Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

obupana napisal/-a:
pojdi naprej in pozabi...!!vso srečo!!! :wink:

joj, ko bi blo to tako lahko, kot si napisala... :(
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
obupana
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: heaven****

Neprebrana objava Napisal/-a obupana »

joj, ko bi blo to tako lahko, kot si napisala... :([/quote]

ja sej vem, da ni tko enostavno.....na žalost..!!!
ampak tuki nimaš kej, al vse skupi pozabit alpa trpet naprej!
in kar se ljubezn tiče, je vse težko, seveda če je ta ljubezen nesrečna!
žal!!

vem, da je govoriti povsem enostavno, stvar uresničiti pa zelo težko...ampak če ti drugo ne preostane in moraš stver zaključit, moraš to sprejeti kot iziv oz. bolje rečeno eno izmed preizkušenj ki te čakajo na tvoji življensk poti!!

:/
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cReAmY »

Tut js sm končala zvezo k je trajala 2 leti pol na najbolj bedn način...študirava oba skupi...res je d je bla pomoje napaka d sva bla skupi v sobi, ampak zaradi razdalje, d sva lhk bla vsa tam skupi...en mesec sm bla doma..pa sva se neki menla kdaj se vidva ampak me je jezilo ker si on nič ni več tako želel(čeprav pravi, da ni res)...ubistvu je blo use po tem bednem msnu..klicu je se normalno pa vse zato js nism mela neki občutka da bo kr konec ampak d mava pač krizo...mene je tut oviral dost njegov brat..nič ni blo vazn kaj sm js rekla..kjer studiram, smo bili skos skupaj, skos sva bila v druzbi, prisel vikend pa narazn...ni mel nekih zelj vec :( ...Vse bi sprejela če ne bi me normalno klicu pa vse..zraven se je p ze z drugo neki pletl...prisu je do mene z bratom, ker sta bila v blizini, smo sli na kavo..me objel, reku da je vse v redu da se bova zmenla kdaj se vidva, da ne ve ce bo sel na party tisti vikend,..jokala sem mu v objemu..rekla sem mu ce lahko grem z njim v najino studentksko sobo, pa mi je rekel da ne morem, da gre domov...kar seveda ni šel..potem je kar šel na party..ona je tut šla...sem vedela da se bo zgodilo nekja med njima ceprav mi je sms poslal nisem z nobeno, govoril da bi bil rad samo sam, da bo prisu pome pa bova sla nekam zase...po partyju sem ga zacela sprasevat kdaj se vidva pa je govoril izgovore...potem sva se koncno dobila na kavi...kjer je rekel da mu je ful zal ampak da ni slo, gledal me je ful, bad mu je bilo, dal mi je se lupcka k je sou..in to je bilo slovo:(...potem je sel se na en party ze kr uradno z njo...ko sem prišla po vikendu na faxin v sobo, se bi pogovarjal normalno, ampak nisem hotela, spala sem pri sosolki, najbolj me je pa zabolelo ker je imel na racunalniku nalepljeno zvezdico pa napisan moj moj, suho rozico...bila je tut ze v najini sobi..podrl se mi je svet:(...js sm bila doma, moje misli so bile se pri naju, on pa ze korake naprej...rekel mi je da bi rad bil z mano prijatelj, da noce prekint stikov z mano, da mu je navadn in po vsme kar je tajil da ma drugo je le rekel na koncu k sem rekla da vem da je bla v sobi..zakaj bi skrival...da ni nc pozabu ampak da gre naprej. od tega je 14 dni pa se obnasa ze kr kt d nisva vec 1 leto skupi, občutek mam tak kot da nikoli ne bi bila :( ...kot da so bile samo sanje...najbolj boli ker sem še vedno pri njemu..v 14ih dneh je to tezko preklpit..on pa ze dalec od mene:( soncek je...js pa jokam cele dneve...ni mi do ničesar pa se trudim da bi lahko pozabla pa ne gre:( ...zbudim se najbolj zalostna ker ne morem verjeti ..nic ne morem verjeti:(
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Punce glavo pokonci. Ni vredno, da se sekirate zaradi nekoga, ki tega ni vreden
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

jemina, to je res, sam a veš no, težko izvedljivo, če ti nekdo pomen cel svet :?

