avtomobili
Men so pa lih majhni avti najbolj všeč... si sploh ne predstavljam, da bi kdaj imela avto z zadkom
, ker niti ne vem, kaj bi ga potrebovala, čeprav me moj vedno hoče prepričat, da je sicer boljš, da maš velik avto kao za vsak slučaj
Ker je danes že itak tako, da mora skor vsak imet svoj avto, bi jaz zase, za svoje potrebe zagotovo izbrala kakšnega Citröena C2 ali podobno...

Ker je danes že itak tako, da mora skor vsak imet svoj avto, bi jaz zase, za svoje potrebe zagotovo izbrala kakšnega Citröena C2 ali podobno...
Dejte mi prosim neki povedat. Doma imamo C2 in imamo ogromne probleme z menjalnikom oz. z rikvercom. Ko hočem dat v rikverc se nikakor ne da...probaš lahko tudi po večkrat, pa menjalnik sploh ne gre nazaj. Moraš prav dat v fole (ler
), spustit sklopko in potem (ponavadi) gre. Valda mi je do*izdilo in ker je avto še vedno v garanciji, sem ga peljala na Citroen, kjer mi je nek fant zatrjeval, da je to popolnoma normalno in da se to dogaja pri čisto vseh avtomobilih. Zdej ne vem, a sem jaz čudna al kaj, sam še nikoli nisem doživela, da se prav nebi dalo prestavit v rikverc. Tko da prosim, če ima kdo podobne probleme, da mi pove, ker čene imam namen it zatežit nazaj. Še enkrat - menjalnik ni malo bolj trd, večinokrat se sploh ne da dat v rikverc.

-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Ja jaz mislim, da lahko ZAHTEVAŠ, da ti uredijo pa naj rečejo kar hočejo...mislijo si sej baba...
Vztrajaj ker to ni normalno...
Vztrajaj ker to ni normalno...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...