avtomobili

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Afrodita »

sanjski avto? :? jasno bmw 5 al pa m6 :oops:
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

moj pa Subaru Impreza WRX STI :) moja prva ljubezen, ki še vedno trajaaaa:)

drugače pa se tut kakega drugega avta ne bi branila:) Ne bi pa mela Peugeot 206cc:)
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

Afrodita napisal/-a:bmw 5

Definitivno! Prou mela ga bom nekoč, pa če je to zadnja stvar k nardim. In pol se nobenmu več ne umikam na cesti, ampak se bojo drugi men! Ne tko k je zdej. :( Bo prehitevalni pas ratu moj vozni. :) Ampak bolj realno pa: Golf V. :)
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
platoonSLO
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a platoonSLO »

Tanov Volvo s80 je moj dream car.
Slika

Trenutno imam sicer Volvo s60. Sicer pa moj naslednji avto ne bo s80 ampak tanov Passat Variant. Tud dobr :lol:

[/img]
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

No Tigi in choco.cat - hvala. Včeraj je vprašal moj fant še teto (ima avto z enakim menjalnikom), če ima iste probleme...in je rekla, da nima niti najmanjših problemov. Ma sej sem bla že v četrtek tko jezna...prav delajo budale iz ljudi. Mislim, jasno mi je blo, da to ni normalno pri vseh avtih, sam sem se hotla pozanimat če majo ljudje z istimi menjalniki iste probleme. In jih (no shit) nimajo. Uglavnem, v ponedeljek grem nazaj in majo, da uštimajo, ker čene jih bom kar :fight:
galathea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a galathea »

Nabavla megana. Me pa zanima, če ima kdo knjižico z navodili v ANG. jeziku. Rada bi si jo skopirala.
LP
Zivljenje je lepo...
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Tiavanna, go get them :D
I laugh at gilded butterflies.
peter
Sramežljivka
Sramežljivka

Eno podvprašanje.!

Neprebrana objava Napisal/-a peter »

Dekleta, vam dajo vaši partnerji kdaj svoj avtomobil v uporabo ali se bojijo za njih in vas zato raje sami peljejo......?
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Moj me še sili, naj večkrat vozim njegov avto. :D Pa tut fotr mi brez problema posodi (če je sila in nujno rabim in mojega ni doma).
galathea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a galathea »

Ni problema, posodi avto. Večji problem imam jaz, ko mi je živa muka peljat tuj avto. Najraje je kaj narobe, ko si v tujem vozilu...ali se mi pač samo dozdeva, ne vem. Dejstvo je, da najraje vozim svoj avto.
Zivljenje je lepo...
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: Eno podvprašanje.!

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

peter napisal/-a:Dekleta, vam dajo vaši partnerji kdaj svoj avtomobil v uporabo ali se bojijo za njih in vas zato raje sami peljejo......?
Pri nama je tako, da če mam možnost it z svojim, grem z svojim, če pa ne pa mi tudi on posodi njegov avto, čeprav ga nerada vozim :?
I laugh at gilded butterflies.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Zaenkrat ni potrebe, da bi vozils drug avto, ker mi je moj vedno na razpolago, sem ga pa že peljala tud njegovga in mi ni to noben big deal. Sej vsakega avta se takoj navadiš, po nekaj km-jih ga obvladaš....

Najbolj hepi sm bla pa v prvem letniku faksa, ko je bivši kupu novga in sm se lahko jaz nekaj tednov furala čist sama z njegovo "prejšno" makino, 128-tko, haha :lol: (če ta mladi sploh veste, kaj je to za en stroj)
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Po potrebi vozim tudi fantov avto, sem ga tudi že pošrafirala enkrat po trdem poledenelem snegu, ko sem peljala z dvorišča, pa ni blo panike - vse, kar je povedal, je bilo 'se zgodi'. :) No, v bistvu ga bolj skrbi zame, kot pa za avto (avto ma itak zavarovan v nulo). :P Sicer pa, ko sem sama, se raje peljem s 'svojim' avtom, pa tudi tujega mi ni problem voziti, ampak se boljše počutim, če lastnik avta takrat sedi zraven. :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Heh, men bi že posodl auto, sam ga js neb hotla ... Nekak se bojim, da ne znam več "šaltat" (mam automatika), tko da, no go :)
Edin če bi bla sila, pol bi seveda dogurala km, pa upala, da bo čim mn semaforjeu, zeber in podobnih zadeu, kjer je treba ustaut :D
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
peter
Sramežljivka
Sramežljivka

Še eno vprašanje bi dodal

Neprebrana objava Napisal/-a peter »

Koliko krat ste že naletali z avtom. na radar in če vas policaji velikokrat zaustavijo....?
Odgovori