Vse o MSN / Problemi z msn

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
Uporabniški avatar
dumbo
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ko prideš not - levo :)

Neprebrana objava Napisal/-a dumbo »

Zvoncica napisal/-a:jaz je še nisem :?

Povej kej več ;)
Priporočam, da se malo igraš in malo poklikaš, da boš vidla, akj je vse noter. Najboljše je seveda (meni osebno) funkcija printskrena, saj lahko pošlješ direkt v MSNju, in ne rabiš odpirat katerega koli drugega programa za te zadevice.
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Kako zveš kdo te je blokiral?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

večkrat greš poskusit na http://www.msnstatus.com.

Če je pri tebi ta človek nedosegljiv na programčku pa dosegljiv, pol te je blokiral.
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

Pred kratkim sem formatirala računalnik, sedaj pa ne znam oz. ne morem nalozit msn-ja nazaj. Računalnik je res malce star, ampak ne vem kerga sem prej mela, da je vse štimal. A mi lahko kdo pomaga?

Windows mam Milenium. Probala sem že enga nalozit gor, pa se vse ustavi in napise da si morm pridobit nov Explorer. Tega pa ne morem nalozit, ker nimam tapravih windowsov. Men je vseeno če je koj navaden msn, sam da je. Če ma kera kakšen link, bi se priporočala.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Msn mi ne dela že lep čas. Vedno ko ga hočem odpret, napiše: "Windows Live Messenger ima težave in se mora zapreti. Opravičujemo se vam za neprijetnosti." :roll: Zbrisala in na novo naložila sem ga že najmanj 10x, ampak še vedno javlja isto napako. Mogoče kdo ve, v čem bi lahko bil problem? :?
me.geisha
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: daleč stran...

Neprebrana objava Napisal/-a me.geisha »

*hox* napisal/-a:Msn mi ne dela že lep čas. Vedno ko ga hočem odpret, napiše: "Windows Live Messenger ima težave in se mora zapreti. Opravičujemo se vam za neprijetnosti." :roll: Zbrisala in na novo naložila sem ga že najmanj 10x, ampak še vedno javlja isto napako. Mogoče kdo ve, v čem bi lahko bil problem? :?

men se to tud dogaja... :?
xtina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a xtina »

mene pa zanima kaj vse si moram nastimat ce hocem vklop funkcije kaj poslusam...a se to meni kje pokaze da je res vklopleno..mislm obkluka se mi kao da je vklucena funkcija...samo kje se vidi tist napis ki ga vidjo tud drugi?? v katerem programu moram poslusat muziko da se to vidi?
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Ja,vidi se tam ko pač lahko vpišeš spoočilo,ki ga bodo vidli vsi,ki so vpisani na tvojem msnju.Predvajlnik pa mislim da moraš met najnovejši windows media player,gre pa tudi če prek winapa poslušaš..
zgleda pa tako na tvojem msnju:

Slika
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

xtina napisal/-a:mene pa zanima kaj vse si moram nastimat ce hocem vklop funkcije kaj poslusam...a se to meni kje pokaze da je res vklopleno..mislm obkluka se mi kao da je vklucena funkcija...samo kje se vidi tist napis ki ga vidjo tud drugi?? v katerem programu moram poslusat muziko da se to vidi?

Jz vem smo za varianto z najnovejšim win media player..greš na "tools"-> "options" -> zavihek "plug-ins", potem pa tam "category" in "now playing"..naprej pa ne vem, ker ne uporablam tega. :)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

men se pa zadnje cajte dogaja d me kr "vn vrže" (izpiše) iz msn-ja; to se dogaja k se al pa ne pogovarjam s kom, pa č (točno) določeno osebo kliknm pa kj npišem, mi da d sporočilo ne more bit dostavljeno, pol me pa isti trenutek vn zabriše.
se vm mugoče sanja kva nj bi blo? :? (so mi že rekl d je mejbi virus, sam mi antivirusn program ni nč najdu tazga)
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Kasna je razlika, ce dam nekoga na block al pa ce ga sam zbrism?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

^^ mislm, da taka, če nekoga zbrišeš, še vedno vid, kdaj si vpisana, če pa nekoga blokiraš, pa le ta ne vid, al si gor al ne.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

tako je. če ga blokiraš, si pri njemu vedno nedosegljiva. piše ti pomoje lahk še skoz, zdej k je nov msn k se da pisat tudi, če je oseba nedosegljiva
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Zvoncica napisal/-a:zdej k je nov msn k se da pisat tudi, če je oseba nedosegljiva
To ma ICQ že skoz :P
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

^^Kaj pa je ICQ??? :oops:
Odgovori