Anelise napisal/-a:Bigboi, ne mislm razlagat zakaj sm pršla do zaključka, d je blo fajn (tud njemu)..Tk da to preskočmo, pa itak zgleda, da ni bitno.. Sam če sm jst tk mimo usekala, svaka čast njemu in Oskar za najigro.
Jih pa ne na netu spoznavam, sej sam ta ni meu moje cifre preden sva šla na pijačo.. Tko za info!
V glavnem, kaj se je zgodilo? Ta moj frend mi ni dau njegove cifre

Je reku, da pač če bo on hotu, bo poklicu, če ne pa nč.. Je pa tud njemu ta poba razlagau kk se je meu lušno..In mu tud ni jasno kaj mu dogaja oz.zakaj se ni javu. Nas je že več takih!!
Brez komentarja. Ampak hvala lepa vsem za mnenja.
vsak razlog vztajno zavračaš...zdej edino to da sta se fajn in oh in sploh najboljše posexala ti je lahko v plus oziroma vedost da je bil zmenek fajn tudi njemu....če si to storila, kar sicer mi ne vemo, potem lahko zelo dobro predvidevamo zakaj ne pokliče več...
in čist možno je, kar bi tud jst rekla da je, da mu enostavno pač nisi zanimiva oziroma mu nisi všeč...in pač na podlagi tega noče kontaktirat s tabo več...kar je velik bolje, kot pa date vleče za nos sproti...
jst sploh nevem zakaj se sikirate tolk zarad enga neuspešnega zmenka...prvič človeka še ne poznaš, nisi (verjetno) tud zaljubljena vanga, tko da preprosto pozabiš nanj, si vtisneš dober spominj nanga in na vajino skupno druženje in greš naprej..
vsem se take zadeve dogajajo, enim še hujše in če bi se za vsak takle zmenek propadl sikiral, bi pomoje že vsi pomrl od vsega gorja...
mogoče je pa tud na tebi kej narobe in nisi pravi sogovorik, mogoče si s kšnim stavkom preve vsilila vanga, preveč povedala o sebi...mogoče je razumel kot da maš kakšne preveč resne namene in se je ustrašu...mal naslednjič probi režim komunikacije in pogovora spremenit,pa boš koj vidla če je v tem problem...