Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

Je kdo tle k je pisal že poskusno maturo iz ŠPAnščine? :!: :!:
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Me land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nenanena »

Dobili smo poskusno maturo iz Zgodovine pa me zanima nekaj-te teme (kmečki upori pa stare civilizacije) ki so noter zdaj v poskusni a je kakšna šansa da bi potem ble na pravi maturi al so te teme odpisane?
Kako je ponavadi
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

Čist nobenga pravila ni, lahko sta celo isti temi na junijski, lahko je samo ena, lahko ni nobene, tko da se na to nič zanašat.

Moja najbolj osovražena tema je Združitev Italije in Nemčije, najboljši sta mi pa Hladna vonja in Slovenci po 2. svetovni vojni - tko da srčno upam, da naletim vsaj na eno izmed teh dveh. :D
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a barby* »

nenanena napisal/-a:Kako je ponavadi

Žrebajo ;)
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
dd666
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: koper-ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a dd666 »

če bo kdo rabu še kakšno pomoč pri mati-ZS
''Ti si mi Arhimedova točka...
Mogoče res ne pašeš v moj svet, ampak jst te hocem v njem...''
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Mene pa zanima, če je bila katera na biologiji zdej?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
In Love Girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a In Love Girl »

Mene pa zanima če se že kej pripravljate na maturo (poleg šole, pač same doma)? Jst se še ne, pa ne vem kdaj se bom ker se mi kr ne da :oops: . Hja, počas se bo treba v roke vzet...
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

matematiko morm začet počas.. pa se mi še ne da :oops: pa ekonomijo, samo cajt čist preveč hitro mineva.

js sm lenuh :roll: :)
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

ne se preveč sekirat, sam to lah rečem, ker je faks še desetkrat težji od mature. če ste hodile na gimnazijo in ste vsaj približno sprot delale vas nima bit kej strah.

jst sm nardila s 24 pikami ... pa sem se posebi za maturo učila like en teden...

slova - itak uizi. kar znaš pač znaš. na pragu besedila se je brezveze piflat, ker itak ne pomaga. esej - odvisn od sreče in ocenjevalca.

mata - men povzročala mal preglavic, ker pač nisem tip a to, ampak res ni nč težkega. greš enkrat ćez vse in to je to.

angla - se v zadnjem tednu bol težko kej naučiš, če nisi prej sprot delal al pa če ti angla preprosto ne leži. če pa ti angla gre pol se pa nimaš kej sekirat... tle je itak vse v zraku. nardiš s 3 al pa 4 komot.

če pa niste u gimnaziji sprot delal oz. ste delali po liniji najmanjšega odpora, pol vam pa sam bog lahko pomaga...

pa velik sreče!
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:če pa niste u gimnaziji sprot delal oz. ste delali po liniji najmanjšega odpora, pol vam pa sam bog lahko pomaga...

No, malo pretiravaš. Marsikdo, ki je gimnazijo delal kampanjsko, je lih tko naredil maturo.

Sicer pa, jaz imam doma še vedno listke z vprašanji za ustni iz matematike (pa ne mislim tiste knjige, ker tam niso čist enaka vprašanja, mislim prav originalne listke z ustnega). Če jih kdo želi, naj me kontaktira na ZS. ;)
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:če pa niste u gimnaziji sprot delal oz. ste delali po liniji najmanjšega odpora, pol vam pa sam bog lahko pomaga...

Eh, pretiravas ... Js sm se vedno ucila kampanjsko, nc sproti pa ne sam da sm nardila maturo, bla sm celo zlata maturantka ;) Ucit sm se zacela pa mal po prvem maju, po eseju iz slovenscine.
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

jaz sem mela take načrte s tem učenjem za maturo, pa zdaj vidim da enostavno ne gre, ker imaš toliko stvari za sproti :? se bom očitno učila bolj zadnji teden :(
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a barby* »

mene pa zanima matematika na maturi na višji ravni... Koliko ste kaj v šoli vadli pa koliko se vam je zdelo kaj težko, iz kje ste se učili? :)
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz sem imela inštrukcije. V šoli nismo ne vem kaj delalai za višji nivo
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: sončna pega

Neprebrana objava Napisal/-a psenica »

mi smo še v šoli za višji nivo matematike z prof. dobili, mislim da kakih 4x. drugače pa sem sama vadla z starimi maturami. ampak ful ne dost. ker pač ni blo časa. pa je vseeno šlo :wink:
Zaklenjeno