hm js sm u unem cajtngu City al kaj je vidla lušne kopalke od Roxy...sam cene so mi mal tumač...sam spodn del je tolk ko js ponavad še za cele neb dala (okol 10 starih jurčkov)... js res nimam predstav o cenah kopalk
js sm mal bol močna, ampak men vseen najbolš stojijo podložen nedrček za okol vratu zavezat ter navadne bikini hlačke (tut s trakci je kul). pa obvezno črna v kombinaciji s še katero barvo. v vsem drugem se počutim tkole :unknown:
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
rebel* napisal/-a:hm js sm u unem cajtngu City al kaj je vidla lušne kopalke od Roxy...sam cene so mi mal tumač...sam spodn del je tolk ko js ponavad še za cele neb dala (okol 10 starih jurčkov)... js res nimam predstav o cenah kopalk
jst sm tut lih dons ta city magazine gledala pa so mi ful hude une roxy kopalkice mogoče si bom ene kupla ker so cene dokaj visoke
Punce, je katera letos že v kateri trgovini slučajno videla tankini kopalke? Ali pa, če ste jih mogoče kupovale prejšnja leta, kje ste jih dobile?
Jaz sem bila danes v Calzedoniji v Mb, in prodajalka niti ni vedela kaj to tankini kopalke so, ko pa sem ji razložla, je rekla da če slučajno bo, bo samo kakšen model in nič več.
Počasi bom obupala nad tem da jih bom dobila...