Frizer

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
lei
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lei »

ne sfenam se ravn z razlogom da mam svoje naravne kravzle. ce se posusim je druga zgodba k jo pa nocem. ampak nevermind. hvala za info
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

lei napisal/-a:ne sfenam se ravn z razlogom da mam svoje naravne kravzle. ce se posusim je druga zgodba k jo pa nocem. ampak nevermind. hvala za info
Ja sej če maš kodre pa obstaja difuzor, ki se da na navaden fen in ti z tistim posuši, kar kodre še poudari. To bi pa tvoj frizer res lahko vedel :?
I laugh at gilded butterflies.
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

tiste, ki nimate svojih kodrov, ne veste, da včasih tudi difuzer ne reši vseh težav...
:wink:
jaz si jih tudi raje sušim naravno..ker se mi zdi, da fen ravno ne paše mojim kodrom...v skrajnem primeru res difuzer..drugače pa uberemo vedno kako drugo pot pri frizerju..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

No meni difuzor nardi še lepše kodre, še bolj mi jih gor potegne in nardi bol kravžlaste :wink:
I laugh at gilded butterflies.
.::barby::.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .::barby::. »

jst sm pa lih zdele pr frizerju oz. je frizerka pr nas. mam nanešeno barvo in čakam d še mami poštriha...potlej se pa spet men posveti. poročam potlej o ceni in končnemu rezultatu. ampk predvidevam d bo oboje super :D

EDIT: no konc. barva čudovita (temno rjava - čokoladna), postrigla me je lih tko k sm hotla, pa še zlikala me je. ne bi moglo bit bolš. še cena je več kot sprejemnljiva...20€.
Our greatest glory is not in never failing, but in rising up every time we fail. (Ralph Waldo Emerson)
TiGy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a TiGy »

Lih včeri sem bla pri frizerju. Zaj sem ž drugič šla k Markomatjažu striže me pa Andreja. Morm rečt da sem zlo zadovoljna, plačam pa 50€. :)
hondasica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj.

Neprebrana objava Napisal/-a hondasica »

za 50€ te jst 3x sfriziram pa pobarvam :D
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

beepsi napisal/-a:Jaz že dolga dolga leta hodim k Maretu (MareDresuraFrizure) in je zame ZAKON. Me ze tako dobro pozna, da mu niti ne rabim govorit, kako naj me ustriže... Edini problem je, ker dela pol časa v Parizu, pa ga moram potem lovit, da me vzame v vrsto, ko je v Ljubljani :D

A to na Vodnikovi? Ma še kera izkušnje? Kaj pa glede cene? A je dost dražji k Mič? Jst bi se šla rada enkrat sem postrižt, ker sem dala že tok frizerjev čez, pa mi nikol ni kul. MarkoMatjaž mi je bil kul, sam enkrat so mi čist zasral in od takrat ... nič več.
This too shall pass.
hondasica
Sramežljivka
Sramežljivka

jst sm drgac delala en let pa pol pr Micu, ves kaj---strize tko k jst :D njegov ime je tako drag,sam to je.
frame
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a frame »

hej! a ma katera izkušnje s salonom mič styling na kongresnem trgu? rada bi se šla strič k njim pa me zanima kdo od frizerjev najbolš striže (da ma dobre ideje, inovativne) pa ni v najvišjem cenovnem razredu.
hondasica
Sramežljivka
Sramežljivka

jst sm delala tm na kongrescu, lej vsi dobr strizejo,tm se vsi ucijo na isti nacin strizt,jst isto strizem k vsi ostali tm. tm si pac enga zberes,kdor ti je pac bolj vsec,men osebno Sabina dobr strize pa svetuje in Klemen-on je res faca,pa se nasmeji te,pa oni so se dokej poceni,ostali so ze drazji.
Za strizenje bos dala okol 40€ al pa mal vec,odvisn kaj vse bos hotla da s tabo delajo tm. Ce se bos pa se barvala te pa pride najmanj 60€
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a IZABELA »

hondašica, a ti tud v prostem času kej strižeš, rečmo d prideš na dom al pa kej podobnga ?
frame
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a frame »

hondasica, zakaj si pa nehala delat tm?
Uporabniški avatar
klio
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a klio »

Jao, kulk enga denarja sam za to, da ti špice postrižejo... men se velik zdi, da mi je frizerka postrigla 2 cm las in za to računala 25 evrov... ker zaračunajo pač dolge lase posebi pa ne vem ka še vse... sam pač je tak ne... pa ko tule berem, še sploh nisem velik plačala... joj joj
drama.queen
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Logatec

Neprebrana objava Napisal/-a drama.queen »

No jst bi tut rabla vedt za ksnga dobrga frizerja zdei k so mature. Tko da ti nardi in frizuro in naliči ... če ve kera za kšnga bi bla zlo hvaležna =]
Odgovori