Anelise napisal/-a:Mam problem..
Dogaja se mi, in to že itaak prevečkrat, da po dobro uspelem zmenku
(no, upam, da nism tk tupa, da ne skapiram kdaj tipu ni fajn z mano) se
ne zgodi nič.. Na zmenku je vse super in fantastično.. Me vedno, če je že
nimajo, vprašajo za cifro in NIKOLI po tem pokličejo.
Torej, zakaj hudiča v prvi vrsti sploh za cifro vprašajo, če itak nimajo
namena poklicat?
Mogoče izpadajo moja vprašanja butasta, sam mi res ni logično zakaj se
to dogaja. Nism nek bau bau od ženske, zgovorna ja, ampak neusiljiva..
In po mnenju vseh zanimiva in zabavna..
Kaj hudiča bi lahk blo narobe?????
Počasi namreč že obupujem.. Ker če sem jst tista, k dela karkol narobe,
bi rada napako odpravla. Da ne bom 4ever samska
Hvala vnaprej za mnenja.
Pa pa
Mja tole ni ravno velik podatkov. Hodis na zmenke in pol te tipi ne klicejo, tebi se zdi da je slo uredu(hehe obviously, k ce si ti ne bi, pol bi vedla kaj je narobe).
Ce pokrijemo nekaj najbolj ocitnih:
1) Mogoce izbiras napacne teme pogovora. Izogni se: nesrecnim stvarem(smrti bolezen etc), faksu, kurcanju bivsih, religija, tut seks zna bit slaba tema, odvisno kaj(ena mi je enkrat zacela razlagat kako je zgubila nedolznost)
2) mogoce mas kake zivcne kretnje
3) mogoce lezes v tipa(med pogovorom se pretirano nagibas k njemu)
4) ene zenske so zivcne in k jih peles na zmenk tko vn zvecer in se ga napijejo, da bi ble bolj sproscene al ne vem kaj. HUEG MISTAKE! Moznost bruk se eksponentno sorazmerna s kolicino alkohola. Za primer glej prvo tocko.
5) ne kritiziraj, ne obsojaj ljudi. Mogoce mislis, da pokazes s tem inteligenco in sposobnost kriticnega misljenja, ampak izpades predvsem tezka.
6) ne bit kripl. Kripli so ljudje k na vecino stvari recejo "tega pa ne znam/ne morem".
7) mogoce izpades prevec nezainteresirana. Jst ce mislim da zenski ni dovolj do mene recem, da se slisiva, pa se potem ne

Mislim si da je predvsem prijazna do mene iz vljudnosti.
Obcasno so zenske preprosto dolgocasne. Ene mi prov tko medlo delujejo, bi rable mal vec zivljenja od sebe dat.
AngelOfDarkness napisal/-a:to se je dogajalo tudi meni

veš kaj, mislim, da se moški mogoče bojijo samozavestnih in zgovornih žensk, ki vedo kaj hočejo

Dej ne seri

Men and women agree on one thing: they both distrust women.