Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

em.. jst sm si letos januarja prestavla menstro za enih 5 dni, pa me zanima če jo lahko še enkrat, za čez prvomajske počitnce kr grem na morje? al se ne sme, mislem če je lahko ful narobe če še enkrat to nardim po 3 mescih? jemljem Logest
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

~NIA~ napisal/-a:em.. jst sm si letos januarja prestavla menstro za enih 5 dni, pa me zanima če jo lahko še enkrat, za čez prvomajske počitnce kr grem na morje? al se ne sme, mislem če je lahko ful narobe če še enkrat to nardim po 3 mescih? jemljem Logest

po mojem ne mora biti nič narobe...jaz sem si jo včasih zaporedoma prestavla...čeprav nisem rada počela tega..je pa res, da sem lani dobila izcedek, ko sem si prestavla...čeprav sem jemala tablete...se mi je v tistem času vseeno pojavil...se mi je pa to zgodilo pri yarini..pri femodenu nikoli...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
ice-red
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a ice-red »

~NIA~ napisal/-a:em.. jst sm si letos januarja prestavla menstro za enih 5 dni, pa me zanima če jo lahko še enkrat, za čez prvomajske počitnce kr grem na morje? al se ne sme, mislem če je lahko ful narobe če še enkrat to nardim po 3 mescih? jemljem Logest

ne nč ni narobe če si jo prestaviš. jest jem logest že 4 leta pa nism opazila nobenih večjih sprememb. edino trebuh me ne boli več odkar jih mam.
tud prestvla sm si jo že večkrat. pač se ti malo zmeša sistem jemanja, ampak pol se ti pa vse nazaj porihta.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

No, po tem ko sem vas par dni nazaj tuki spraševala, če katera kej ve o tem, če bi bilo lahko kej narobe ker sem dobila M vmes med jemanjem tabletk, sem klicala ginekologinjo. Baje ni to nič narobe, mogoče so le tabletke premal močne, ampak je tudi za to treba počakat še 2 meseca, in če se bo še ponavljalo dobim druge, drugač je bla pa ta M zdej samo malce nevmesna. ;)
*|pikica|*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *|pikica|* »

Čaw!
Mam eno vprašanje. Pred kratkim sem začela prvič jemati KT. S prvo tabletko sem začela na prvi dan menstruacije. Menstruacija je postala šibkejša, vendar sedaj traja že 9 dni, čeprav zelo šibka, kod da se končuje.To je pri meni zelo nenavdano, saj mi še nikoli ni trajala tako dolgo. Ali je kaj narobe? Ali je to le zaradi tabletk in se bo vse uredilo?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ To je zaradi tabletk in se bo uredilo. Možno je tudi, da boš mela prvi ali drugi mesec umesne krvavitve, ampak to ni nič narobe. :)

Pa popravi si spol v profilu, ker se mi zdi da nisi moški. ;)
matejčica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a matejčica »

mene pa zanima kakšne mate kej izkušne sz tabletkami Diane..kr js mam ful mozoljev pa nameravam sz temi začet.predusm me zanimajo stranski učinki? :)
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

Jest imam Diane in morm rečt da se mi je koža zelo popravila! Stranskih učinkov nimam čisto nič in tudi zredila se nisem nič ali karkoli. Tolk da z moje strani je use kul. :D
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

choco.cat napisal/-a:Jaz mam spet nazaj Logest. Mela sem 2 leti Logest, 2 mesca Yasminelle, zdaj pa Logest. Itak razmišljam o premoru po poletju.

ko pa da si šla nazaj na logest? :eek:
matejčica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a matejčica »

¸am a k zamenaš tabletke morš kej premora nardit al kr normalno pač kt da bi začev novo škatlco?
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

^^ js sm kr normalno naprej jemala :)
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a principesa »

ej eno uprašanje,..
kaj bi nardile, če nebi ble povsem prepričane ali ste uzele tabletko ali ne,.. npr. vzele ste jo iz tablce ampak zarad nevem živčnosti, zmedenosti itd. ne veste ali ste jo potem vzele ali ne,..
a je imela katera že kj podobnega? :?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

principesa napisal/-a:ej eno uprašanje,..
kaj bi nardile, če nebi ble povsem prepričane ali ste uzele tabletko ali ne,.. npr. vzele ste jo iz tablce ampak zarad nevem živčnosti, zmedenosti itd. ne veste ali ste jo potem vzele ali ne,..

Zdj če še ni 12 ur mem bi jst uzela še eno al pa bi pol mela zravn še kondom kakšn tedn. Zihr je zihr :D
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a principesa »

ŽuŽa napisal/-a:

Zdj če še ni 12 ur mem bi jst uzela še eno al pa bi pol mela zravn še kondom kakšn tedn. Zihr je zihr :D
za na prej met kondome mi ni frke,. sm bl me skrbi zato, kr sm učer mela burno noč oz. dan.. :D
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Hitro vzami še eno iz škatlice, ki jo maš za prestavljanje menstruacije (če jo maš), pa pol normalno jemlji dalje. Če vzameš 2 namesto ene ni panike.
I laugh at gilded butterflies.
Zaklenjeno