Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

za 2 tedna sem si prestavla menstro in bi jo dons mogla dobit, pa je nisem? a je možno da pride kakšen dan z zamudo?
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

^^ ja, to je čist normalno, če si si podalšala ciklus.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^ja tud po moje se ni nč za sekirat...vedno ko podalšam ciklus mi zamuja dan, dva (pa čeprou je to samo za 5,6 dni)...ti če si podalšala za 2 tedna, tud tm nekje računi... :wink:
wentaholic babe
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: The World

Neprebrana objava Napisal/-a wentaholic babe »

js bi pa sm neki vprašala. slišla sm d lah vzameš tabletke, č greš rečmo na morje al pa na bazen, d se ti prestav menstruacija, za tolk in tolk časa. to bi mi pršl prav ker mam zelo neredno in sploh ne vem kdaj naslednjo dobim! hvala za odgovor.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

^^pejt k ginekologinji, se posvetuj z njo. ti bo dala recept za njih :)
Tanny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tanny »

wentaholic babe napisal/-a:js bi pa sm neki vprašala. slišla sm d lah vzameš tabletke, č greš rečmo na morje al pa na bazen, d se ti prestav menstruacija, za tolk in tolk časa. to bi mi pršl prav ker mam zelo neredno in sploh ne vem kdaj naslednjo dobim! hvala za odgovor.
ko sem bila jaz mlajša in je bil čas odhoda na morje je tudi meni mati zrihtala tabletke.. jih začneš jesti teden dni prej preden bi morala dobiti menstruacijo in jih ješ toliko časa da preteče npr. dopust na morju in ko končaš dobiš menstruacijo po približno 5ih dneh. :) :)
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

No dons sm se js odpravla ginekologinji "povedat" da nam več jemala tabletk. K sreči nism dolg čakala drgač bi bla pol še bl smotane volje.
Ful so me presenetle (loh bi rekl da negativno) ko sm rekla da bi rada nehala jemat in obe sestri + ginekologinja v en glas: Ja pol pač nehaš. Pa js: aaaa-ha. :roll: :? Ok sej je simpl, pa pač ne komplicirajo sam js sm misnla da se splača it povedat... Očitno sm preveč pričakvala i guess.
Nč uglaunm I'm off the pill bom sporočila če bo kej sprememb na slabše/boljše.
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

urszika čist vredu si naredila, da si šla povedat.
Upam, da bo vse ok zdej in se bo telo lepo brez težav spucalo hormončkov.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

wentaholic babe napisal/-a:js bi pa sm neki vprašala. slišla sm d lah vzameš tabletke, č greš rečmo na morje al pa na bazen, d se ti prestav menstruacija, za tolk in tolk časa. to bi mi pršl prav ker mam zelo neredno in sploh ne vem kdaj naslednjo dobim! hvala za odgovor.

js sm tud mela te tabletke...sm bla še mlajša, zato mi jih je šla mam iskat k svojemu ginekologu..mi je dal neke šibkejše, kao d se ne že tko mlada uničujem :wink: sm jih jemala kšna 2 tedna, in k sm končala, sm se začela ful redit...sploh se nism mogla ustavit... :?
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

jz sm zdej jemala tabletke Logest. zame je blo prvič, no zdej 3. dan pavze sm dobila menstruacijo, do sem vse vredu. Ampak menstruacija naj bi bla zdej ko jem tabletke šibkejša kot prej in tud krajša, brez bolečin...(zatzo sem v bistvu tud dobila tabletke, da si uredim menstro, ker prej je blo nemogoče), moja menstruacija je pa zdej tok močna da tok še nikol nism mela, ponoč mi je čez pršlo... kaj je to? a je to samo zdej na začetku pa se mi bo pol zmanjšala šele po parih mescih jemanja.. kakšne so vaše izkušnje?
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Jaz mislim, da se bo uredilo. Telo rabi nekaj časa, da se navadni na hormone in začne potem drugače reagirati. Sigurno se ti bo zmanjšala jakost, boš vidla. Mogoče že v naslednjem ciklusu.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

jao, upam da res... ker tole prov ni normalno, jz mam filing da bom kr izkrvavela... :cry:
še dobr da sem doma dons pa jutr :(
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

ej... ne skrbi... jaz sem jo po 1. tablici imela 3 tedne!!! to ti zmede cel sistem, tako da ni panike. po 2. tablici je blo bolš (menstra trajala 9 dni), po 3. in naprej jo mam pa vedno 7.dni. to je odvisno od osebe, nekatere jo bodo mele ob istih tabletkah samo 3dni, druge 8. jaz sem med nesrečnicami in jo mam 7dni ;( kar se tiče jakosti sem mela pa lih prvič ful šibko, sicer 21 dni. zdaj mam pa čist normalno (vsaj pomojem je normalno).
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaBonita »

mene pa zanima ali jih je katera jemala dalj časa pa potem nehala pa potem zopet začela jemat? jaz jih zdaj jemljem 4 leta in bom prekinila za nekaj časa ker se mi stalno ponavljajo glivice ter tudi zaradi tega, ker sem pridobila 4 kg....drugače pa mi niso povzročale težav...
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

LaBonita napisal/-a:mene pa zanima ali jih je katera jemala dalj časa pa potem nehala pa potem zopet začela jemat? jaz jih zdaj jemljem 4 leta in bom prekinila za nekaj časa ker se mi stalno ponavljajo glivice ter tudi zaradi tega, ker sem pridobila 4 kg....drugače pa mi niso povzročale težav...

js sm ista, nehala sem po 2,5 letih, zdaj po premoru 7,8 mescev bom počasi spet začela z njimi, je pa res da se mi glivice skoz ponavljajo, sam naj ne bi blo od tabletk :roll: aja pa s težo sm tud šla navzgor
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Zaklenjeno