Frizer

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a saarah »

*cosmic girl napisal/-a:
kittybaby napisal/-a:salon stevo na trubarjevi - danilo, včasih sem pa k aliju ( salon dali)hodila pa ne vem več kje tip striže. katera ve?

mene striže en tip z imenom ali... tm okrog 28 let mora met, pa tak zelo gobčen je...če je to to? mal ga opiši, pa bom mogoče znala pomagat:)

Cosmic girl, ali striže zdj pr meti menda. Poklič pa praš (na trubarjevi tam pri mednesu-trgovina) Kittybaby-sj hodš k meti, ne?Če pa ne... je pa vseen ta ali taprav, ko zdj pr meti striže) :)

Drgač je men full dobr pr stevotu,sm bla že 3krat, umes ene par x pr miču, ampak ni za primerjat. Ker mič ma tok salonov in niso povsod dobri frizerju, stevo ma pa 3 salone in tok bl usposobln folk- ok, pustmo visoke stiliste al kva že, sam ostali... jz sm bla nazadnje pr davidu k sm bla pr stevotu, pa je kr model, dobr nrdi! :)
AnaaBella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AnaaBella »

jst hodim k stevotu na igriški pa me striže sašo in sem full zadovolna....mi nardi tako frizurco, da mi je vedno všeč
hondasica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj.

Neprebrana objava Napisal/-a hondasica »

ja pridem tudi na dom,ker v salonih ne dobim sluzbe (prevec izkoriscajo) pac tko sluzim denar.

zato sem nehala delat ker so mi v enem letu dal 60 tisocakov (v enem letu!).
sj pravm,sam izkoriscajo...dolga zgodba drgac..
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss_M »

UF jz mam eno super frizerko (ni je čez njo) :D za barvanje, fenanje, striženje, umivanje dam max 20.86 eur. Samo je frizerka v Grosupljem.
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Naughty grl »

^^ Moja je tud iz Grosupla (mogoče celo isto mislve :wink: ) in mi je res d best :top: Vedno mi nardi tko kokr hočm, ful je spretna s škarjami, zna svetovat, pramena mi vedno barva čiiiist do vrha (da nimam narastka že po dveh tednih kokr pr večini frizerjev), prjazna, mal se naklepetave, plačam (20-25€ za pramena + konice stran, frufru porihta + likanje) in grem domov vedno zadovolna. :flehan:
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

jst mam za tork naročeno frizerko. prhaja k nam domov že prbližn eno leto, smo vsi full zadovoljni z njo. zarad zdravstvenih težav ne dela v salonih.
pobarva, ostriže me za 20€. in to tko, kokr je men všeč. res sm zlo zadovoljna z njo :ja: :gut:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Oh, blagor vm ... Js se na smrt bojim frizerjeu :? k nikol ne vem, kašna bom vn pršla in kaj se bo u nadalnih dneh, tednih, mescih dogajal z mojimi lasmi :(

Mam že ful narastka, pa na en stran mam temnej k na druk, tko da je že cajt, da se grem mau osvežit, sam res ne vem kam, da mi naujo čis uničl las ... Komi pridejo h seb, pa frizerka pozab kako je nazadne delala, nardi neki po spominu in ja, lasje so spet čis bogi. Hvala lepa :evil:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Js sm cist ista, ful se bojim frizerjev, k nikol ne vem kasna bom vn prsla. U bistvu je zame jt k frizerju je isto k jt k zobarju, kar se strahu tice :D

Drgac se pa ze ene 7 let strizm pr Stevotu na Igriski, barvam se pa sama :) in sta mi frizura in barva obe ful usec ;)
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

js mam frizerko iz svojega mini kraja ki sceno totalno obvlada, vedno pridm ven zadovoljna draga tut ni ( striženje je mal manj ko 4 čuke) in se že veselim svoje hude EMO frzrce ki jo grem zlo kmal nardit :D :D
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objava Napisal/-a Dorotheia »

Jaz imam sedaj novo frizerko in moram reči, da sem za začetek zelo zadovoljna z njo. Striženje in frizeranje (moram ekstra povedat ,da si je res vzela čas zame) me je prišlo 20€. Ko berem, koliko ene dajete za frizerje, sem pa sploh vesela...jaz bi pomoje ob takih vrtoglavih cenah že bankrotirala. :eek:
OblakT
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Senožeti- Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a OblakT »

Jaz sem bila pa dans pr Stevotu v Atlantisu.....strigel me je Aleš in morm rečt da model obvlada. Res iz mojih kodrčkov je naredu tako bajno frizurco in sem ekstremno zadovoljna. Res model je faca, ker sem se zraven še nasmejala ker sta skupaj z asistentko take počela da sem se imela feomenalno pri frizerju :D ...tako da ga vsekakor priporočam.
hondasica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj.

Neprebrana objava Napisal/-a hondasica »

in cena je bila... ;D
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a IZABELA »

ej, hondasica, ko si par postov nazaj rekla, da strižeš tudi privat, če si zainteresirana, pusti kakšen kontakt ali pa se mi oglasi na zs, da bi še mene vzela v obdelavo. Po moje kar obvladaš, če si delala pri miču. Jaz sem se strigla in barvala že tudi pri miču in pri stevotu, ampak plačala sem pa dvakrat več kot pri neuveljavljenih imenih za isto storitev. Res plačaš le ime, se mi zdi.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Jaz lahko potrdim, da Hondašica super striže in ji res lahko zaupate...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
OblakT
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Senožeti- Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a OblakT »

Pr Stevotu sem dala 25 evrov ampak sorči jih je Aleš vreden...pač daš malo več ampak imaš frizurco res fino...prejšna prizerka me niti za pol cene ni mogla dobr ustrižt.Tako da kapo dol za Aleša in Stevota!
Odgovori