POZOR SPOILER!
Ker del

Tisto na koncu je blo prou scary v tistem zaporu. Keri psihoti! To je blo milijonkrat hujš kot v Fox Riverju. Sam me res zanima, zakaj so bla tista vrata na koncu odprta in kako to, da je šel Michael ven. Pa ful me zanima, zakaj je un stari reku, da to v bistvu tud hočejo, da on spet pobegne... nč jasn
V bistvu se v tem zadnjem delu sploh ni nč razpletlo, razn to da je bla Sara oproščena vseh obtožb, ampak se je vse še bolj zapletlo. Vsi so spet zabredli v težave. Pa tisto s Kellermanom je blo presenetljivo, ker se bo zgleda izmuznil zapora. Se mi je kr zdelo, da ne bo kr tko en "good guy" ratu, sploh to je blo čudno, da bi on sebe žrtvoval za Saro

Zgleda da je mel vse načrtovano kako se bo izmuznil na koncu.
V bistvu je zdej še več vprašanj: kaj bo s T-bagom, kaj bo s Sucrejem (a bo sploh preživel), kaj Kellerman spet naklepa, kaj bosta Lincon in Sara nardila, kako se bo Michael rešil... joj pobral me bo do avgusta

Pa tud to, kaj bo s tistimi milijoni... zgleda da se bojo potopil v vodi
Pa ful hudo, da so se vsaj ene nadloge se rešili - Kima! Vsaj neki.
Po mojem mnenju, je bil zadnji del preveč "napet" oz. nikakršnega razpleta, le še več vprašanj je postavljenih. Amapk ok, dobr uvod za v 3.sezono.