeta :love:

Ooo ja, jst sm tut čist navdušena nad tem filmom :hearts:
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

The Prestige - super film! Spet en dober.

Mr.Bean`s holiday - tudi fajn film. Sicer ni bil baš nenormalno smešen, samo je pa fajn za pogledati.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

men je bil ta film od mr. Beana zlo dobr, tko da če se hočete nasmejat ga priporočam. k tipu se res svašta zgodi k res ne morš vrjet. film, k ga res z lahkoto gledaš
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

Men je pa prav od Beana ta film bil katastrofalen - sploh mi ni bil nič smešen, pa še vleče se. Moje osebno mnenje: Bedarija od filma

1a filmi, ki sem jih v zadnjem času gledala:
Krvavi diamant
Dvojna igra
The prestige
Deja vu
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Dejav vu sem včeraj gledala. Prišla sem do četrt film potem pa zaspala. Samo kolko sem ga videla je totalno dober film.
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

Tiavanna napisal/-a:300 - hud spektakel, estetsko zelo zelo lep film (praktično vsak prizor bi lahko bil ena huda fotografija), ga pa moraš gledat kot spektakel in ne kot realno bitko, ker je bil posnet po stripu

jaz sem ga ravno pogledala, ker sem bolena pa nimam kaj za delati...

sori, meni je totalno totalno glup!!

ponavadi mam rada take spektakel fora ampak ta mi je bil pa zanič... ok, saj štekamo da je posnet po stilu pa sve to, ampak vsaj kakšen pameten dialog bi lahko bil notri... ne vem... meni dretje sparta sparta sparta pa pol še malo sparta ni nek višek umetnosti!!

vredi, tipčki so rec nabildani, pa kralj bi bil pogojno luškan, kraljica je lepotica ampak nasplošno bi dala filmu oceno 4/10.
-kot sem že rekla premalo dialogov
-preveč dretja
-preveč krvi
-preveč nekih čudnih pošasti
-na momente grotesken (recimo uni preroki stari pa un grbavec)

v glavnem če res nimate nič za delat, pol ga mogoče poglejte, drugače pa... ampak, ok zaspati res ne moreš poleg (pa še to samo zato, ker se preveč derejo!)
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

BEERfest-meni super film, ker obožujem pivo+bedarije :D 8/10 V kratkem valda sledi tudi Potfest in mislim da bo tisto še bolj napeto Slika
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Včeri gledala romatično komedijo Because I said so http://www.imdb.com/title/tt0490084/

Nič posebnega, sem že videla boljše. V ospredju je odnos mama - hči, kjer želi mama hčerki najti idalnega moškega, ker sama vedno izbere ene čudake. Diane Keaton je odlično odigrala samsko mamo treh hčera, v vlogi glavne hčere Mandy Moore.
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Pogledala Music and Lyrics. Na kratko: Love It! Slika
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Lah gdo razodene o kerem filmu se gre na prvi strani? :D

Drgač NEKAJ naj filmov (k jih je res milijaužnt)
- Apocalypto
- Gospodar vojne
- Gospodar prstanov usi trije
- Pirati
- Nightmare before christmas
- Hills have eyes
- Kill Bill
- Rekvijem za sanje
- Girl, Interrupted
- Nori na Mary
- Vas ob robu gozda
- 28 days later

Pa večina Tarantinovih in Burtonovih pa onih z Johnnyjem Deppom (pa Jaredom Letom :P )

Nazadnje sm pa gledala Morilce osamljenih src - Pomoje čisti cinema movie, poudarjena sta videz in scenografija namesto zgodbe, ta pa je bla ubistvu tud ful dobra. Dober, sam not my favourite :)
Že sto let se pa 300 in Stranger than fiction odpravlam gledat
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Bulma napisal/-a:BEERfest-meni super film, ker obožujem pivo+bedarije :D

Tole sem gledala pred casom in je res tak, v izi film :rofl:

bad_girl napisal/-a:Včeri gledala romatično komedijo Because I said so http://www.imdb.com/title/tt0490084/

Najbolj mi je padla v oci glavna moska vloga :scherzkeks:

allessya napisal/-a:Pogledala Music and Lyrics. Na kratko: Love It! Slika

Jaz sem bila tudi navdusena nad filmom in pa seveda nad pesmijo :hearts:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Eragon danes zjutraj. Ne vem, nič kaj posebnega, je bolj v stilu Gospodaja prstanov. :D
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

MissBitch napisal/-a:
Tiavanna napisal/-a:300 - hud spektakel, estetsko zelo zelo lep film (praktično vsak prizor bi lahko bil ena huda fotografija), ga pa moraš gledat kot spektakel in ne kot realno bitko, ker je bil posnet po stripu

jaz sem ga ravno pogledala, ker sem bolena pa nimam kaj za delati...

sori, meni je totalno totalno glup!!

ponavadi mam rada take spektakel fora ampak ta mi je bil pa zanič... ok, saj štekamo da je posnet po stilu pa sve to, ampak vsaj kakšen pameten dialog bi lahko bil notri... ne vem... meni dretje sparta sparta sparta pa pol še malo sparta ni nek višek umetnosti!!

vredi, tipčki so rec nabildani, pa kralj bi bil pogojno luškan, kraljica je lepotica ampak nasplošno bi dala filmu oceno 4/10.
-kot sem že rekla premalo dialogov
-preveč dretja
-preveč krvi
-preveč nekih čudnih pošasti
-na momente grotesken (recimo uni preroki stari pa un grbavec)

v glavnem če res nimate nič za delat, pol ga mogoče poglejte, drugače pa... ampak, ok zaspati res ne moreš poleg (pa še to samo zato, ker se preveč derejo!)

300 je eden najbolj dodelanih filmov kar sem jih kdaj videla. In ja, je višek umetnosti.
Pri tem filmu gre za izredno dodelano in modernistično grafiko (kar že itq ptički čivkajo). Izjemno mojstrsko so prizori iz stripa preneseni na film. Zelo všeč so mi bili boji, ki se odvijajo v počasnem posnetku in potem spet v normalni hitrosti - prfekt.

Dialogi v takem filmu niso primarna skrb, čeprav so mene osebno popolnoma zadovoljili. Všeč mi je bila komičnost določenih izjav (ko kralj 'ne zmore' poklekniti) in velika teža in pretresljivost drugih (ko kralj umre).

Vsekakor velik film in priporočam, da si ga ogledajo vsi ljubitelji kvalitetno izdelanih filmov, moderne grafike, spešl efektov in vojnih prizorov. Na račun pridejo tudi občutljive dušice zaradi pretresljive ljubezenske zgodbe, ki se dogaja v ozadju.

Ocena: 10/10
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hjao-Epic Movie 2007 http://www.imdb.com/title/tt0799949/. Sicer obožujem parodije, samo Epic pa ni baš nekaj. Jaz sem pa pričakovala tak dobro komedijo da bom dol padla :D Potem pa beee :x
Zaklenjeno