Tut js sm končala zvezo k je trajala 2 leti pol na najbolj bedn način...študirava oba skupi...res je d je bla pomoje napaka d sva bla skupi v sobi, ampak zaradi razdalje, d sva lhk bla vsa tam skupi...en mesec sm bla doma..pa sva se neki menla kdaj se vidva ampak me je jezilo ker si on nič ni več tako želel(čeprav pravi, da ni res)...ubistvu je blo use po tem bednem msnu..klicu je se normalno pa vse zato js nism mela neki občutka da bo kr konec ampak d mava pač krizo...mene je tut oviral dost njegov brat..nič ni blo vazn kaj sm js rekla..kjer studiram, smo bili skos skupaj, skos sva bila v druzbi, prisel vikend pa narazn...ni mel nekih zelj vec

...Vse bi sprejela če ne bi me normalno klicu pa vse..zraven se je p ze z drugo neki pletl...prisu je do mene z bratom, ker sta bila v blizini, smo sli na kavo..me objel, reku da je vse v redu da se bova zmenla kdaj se vidva, da ne ve ce bo sel na party tisti vikend,..jokala sem mu v objemu..rekla sem mu ce lahko grem z njim v najino studentksko sobo, pa mi je rekel da ne morem, da gre domov...kar seveda ni šel..potem je kar šel na party..ona je tut šla...sem vedela da se bo zgodilo nekja med njima ceprav mi je sms poslal nisem z nobeno, govoril da bi bil rad samo sam, da bo prisu pome pa bova sla nekam zase...po partyju sem ga zacela sprasevat kdaj se vidva pa je govoril izgovore...potem sva se koncno dobila na kavi...kjer je rekel da mu je ful zal ampak da ni slo, gledal me je ful, bad mu je bilo, dal mi je se lupcka k je sou..in to je bilo slovo:(...potem je sel se na en party ze kr uradno z njo...ko sem prišla po vikendu na faxin v sobo, se bi pogovarjal normalno, ampak nisem hotela, spala sem pri sosolki, najbolj me je pa zabolelo ker je imel na racunalniku nalepljeno zvezdico pa napisan moj moj, suho rozico...bila je tut ze v najini sobi..podrl se mi je svet:(...js sm bila doma, moje misli so bile se pri naju, on pa ze korake naprej...rekel mi je da bi rad bil z mano prijatelj, da noce prekint stikov z mano, da mu je navadn in po vsme kar je tajil da ma drugo je le rekel na koncu k sem rekla da vem da je bla v sobi..zakaj bi skrival...da ni nc pozabu ampak da gre naprej. od tega je 14 dni pa se obnasa ze kr kt d nisva vec 1 leto skupi, občutek mam tak kot da nikoli ne bi bila

...kot da so bile samo sanje...najbolj boli ker sem še vedno pri njemu..v 14ih dneh je to tezko preklpit..on pa ze dalec od mene:( soncek je...js pa jokam cele dneve...ni mi do ničesar pa se trudim da bi lahko pozabla pa ne gre:( ...zbudim se najbolj zalostna ker ne morem verjeti ..nic ne morem verjeti:(