Na potovanje z drugo

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

sam *purple* naj bi sla k prijateljicam, ne k prijateljem, tko, da ne vem zakaj naj bi blo kle prisotno ljubusumje?
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Josephina napisal/-a:sam *purple* naj bi sla k prijateljicam, ne k prijateljem, tko, da ne vem zakaj naj bi blo kle prisotno ljubusumje?
To sm se tut jst vprasal.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

kar se tiče potovanja bi se jz najprej vprašala, kaj je narobe v najini zvezi, ker mi ni normalno, da tipa zamika, da bi šou sam, brez punce, celo z eno drugo, ki je po možnosti še zaljubljena vanj, v Ameriko? :o
mu seveda nikoli nebi rekla za katerokoli stvar, ne, ne smeš! bi se pa močno vprašala kaj delam narobe, da mu je bolša družba druge ženske, s katero bosta 1 mesec sam v Ameriki!
vsekakor pa jaz raje v svoji zvezi ž vnaprej poskrbim, da mu nikoli ni dolgčas in da mu niti na kraj pameti ne more pasti, da bi šou stran od mene, sploh pa za 1 mesec, da bi preveč pogrešu vse kar delava skupi...

kar se tiče pa kofetkanja, žurov, ladies night, itd...
najraje vidim, da greva skupi ven recimo v isti lokal, vsak s svojo družbo, pa sma leteča, ponavadi sem v svoji družbi, pa samo priplešem do njega po kakšnega lupčka, pa na kakšen ples, al pa on do mene.
kar se pa tiče ladies night, je pa pravilo da če je lejdis, je lejdis zato, ker je to ženski večer in se tam ponavadi pije ženska pijača, delajo ženske stvari, se sliši ženski smeh, se je ženska hrana, se gledajo ženski filmčki in pogovarjajo ženske stvari. in tu ni nič moškega ;)
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Mahagonij napisal/-a:
Josephina napisal/-a:sam *purple* naj bi sla k prijateljicam, ne k prijateljem, tko, da ne vem zakaj naj bi blo kle prisotno ljubusumje?
To sm se tut jst vprasal.

Ja enako. Sploh pa to ni ljubosumje ampak nezaupanje med partnerjema. In purple niso vse ženske al pa tako imenovane prijateljice take, da bi te šuntale, da moraš tipa prevarat, hodit žurat če ti ni od tega in podobno. Verjamem, da maš slabe izkušnje sam ni hudič, da ne moreš ene normalne prijateljice dobit... pa si kdaj pomisnla, da tiste "normalne" same od tebe pobegnejo glede na to, da si ne moreš vzet tut dneva za njih, da se ne premakneš nikamor brez tipa ipd.? To priznam, da bi vsakmu dopizdil pol pa ni čudn, da se te sam tiste ta premaknjene v galvi držijo.

Aja in kaj natančno bi blo narobe, če bi tvoj tip recimo rekel, da je na enem forumu spoznal ful uredu klapo tipov, ki majo recimo iste interese/hobije kot on (ne vem rečmo, da so avto friki) in bi se radi dobili na eni avto dirki? Rečmo to sem zdej čist tko primer dala. A bi bla ljubosumna? Pa na koga natančno? Sej to veš, da tok bolano ljubosumje ni zdravo? K kmal boš mogla sam doma čepet k bo še na travo po kateri hodiš ljubosumen...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

*purple* napisal/-a:ti nebi bla ljubosumna na svojega fantae bi reku, da gre za vikend 200 km stran z doloenimi osebicami, ki jih je na netu spoznal, katere še nisi vidla,slišala al karkoli?nevem, jst bi bla :)

jst tebe ne razumem več. najprej si rekla, da nočeš it brez njega, ker sta pač navajena bit skupaj cele vikende, zdej pa govoriš o enem ljubosumju z njegove strani, če bi šla ti nekam s tremi bejbami. lahko samo ponovim tisto, kar sem že nii napisala par strani nazaj. če je edini način, da se izogneš konfliktom zaradi ljubosumja to, da sta 24/7 skupaj, ne govori o zaupanju in odkritosti ker vama očitno tega manjka.
sej so situacije, ko je ljubosumje vsaj razumljivo, če že ne upravičeno, ampak en takle babji žur to ravno ni.

sicer se mi pa niti ne zdi bistveno, da poznam vse fantove prijatelje. poznam jih nekaj, mogoče celo večino. ne vem pa, s kom se druži na faksu, pri svojih hobijih,... ampak poznam pa njega, in to mi zadostuje da vem, da bo sicer morda počel traparije ko bodo šli ven, ampak nič tako resnega, da bi me moralo skrbet. ne glede na to, s kom gre.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Jst sm mela tako zvezo od 16. do 18. leta, se pravi 2 leti...da sva s tipom skoz skupi visela, bog ne daj, kdaj kam en brez druzga, on je bil pol že kr na kolegice lubosumn (kao rajš si z njimi, kt pa z mano...)...to je zame že posesivnost in uno bolestno ljubosumje...ma jst se raj fentam, k da mam spet tako zvezo, da si z nekom dihava za vrat 24/7!

