Zaradi teh komentarjev bi oba dala benat! Jochie, če najdem v naslednjih temah samo še eno žaljitev čez *purple*, te benam ... ampak ne samo za teden dni

odvečni, žaljivi komentarji odstranjeni! Držite se teme ...

*purple* napisal/-a:ah, jst ne znam jahat, nebi šla kr tko sama nekam...
 )
 ) dobro da sem mela cokle obute da ni blo nič hujšega
 dobro da sem mela cokle obute da ni blo nič hujšega  

Da ne bi hitr odreagirala bi me nardiu u pašteto- zunaj boksa bi pa lahko samo opazovali.
  Da ne bi hitr odreagirala bi me nardiu u pašteto- zunaj boksa bi pa lahko samo opazovali.
 Na srečo je bla kobila pametna in se je ustavla.
 Na srečo je bla kobila pametna in se je ustavla. mi je blo fajn, tko da bi še šla, sam na kakšnega velike konja pa ne vem če bi upala...
 mi je blo fajn, tko da bi še šla, sam na kakšnega velike konja pa ne vem če bi upala...

), sam grem še vseen z veseljem na konja. Za jahanje potrebuješ veliko zaupanja v konja. Drgač glede šol, je pa tak : Poznamo jih velik (KK Gibanje, KK Vodice, KK Pip Ljubljana, KK Trnovo, KK Ljubljana, KK Ježa pri Ježu, Jahalni klub Rožnik, drgaš pa tut ZUIM Kamnik - samo šola jahanja). Mal pejt na google, pa to not utipki, pa boš dobila - aja pa velik sreče
 ), sam grem še vseen z veseljem na konja. Za jahanje potrebuješ veliko zaupanja v konja. Drgač glede šol, je pa tak : Poznamo jih velik (KK Gibanje, KK Vodice, KK Pip Ljubljana, KK Trnovo, KK Ljubljana, KK Ježa pri Ježu, Jahalni klub Rožnik, drgaš pa tut ZUIM Kamnik - samo šola jahanja). Mal pejt na google, pa to not utipki, pa boš dobila - aja pa velik sreče  

positive vibration napisal/-a:Pozna kdo klub na Meljskem hribu v Mariboru?
Za športno vzgojo imamo na izbiro tudi jahanje za začetnike, pa me full mika, da bi poskusila...