Ja, odvisno je kok je konj naučen-ni pa to vse. Naš Faris je do mojga fotra čist kul (tut do mene še kolkrtolk), kdorkoli drug se mu pa ne sme približat niti na 3metre kr znori. Da bi mu kdo pomoliu roko u boks bi mu jo strgu iz rame-upam trdit.
Mene je en konj enkrat dobu v kot, v enem jahalnem klubu. Šla sva s fotrom mal pogledat konje in je biu notr en konj, male rasti... Tak čist pobožn do tega trenerja. Jst sploh nism pričakvala, da bi lahko bil konj žleht (v šolah morjo met kolktolk zihr konje). In Renata gre lepo notr... Ej, ko se je konj zasuku pa me z rebri stisnu k steni, pol se z ritjo prot men obrnu pa zaseku... Pod vamp sm se vrgla pa se zvalila vn iz boksa, da sm mu spizdla.

Da ne bi hitr odreagirala bi me nardiu u pašteto- zunaj boksa bi pa lahko samo opazovali.
Isto je mojga fotra enkrat en konj brcnu. Šou je kolegu, kjer so kovali njegovga konja. Konj precej pridn in ati stopi tko 20cm rikverc-konj je zaseku u trebuh tko da je fotra (105kg) nesl po luftu 2m pa ga v steno prbilo. Je meu srečo da se je tko usloču s trebuhom notr, da ni blo kej hujšga.
Konji so res lepe živali, ampak je treba bit previdn. Jst sm tut zletela že parkrat dol-enkrat se mi je sedlo odvezalo in sm se zapeljala pod noge kobili

Na srečo je bla kobila pametna in se je ustavla.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.