Priporočam, da se malo igraš in malo poklikaš, da boš vidla, akj je vse noter. Najboljše je seveda (meni osebno) funkcija printskrena, saj lahko pošlješ direkt v MSNju, in ne rabiš odpirat katerega koli drugega programa za te zadevice.Zvoncica napisal/-a:jaz je še nisem![]()
Povej kej več
Vse o MSN / Problemi z msn
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
večkrat greš poskusit na http://www.msnstatus.com.
Če je pri tebi ta človek nedosegljiv na programčku pa dosegljiv, pol te je blokiral.
Če je pri tebi ta človek nedosegljiv na programčku pa dosegljiv, pol te je blokiral.
Pred kratkim sem formatirala računalnik, sedaj pa ne znam oz. ne morem nalozit msn-ja nazaj. Računalnik je res malce star, ampak ne vem kerga sem prej mela, da je vse štimal. A mi lahko kdo pomaga?
Windows mam Milenium. Probala sem že enga nalozit gor, pa se vse ustavi in napise da si morm pridobit nov Explorer. Tega pa ne morem nalozit, ker nimam tapravih windowsov. Men je vseeno če je koj navaden msn, sam da je. Če ma kera kakšen link, bi se priporočala.
Windows mam Milenium. Probala sem že enga nalozit gor, pa se vse ustavi in napise da si morm pridobit nov Explorer. Tega pa ne morem nalozit, ker nimam tapravih windowsov. Men je vseeno če je koj navaden msn, sam da je. Če ma kera kakšen link, bi se priporočala.
*hox* napisal/-a:Msn mi ne dela že lep čas. Vedno ko ga hočem odpret, napiše: "Windows Live Messenger ima težave in se mora zapreti. Opravičujemo se vam za neprijetnosti."Zbrisala in na novo naložila sem ga že najmanj 10x, ampak še vedno javlja isto napako. Mogoče kdo ve, v čem bi lahko bil problem?
men se to tud dogaja...

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
xtina napisal/-a:mene pa zanima kaj vse si moram nastimat ce hocem vklop funkcije kaj poslusam...a se to meni kje pokaze da je res vklopleno..mislm obkluka se mi kao da je vklucena funkcija...samo kje se vidi tist napis ki ga vidjo tud drugi?? v katerem programu moram poslusat muziko da se to vidi?
Jz vem smo za varianto z najnovejšim win media player..greš na "tools"-> "options" -> zavihek "plug-ins", potem pa tam "category" in "now playing"..naprej pa ne vem, ker ne uporablam tega.

men se pa zadnje cajte dogaja d me kr "vn vrže" (izpiše) iz msn-ja; to se dogaja k se al pa ne pogovarjam s kom, pa č (točno) določeno osebo kliknm pa kj npišem, mi da d sporočilo ne more bit dostavljeno, pol me pa isti trenutek vn zabriše.
se vm mugoče sanja kva nj bi blo?
(so mi že rekl d je mejbi virus, sam mi antivirusn program ni nč najdu tazga)
se vm mugoče sanja kva nj bi blo?

-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj