Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

Wiiiii jaz sem pa tolk vesela, da sem naredila izpit, pa ravno v petek 13 :D aaaa kak je to fajn, čeprav je res, da nism še sigurna za vozt ampak verjamm, da če bom dost vozila bo z izkušnjami tud to minilo ;)
kar ne morm verjet, da je to res... :P
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

...še 4 ure,pa grem od doma
...še 5 ur,pa začnem vozit
...še 6 ur pa bom vedla rezultate izpita
...še mal več kot 7 ur,pa bo moj rezultat že tuki gor :D
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEY, nardila sm!!!!
Uh, je blo kr težko, ker so se mi noge tresle na začetku. Na srečo samo do prvega križišča :D Potem je pa bila sreča na moji strani, veliko je bilo peščev, zato sem itak bolj počas vozila,pa semaforji so mi bili naklonjeni, nikol nisem padla direkt pred rumeno al pa tko...
Ocenjevalec je pa reku: Moj komentar je sledec:"Že dolg nism doživel tko lepe vožnje in res čestitke, lepo sta se naučila!Ne bi me bilo strah se peljat s tabo in zaspat v avtu. Vendar pazi, voznica boš postala šele čez nekaj 100 km" :lol: Ponosna nase...zdej pa praznovat :D
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Joj kok sm vesela! :D
Mal sm bla jezna dons,k so uradne ure na občini sam ponedelk, sreda in petek.s tem,da v sredo in petek me še ni doma takrat ko se zaprejo in bom mogla najbrž čakat do ponedelka,da dobim izpit. Mam pa to sreco (kao),da babi pozna uno na občini k to dela pa ji bo nesla vse papirje itd itd in bo probala zrihtat, da bi lahko ona prevzela vse.
platoonSLO
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a platoonSLO »

Jsm sm v Novem mestu izpit prevzel takoj po izpitu. Namreč občina in izpitna komisija in ostalo je vse v eni stavbi :)
Zdej se po nekaj tednih že stalno vozim v Lj. in naredil že dosti kilometrov. Imam pa tud navigacijo drugač, tako da lhk pridem kamorkoli v Ljubljani.
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica

Tigi napisal/-a:Super...ja takoj morš vozt...pa čim bolj pogosto :wink:

Sej bom, sej danes sem pelala mami in bratca v službo/šolo in domov tudi in zdej bom verjetno non stop vozila, da dobim občutek :) pač malo so pokomentirali, kaj bi blo fajn, da pazim/spremenim in to je to ;) pa tudi sama sem se peljala nekaj časa, ko sem šla po bratca...pa me sploh ni blo strah... :)
Lalama pa hvala za čestitke :D
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Dons je sla babi na občino in je prevzela mojo knjiznco,tko da jo mam ze doma.Zdej pa sam cakam,da avte zavarujejo ker sm mladi voznik.me sam zanima,kaj je lahko narobe,ce bom kdaj pelala avto k ne bo zavarovan za mladga voznika?zdej sploh vozt ne smem al kako?
platoonSLO
Sramežljivka
Sramežljivka

Itak da lahko voziš, samo če se zaletiš zavarovalnica ne plača vsega, se mi zdi, da ti potem plačaš 20% škode.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

^^Tako je. Če TI povzročiš nesrečo, moreš nekaj (ali vse, ne vem točno) sama krit. Sej to zavarovanje se zrihta v enem dnevu ali dveh.
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

no ful uzivam...sploh mi ne dajo za vozit, debili eni neumni :roll: :cry: no comment, vse sm se zmenla z mami da jo pelem u trgovino al ne vem kam kjer se dobi s frendico in pol ona posprav avto v garažo in gre s fotrovim....ja waaaaaaw,brez veze ga je zavarovala zame,če mi ga ne pusti...joj kok sm jezna!
platoonSLO
Sramežljivka
Sramežljivka

Men na srečo ni treba nič fehtat, ker mam svoj avto.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Js mam pa v pondelk prvo uro :D Sej sm se tud dolg spravlala hehe :D
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Pink Panterka napisal/-a:no ful uzivam...sploh mi ne dajo za vozit, debili eni neumni :roll: :cry: no comment, vse sm se zmenla z mami da jo pelem u trgovino al ne vem kam kjer se dobi s frendico in pol ona posprav avto v garažo in gre s fotrovim....ja waaaaaaw,brez veze ga je zavarovala zame,če mi ga ne pusti...joj kok sm jezna!
Ja škoda no. Pomembno je, da čim več voziš. Smotano je, da ti ne pustijo vozit, "ker maš malo časa izpit". Kaj zdaj pa kao 1 leto nebo smela vozit, pol ko boš pa že 1 leto mela izpit (pa vmes malo vozla) boš pa kao lahko nonstop v avtu, vbistvu boš pa že vse pozabila al kaj? Pol jim povej, da so denar stran vrgli za tvoj izpit.
I laugh at gilded butterflies.
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica

Pink Panterka napisal/-a:no ful uzivam...sploh mi ne dajo za vozit, debili eni neumni :roll: :cry: no comment, vse sm se zmenla z mami da jo pelem u trgovino al ne vem kam kjer se dobi s frendico in pol ona posprav avto v garažo in gre s fotrovim....ja waaaaaaw,brez veze ga je zavarovala zame,če mi ga ne pusti...joj kok sm jezna!

No jaz pa imam to srečo, da mi dajo vozit, pač tud vozim v šolo in to...seveda z mamco ;) danes pa sem šla tudi sama do šole in nazaj (cca 30 km v obe smeri), so mi rekli naj pazim, sam ni blo nekih komplikacij, da mi ne bi dali avto...čeprav vedo, da nisem naredila brezhibno in sem imela tud kake napakce... Je pa čist kriza, če tako delajo, sploh zato, ker potem itk bo zmeri slabše in te bo tud strah vozit, namesto, da bi se zdej utrdila...sam to dopovedat staršem je težko :?
Ima pa frendica iste probleme...sam po povezani tud s denarjem, saj bo oče hmal postal brezposelen... :/
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Hvala bogu mam normalnga fotra,k je zjutri seveda se usedu na sovoznikovo stran in sm vozila do LJ (40km v eno smer) in nazaj. Ni me blo nč strah, je pa res bedno zdle v konjici vozit :) Mam prov mal lepši dan, ko sm odpelala teh 80 km :lol:
Zaklenjeno