iluzija napisal/-a:evighet napisal/-a:kako odreagirat ko se njegovi starši kregajo z njim o določenih stvareh k se mene itak ne tičejo (faks,delo,...)?
a bi tiho?al kej rečt?sam komu bit zaveznik-staršem al njemu?js ne vem ane,logično je njemu sam če veš da majo starši prav pol je pa kriza.
vpričo staršev definitivno bit tiho. ko sta sama pa mu lahko malo zatežiš. izraziš svoje mnenje, ampak ne smeš pa zvenet točno tako kot njegova mama

oziroma vsaj poudariš lahko, da nočeš zvenet kot ona, čeprav govoriš kot ona
no, če pa njegovi starši vpričo njega vprašajo tebe za mnenje... to je pa malo bolj zakomplicirano. jaz se takrat samo prijazno nasmehnem (

) in rečem, da se že strinjam z njimi, ampak da sama nimam vpliva na to in da se mora sam odločit kako in kaj (čeprav do tega pride zelo malokrat).
uh to je zajeban...mene skos kej prašajo, pa čist kakšne take zadeve ki jih jst tud počnem...lih nazadnje mu ej morila zarad čikov..pol pa men reče, no Blanka, kaj pa ti pravš na to da bi nehal naš fant kadit?in sm pomoje barve menala k kameleon..že zarad tega ker je bil namen provuciranje, česar pa jst sploh en maram..sploh pa ne tako... in sm rekla, da pač bo že pršu cajt tud zato....e bi začela kej nasprotnega govort od tega kar ona hoče slišat bi me pomoje sam čez okn zabrisala
drgač pa takrat ko se oni kregajo je najboljš bit tiho in se umaknt, da pol ne pride še do tega da tebe sprašujejo za mnanje..nevem, jst vedno grem stran, al se nardim da telefon zvoni, al si grem roke prat, al grem kao lulat...sam da se izognem vsemu....no načeloma pa se z njegovo mtko en strinjam zarad določenih razlogov in popolnoma različnih pogledov na svet, tko da vealimanj skos z njim potegnem...ne zdej uno da udriham po njegovi mtki, ampak pač povem da se jst tud ne strinjam in da naj on nardi pač tko kot je njemu želja....
mi je pa zanč njegova babica, ko smo se nekej pogovarjal o skupnem življenju in to, rekla, da tašča in snaha ne gresta skupej pa če se še tolk dobro razumeta vizualno...ker ko se enkrat prične življenje v skupni hiši, sploh če je tud gospodinjstvo skupno, se tist doer odnos hitro skazi...je rekla da je ona dobr doživela pri svoji tašči in vse njene sestre tud...skratka nikol ni nč dobr narjen, pospravljen, skuhan...vedno je tašča tista ki ima prav..in najhujš je to da še živiš v njeni hiši...
no jst pač razmišljam tko da nebom živela pri njih..nekak nočem živcev zgubljat za brezveze če mam kje drugje za bit...res pa je tud da sm z njo razvila tak distančni odnos....in nimam kej preveč opravka...nekak ploh ne prideva skupej..ne jst z njo, ne moja celotna familija po pogovorih ne ne nič...mislm nevem, kako lahko obsodš človeka da je slab samo na podlagi tega da ne mara hodt v hribe in da nima dnara za kolo

krneki...