Jst sm tak človk, da rabm tud čas zase, da morm it tud med drug folk in bit kdaj kšn dan tud brez tipa...Drgač bi se mi zmešal :D (pomojem lih zarad te izkušnje z bivšim!).
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Re: na potovanje z drugo

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

iluzija napisal/-a:malo strahu s kančkom ljubosumja.

jst ne vem kašna zveza je to. Tvojga ne bo 30 DNI pa bo Z DRUGO BREZ TEBE in ti maš samo kanček ljubosumja.... jst bi se zamisla..... pa priložnosti sigurno bodo. Ni zadnja.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ja k prijateljicam ampak on jih sploh ne pozna, in poleg tega bi še prespala tam....
Migrena, jst še vedno razumem kaj ti tukej ni jasno?tle ne gre za nezaupanje, no jst sm že poveala da nobenmu razen mojim domaim na zaupam stoprocentno, ker vsakemu ki sem slepo zaupala sem potem dobila po glavi..nekak sem pač mnenja da moraš ostat z eno nogo še vedno na tleh ..že zaradi preventive....
vem da niso vse take da bi šuntale in vse to, ampak tiste ki recimo niso take so daleč stran...z ostalimi okoli mene imam pač slabe izkušnje...trenutno pač okoli sebe nimam ene koleice ki bi ji zares lahko rekla kolegica...to so večalimanj kofetarce...predvsem pa kot sm že omenila ammo različne okuse, različn folk nam je všeč, muska, lokali in se pač tud če bi se hotle odpravt skupej ven, nebi izšlo....
mogoče je res hudič da ne morem ene kul kolegice dobit, verjetno tud zato ker vse ki so kul so daleč stran kot sem že omenila...nimam pa ne izpita za avto, ne denarja za vlake in avtobuse, niti časa da bi hodila nevemkam....
in po pravici povedano, mi glede na preživeto v preteklosti ist ustreza tako kot je..mogoče se bo nekoč to spremenilo...zdej mi je pa pač kul tko...
jst ful nism človek ki bi rabla cel đumbus okol mene...mam rada mir tazga kot ga mam zdej in po pravic povedan čist nobene ne pogrešam....če bi doživela vse nateganije kot sem jih jaz bi me prekleto dobro razumela...in nobena ni pobegnila stran od mene...samo primer od ene ti izpostavim; menili smo se da gremo za novo leto nekam in ker sm jst mela tam že stanovanje zastonj (drugi pač iz določenih razlogov in mojga sorodstva niso mogl bit z mano) so se pač zmenil da vzamejo apartma..In ker se kolegici in tipu ni potem šlo več pa sta vseeno plačala že in vse (tko kšne par dni pred odhodom) sta zahtevala od mene, katerim sem dobro povedala in sta že prej dobro vedla da mam jst tam stanovanje, da plačam njihov delež njima nazaj in naj bom tam...zakaj bi jst njima plačevala in moj tip če pa midva mava kje bit in vse lepo in prav?in potem sta unedva čez čas nehala, ona je pa njemu že takrat rekla da bova jst in moj tip dala njemu denar od takrat...nakar tip mene najde po nekem času in znori kje je denar...ona mu je pa skos lagala da mu bom dala..dober da zna poslušat...ampak da kolegica tkole laže in da bi jst zarad tega mela take probleme...ej ne hvala...no, torej s kom je karkoli narobe?no iz njene strani je bila pa to že nešteta taka zadeva...ampak takrat mi je prekipelo....ostale so pa čist na isto kopito...al pa kličejo samo ko nimajo dnarja, ko pa plačo dobijo pa ne duha ne sluha..ko pa nimajo dnarja pokličejo pa zato ker je treba za čikce posodt...spet ne hvala....in tako dalje....
tlele je fora mojih kolegic, nekatere niso več ravno zaradi takih in drugačnih zadev....nikol nism nobene zaspostavljala, je zajaebala in ji obrnila hrbta...ker sm blesava..zato da so lahko one meni...in dost mam tega živciranja..ko rožca se počutm ko jih ni več zraven...čist resno...
mam eno dobro kolegico, ampak ona ful nima časa ker ma ful enih obveznosti..no ona je pa res edina za katero si kadarkoli, tud sredi noči, vzamem čas....ampak se pač ful mal vidva in to....

