aaaa kak je to fajn, čeprav je res, da nism še sigurna za vozt ampak verjamm, da če bom dost vozila bo z izkušnjami tud to minilo
kar ne morm verjet, da je to res...

Potem je pa bila sreča na moji strani, veliko je bilo peščev, zato sem itak bolj počas vozila,pa semaforji so mi bili naklonjeni, nikol nisem padla direkt pred rumeno al pa tko...
Ponosna nase...zdej pa praznovat 

Tigi napisal/-a:Super...ja takoj morš vozt...pa čim bolj pogosto
pač malo so pokomentirali, kaj bi blo fajn, da pazim/spremenim in to je to
pa tudi sama sem se peljala nekaj časa, ko sem šla po bratca...pa me sploh ni blo strah...

Ja škoda no. Pomembno je, da čim več voziš. Smotano je, da ti ne pustijo vozit, "ker maš malo časa izpit". Kaj zdaj pa kao 1 leto nebo smela vozit, pol ko boš pa že 1 leto mela izpit (pa vmes malo vozla) boš pa kao lahko nonstop v avtu, vbistvu boš pa že vse pozabila al kaj? Pol jim povej, da so denar stran vrgli za tvoj izpit.Pink Panterka napisal/-a:no ful uzivam...sploh mi ne dajo za vozit, debili eni neumni![]()
no comment, vse sm se zmenla z mami da jo pelem u trgovino al ne vem kam kjer se dobi s frendico in pol ona posprav avto v garažo in gre s fotrovim....ja waaaaaaw,brez veze ga je zavarovala zame,če mi ga ne pusti...joj kok sm jezna!
Pink Panterka napisal/-a:no ful uzivam...sploh mi ne dajo za vozit, debili eni neumni![]()
no comment, vse sm se zmenla z mami da jo pelem u trgovino al ne vem kam kjer se dobi s frendico in pol ona posprav avto v garažo in gre s fotrovim....ja waaaaaaw,brez veze ga je zavarovala zame,če mi ga ne pusti...joj kok sm jezna!
danes pa sem šla tudi sama do šole in nazaj (cca 30 km v obe smeri), so mi rekli naj pazim, sam ni blo nekih komplikacij, da mi ne bi dali avto...čeprav vedo, da nisem naredila brezhibno in sem imela tud kake napakce... Je pa čist kriza, če tako delajo, sploh zato, ker potem itk bo zmeri slabše in te bo tud strah vozit, namesto, da bi se zdej utrdila...sam to dopovedat staršem je težko