cReAmY, če sm prou dojela, te je on pol prevaru al kako? pa sta šla zarad tega narazn? ker si tko zmedeno napisala :)
veš kaj, če ti je to naredu, te pač ni vredn. mogoče je še boljš, da sta šla narazn. bo že posijal sonček tud zate, boš vidla, da bo :bussi:
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

Creamy, če jst prov razumem tvoj post, vidva skupaj živita. hudiiiča, da bi moj tip v moji postelji z drugo seksal, medtem ko naj bi bila midva še "skupaj", ga butnem nekam do prekmurja, ne pa da bi še jokala zaradi njega.
mojca_
Sramežljivka
Sramežljivka

:(

Neprebrana objava Napisal/-a mojca_ »

pred tremi leti sem za prvi maj spoznala fanta-uroša ki mi je bil izredno všeč.takrat sem ga prvič videla čeprav sva blizu doma.kakšne dva meseca za tistem sva začela hoditi.počutila sem se kot da sem v nebesih.še nikoli mi ni bilo tako lepo.vendar se je moja sreča končala prekmalu in sicer po štirih mesecih.ko sva končala sem mislila da mi bo počilo srce!!vedno sem mislila samo na njega.a prišlo je poletje in spoznala sem nekoga za katera sem mislila da bo zakril spomin na mojo največjo ljubezen-uroša.ni bil z mojega mesta zato sem bila večino časa pri njem.a čez nekaj časa sem ostajala doma in zopet začela hoditi v družbo kjer je bil tudi "moj" uroš.in kmalu so se zopet zbudila stara čustva in spoznala sem da ga nikoli nisem pozabila in ga tudi nebom!malo po novem letu 2007 sva zopet začela hoditi sedaj mi je bilo še bolj lepo kot prvič.in povedal mi je tudi zakaj je bilo prvič konec.imel je nek problem ki mi ga je pa sedaj zaupal in rekel da upa da bo sedaj vse uredu.a tudi sedaj se je zalomilo!rekel je da zato ker ko je z mano neve kaj govorit.in tudi sama pri sebi nevem kaj mi je saj ko sva bila sama nisem vedela kaj govoriti.končala sva po kakšnem mesecu in pol.to mi je zadalo veliko bolečino mislila sem da se trga srce.in tudi njegovi prijatelji govorijo da se mu vidu da mu zame ni vseeno in ne vedo zakaj je tako kot je.bila pa sem njegova prva in nikoli ni imel nobene druge kot samo mene.kako naj ga dobim nazaj?????
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

mojca, praviš, da se nimata kaj pogovarjat, ko sta skupej. zame je bistvo vsake zveze komunikacija, ki je pa pri vama ni. zakaj bi bila rada z nekom, s katerim se ne moreta pogovarjat? o čemerkol? jst si take zveze ne predstavljam. v redu, če občasno zmanjka tem, še razumem, ampak da se pa to konstantno dogaja... ne vem, če bi men osebno ratal bit v taki vezi :nein:
jst vem, da z mojim lh bluziva cel dan in celo noč, pa nama ne zmanjka tem. ja no, čveki sva :D
resno premisli, če si želiš tako zvezo. razumem, da ga maš rada, on tebe, samo brez komunikacije..
če ga pa resnično kljub tej mali "napakici" hočeš nazaj, mu pa to lepo povej. boš koj vidla, pr čem si. če mu je do tega, da bosta spet skup, pol bosta, drugač pa sj veš kaj pravjo, čas celi rane, čeprou eni rab(m)jo velik časa :(
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