men recimo tole s forumumom nebi blo nč sumljivo, v kolikor mi ne reče da gre pač nekam za vikend z njimi...jst sm pač do vseh kolegov nazaupljiva ker sva mela ful probleme z njegovim kolegom zarad najine zveze...kakorkoli pa vseeno če folka ne poznam in če reče da gre kar nekam z njimi za dva dni, nebi kar lepo gledala..pač taka sem..to me moti...in isto jst tega nebi njemu nardila ker pač vem da bi ga precej zmotilo....poleg tega pa tud nočem it brez njega..priznam noro sem navezana nanga in če ga tri dni nebi vidla bi se mi kr mešal...pač tko mava...jst nevem, naju to ne moti, nama tko paše...midva si znava dneve narest da so kul..kdaj seveda pride do nesporazumov..ampak mislm da sva dost stara da rešva situacijo, sploh če se mava rda, v kar pa ne dvomim sploh.... :)
in jst ne govorim da nebi šla s kolegicami urat in da mi nebi pustu..sevda bi, nobenga problema nebi blo..ampak pač men ne sede..niti nimam s kom pametnim it...niti ni nobenga pametnega plejsa več v ljubljani za moje pojme...sicer sem pa dala večalimanj to že skos...povsod me je blo preveč..in sem se tega prenajedla, tko kot alkohola...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: na potovanje z drugo

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

jozica1 napisal/-a:jst ne vem kašna zveza je to. Tvojga ne bo 30 DNI pa bo Z DRUGO BREZ TEBE in ti maš samo kanček ljubosumja.... jst bi se zamisla.....

če bi prebrala še moje ostale poste, bi bila še bolj presenečena, da ljubosumje ni zato, ker bi bil z njo, ampak zato, ker bi ga ona en mesec imela, jaz pa ne :wink:
glede varanja sem stoodstotno (no.. skoraj) prepričana, da do tega ne bi prišlo, ker ga zelo dobro poznam (preden sva začela hoditi, sva bila zelo dobra prijatelja) in vem kakšen okus za punce ima (ona temu okusu definitivno ne ustreza) in vem kakšno je njegovo mnenje..
okej, ne bom pa ga zagovarjala pri tem, da je sploh pomislil na to in mi potrdil, da bo šel - ne glede na moje mnenje. ampak to sodi k njegovemu značaju, ker je vedno, če si je nečesa zelo želel, to tudi storil, ne glede na ostale. lahko mu zatežim naj ne gre in mogoče tudi ne bo šel, ampak je zelo verjetno, da mi bo to kar nekaj časa metal naprej in ja..pri tem se pa res lahko zamislim :wink: .
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

s :evil:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

js ga tud ne bi pustla it oz. bi nekot preprečla. že zarad vseh razlogov napisanih na teh straneh, ki so proti.
zgubla bi živce, pa tu je še ljubusumje, nikakor ne bi zdržala, preživela tega.
ker če je ona v njega, je logično, da bi ga probala osvojit. :roll:
ene so že take, da se spravljajo na zasedene, pa še z največjim užitkom :roll: :evil:

(bolš preprečit kot zdravit) .. da se ne bi pol skoz spraševala kaj je blo res kaj pa ne.
sicer pa, če sta že tolk dolgo skup, bi te mogo upoštevat, tvoja čustva, tvoje mnenje.
kak čustven izliv, dolg pogovor bi lahko pomagal? čeprav sem še vedno mnenja da ne sme it.
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

samo en kratek komentar: blagor tistim, ki ste tako naivne in mislite da tako 100% poznate svojega deca... dream on... moški nikol, ampak res NIKOL ženski ne izdajo VSEGA, kar se jim plete po glavi (sej niso babe :wink: )... tudi svojim frendicam ne
The secret of success is consistency of purpose.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

micamaca napisal/-a:samo en kratek komentar: blagor tistim, ki ste tako naivne in mislite da tako 100% poznate svojega deca... dream on... moški nikol, ampak res NIKOL ženski ne izdajo VSEGA, kar se jim plete po glavi (sej niso babe :wink: )... tudi svojim frendicam ne
Ja nego? A kdorkoli pove vse kar se mu plete po glavi?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Mahagonij napisal/-a:
micamaca napisal/-a:samo en kratek komentar: blagor tistim, ki ste tako naivne in mislite da tako 100% poznate svojega deca... dream on... moški nikol, ampak res NIKOL ženski ne izdajo VSEGA, kar se jim plete po glavi (sej niso babe :wink: )... tudi svojim frendicam ne
Ja nego? A kdorkoli pove vse kar se mu plete po glavi?

Sej je napisala.. babe pač. Slika
Odgovori