Prison break

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ajoj, pogledala zadnji del. ne vem, kaj bom delala do avgusta no :(
moje mnenje:
Bellick, Mahone in Scofield skupej v zaporu, to bo ša zanimivo. Sj to je zapor, ane? Zgledal sicer ni tko, ampak ok :D Ko sm zagledala Saro, kk ju čaka, sm dobla največji nasmešek ever, ampak itak ne more bit tko lepo, kokr zgleda. Super, da so Kima ustrelil. Zanima me, če bo un našu Maricruz.
Res zanimiv razplet oz. zaplet druge sezone.

res komej čakam avgust :D
pikica19
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pikica19 »

Jst sm tut zdele pogledala. joj...tole bo pa še zanimivo. :)
Samo neki me pa zanima: kaj je to za en zapor. A to je bl ena beznica, kjer so vsi kr spuščeni?? Pa a je bil slučajno tist na tleh Bellick?? Tole na koncu me je popolnoma zmedlo. Kam so zdej vtaknili bogega Michaela. :eek:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

^^ ja, mislm, da je bil tist bellick. podobn mu je bil, sam je bil bogi revež ves potolčen pa prebutan :? tole bo res še zanimivo. škoda, k niso hitr pobegnil Sara, Linc pa Majkl in bi bli srečni for ever :D
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a tjask »

http://www.fox.com/prisonbreak/recaps/recap_222_1.htm

evo, kle je opis tega dela... pa tist je bellick ja :wink:

ej, sam če bi že zdej pobegnil, pol ne bi mogl bit 3. sezone... pa še linc si more eno bejbo najdt, pa lj-ja nazaj dobit... :wink:
Mašaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Fox River

Neprebrana objava Napisal/-a Mašaaa »

:!: ej,spoilerji ste :!:
ne govort v naprej kaj bo :evil:
welcome to Prisneyland,Fish
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka

sej ni noben reku da preber... tist so pa sam moja predvidevanja za naprej, oz. argumenti zakaj še ne bo tko k bi loh blo :wink:
Mašaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Fox River

Neprebrana objava Napisal/-a Mašaaa »

ja,seveda mi nuben ni reku nej preberem
teb pa nuben ni reku,da piši, ker to ni fer do unih,ki so bol zadaj pri tej seriji
welcome to Prisneyland,Fish
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka

lej, ni napisan nč tazga kar se ne bi vedl že v naprej... tko da se mal umer no... :roll:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

tjask napisal/-a:lej, ni napisan nč tazga kar se ne bi vedl že v naprej... tko da se mal umer no... :roll:

jap, res je... itak pa kar je pač že napisano o tem delu iz moje strani in iz strani pikice, sva itak pisali z belo barvo, tko kot smo se zmenl, tko da ne jamrat zdj neki... opis dela je pa tko al tko že povsod, kjer se govori o pb-ju...
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

uh, so me pa kr razočaral. res mi je nadležno, k tkole zavlačujejo vse skup. pol bojo pa rejtingi padl, se pa po možnosti sploh ne bo zaklučl. i hate it. :?
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

jagodka85 napisal/-a:ajoj, pogledala zadnji del. ne vem, kaj bom delala do avgusta no :(
moje mnenje:
Bellick, Mahone in Scofield skupej v zaporu, to bo ša zanimivo. Sj to je zapor, ane? Zgledal sicer ni tko, ampak ok :D Ko sm zagledala Saro, kk ju čaka, sm dobla največji nasmešek ever, ampak itak ne more bit tko lepo, kokr zgleda. Super, da so Kima ustrelil. Zanima me, če bo un našu Maricruz.
Res zanimiv razplet oz. zaplet druge sezone.

res komej čakam avgust :D

PODPIS :D

Super del mi je bil !
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a moj_zlobni_jaz »

jao...hudo no....je bil pa res zivce parajoc ta zaden del... :( :D sam kak vse skup zapletajo...smo se lih s frendi menli, ce bojo zaj v 3. delu meli beg iz tega zapora :lol: eh kriza no...upam, da ne bojo spet too much zakomplicirali, ker pol bo pa ze bv postalo....sam zarad scofielda....se pa splaca gledat :cool: :oops:
Why be an angel when I can play god?!
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

POZOR SPOILER!

Ker del :eek: Tisto na koncu je blo prou scary v tistem zaporu. Keri psihoti! To je blo milijonkrat hujš kot v Fox Riverju. Sam me res zanima, zakaj so bla tista vrata na koncu odprta in kako to, da je šel Michael ven. Pa ful me zanima, zakaj je un stari reku, da to v bistvu tud hočejo, da on spet pobegne... nč jasn :D

V bistvu se v tem zadnjem delu sploh ni nč razpletlo, razn to da je bla Sara oproščena vseh obtožb, ampak se je vse še bolj zapletlo. Vsi so spet zabredli v težave. Pa tisto s Kellermanom je blo presenetljivo, ker se bo zgleda izmuznil zapora. Se mi je kr zdelo, da ne bo kr tko en "good guy" ratu, sploh to je blo čudno, da bi on sebe žrtvoval za Saro :? Zgleda da je mel vse načrtovano kako se bo izmuznil na koncu.

V bistvu je zdej še več vprašanj: kaj bo s T-bagom, kaj bo s Sucrejem (a bo sploh preživel), kaj Kellerman spet naklepa, kaj bosta Lincon in Sara nardila, kako se bo Michael rešil... joj pobral me bo do avgusta :D Pa tud to, kaj bo s tistimi milijoni... zgleda da se bojo potopil v vodi :D

Pa ful hudo, da so se vsaj ene nadloge se rešili - Kima! Vsaj neki.

Po mojem mnenju, je bil zadnji del preveč "napet" oz. nikakršnega razpleta, le še več vprašanj je postavljenih. Amapk ok, dobr uvod za v 3.sezono.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Men je tud bil super del, sploh nevem kako bom zdržala do avgusta, ker me zdaj že firbec mantra kaj bo naprej. Me pa nekaj zanima, bom z belo napisala: A niso tam v kombiju Kellermana ubili? Al so onega zravn njega? Pa oni kitajček mislite, da je res umrl, ko ga je sara ustrelila... ker niso nič pokazal kaj je blo... No pa upam, da bo Sucre preživel.
Yada, yada, yada...
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

kikyca napisal/-a:Men je tud bil super del, sploh nevem kako bom zdržala do avgusta, ker me zdaj že firbec mantra kaj bo naprej. Me pa nekaj zanima, bom z belo napisala: A niso tam v kombiju Kellermana ubili? Al so onega zravn njega? Pa oni kitajček mislite, da je res umrl, ko ga je sara ustrelila... ker niso nič pokazal kaj je blo... No pa upam, da bo Sucre preživel.

moji odgovori :)
To je bil po mojem njihov zaključek zgodbe s kitajčkom. pa kellermana so valda ubil, ne bi šlo čez une rešetke strelat. če bi hotl unga udspred, bi odprl spredna vrata. sej je vedu, da to prhaja nad njega.
Odgovori