ne ni me prevaral...ampak je takoj k sm js mu rekla da nima vec nobene zeleje po men da se vidva...navezu stik z njo..ji reku za msn in se z njo menu, zmenu da se vidta na partyju itd...in tko ni hotu d se midva sploh pogovoriva....in zdle mi res ni vseen da je z njo v najini studentski sobi..samo sobo mava skupi..ne ziviva skupi. Gre me zamenjat z eno fleserko s partya, 19 let staro, brez sole :( ahh Danes sem ga zbrisala na msnju in naredila crto...nocem da gledma na msnju njegove komentarje, da me klika ker hoce bit z mano prijatelj :( pa ceprav me ubija beseda nikoli vec.
Zadnjič spremenil cReAmY, dne 27. Apr. 2007 20:10, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

najslabse pa je kr sebe krivim..ceprav bi on lahko do mene prsu..lahko bi on reku dobiva se pa pomenva:( ...pa je raje kr nadaljeval z njo...ni bilo nobene vecje krize med nama:(...ko bi vsaj njemu bilo hudo..pa nič...počutim se kot da sem samo js bla v zvezi 2 leti pol..pa k je bil drgac ful uredu...res skos govoril da hoce bit skos z mano..da ve d sm prava zanj itd. :( zmesala ga je..zmesal so ga partyji...ahhh...2 leti pa pol je kriza..zanimivo mu je blo neki novega:( zakaj za vse krivim sebe:(
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ne krivit sebe, ker tle pa res nisi nč kriva :nein: rajš osredotoč svoje misli na kej druzga, da bo on čim manj prisoten... ker drugač ti bo samo težje... očitno se je naveliču tiste vsakdanjosti in je rabu neki nouga.
a sm jst že povedala, da tipov enostavno ne štekam? :?
Zadnjič spremenil jagodka85, dne 27. Apr. 2007 21:06, skupaj popravljeno 1 krat.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

jagodka85 napisal/-a:ne krivit sebe, ker tle pa res nisi nč kriva :nein: rajš osredotoč svoje misli na kej druzga, da bo on čim manj prisoten... ker drugač ti bo samo težje... očitno se je naveliču tiste vsakdanjosti in je rabu neki nouga.
a sm jst že povedala, da tipo enostavno ne štekam? :?

ei strinjam se s tabo... js jih tut ne kapiram čist nič... pa nism ženska k bi komplicirala al pa kej ... ampak njega pa res ne kapiram več ker to je pa že out of my control pa ven iz mojga dometa ...
zmiri bol verjamem d smo iz venere oni pa iz marsa... sam ka je res taka razlika?! ... učasih sm verjela d se nasprotja privlačijo :evil:
Pravi prijatelj je tisti, ki ve, da si dobro jajce, četudi si malo počen!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

jah sj se, sam se morta dve pravi nasprotji najt :D
ne vem no, sj smo ženske tud zakomplicirane in nas tipi ne razumejo, sam zakaj delajo take stvari. nej najprej razčistjo s to, k jo majo, povejo, na čem dejansko sta in nej pol leti k drugi, če hoče. ne pa da končata, pol je pa že nasledno uro z drugo. to je men čist zgrešeno no :?
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Meni tudi v tem primeru sploh ni jasno...najprej si z nekom v resni zvezi 2 leti pa živiš z njim v isti sobi, pol pa kar čez en teden že z drugo kot da ne bi blo nič...pomoje da je kaj odzadaj pri tem...da nista mogoče že prej kaj mutila?
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

hmmm tut js to razmislam ze zdej po vsem..ne vem ne vem..mah ma se brata tazga k ma velik vpliv nanj..sploh pa je pac mu blo zanimivo neki nouga..pa se ona je taka vsiljiva..je se zanalasc silla...ahh ne vem:( cudno res...vazn d je men tko k d bi mi oddrezal spomin za 14 dni...on pa kr zbrisu 2 leti pa pol..res cudn:(..sam je tak tip d ne bi mogu prebolevat brez druge.
Zaklenjeno